foto: no privātā arhīva
Salcevičai jauns sirdsāķītis un rozā briļļu periods: "Esmu iemīlējusies!"
Slavenības
2018. gada 10. augusts, 06:06

Salcevičai jauns sirdsāķītis un rozā briļļu periods: "Esmu iemīlējusies!"

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Slavenību stiliste Indra Salceviča (36), kura pavasarī izlēma mest mieru tievēšanai un baudīt dzīvi tādā ķermenī, kādu Dievs viņai devis, šovasar ļāvusies jaunām attiecībām. „Esmu iemīlējusies,” viņa atzīst žurnālam "Kas Jauns".

Indras jaunais draugs ir barista jeb kafijas pagatavošanas speciālists Kaspars Bērziņš (31), kurš pēc deviņiem Anglijā nodzīvotiem gadiem, kur apguvis inženierzinātni, pirms pusotra gada atgriezies dzimtenē.

foto: no privātā arhīva

„Tagad izdzīvoju un izbaudu tik skaistu un romantikas piesātinātu rozā briļļu periodu, par kādu pusaudzes gados savu kompleksu dēļ pat sapņot neuzdrīkstējos!” atzīst Salceviča, kura ar savu radikālā sevis mīlēšanas blogu Morethansize.com kļuvusi par iedvesmas avotu daudzām sievietēm, kuru auguma parametri neatbilst sabiedrībā pieņemtajiem standartiem.

Indras Salcevičas "Instagram" dzīves ainiņas

Foto no nu jau bijušās stilistes Indras Salcevičas "Instagram" profila.

gallery icon
35

Kā atzīst Indra, attiecības izveidojušās strauji. „Aptuveni pirms pieciem mēnešiem iepazināmies saistībā ar vienu projektu, kas notika Siguldā. Manās acīs viņš bija simpātisks vīrietis, bet īpaši nepievērsu viņam uzmanību, jo biju arī iedziļinājusies darbā pie projekta. Tāpat neievēroju, ka viņam būtu radušās pret mani kādas simpātijas. Pēc projekta par Kasparu pat nedomāju, bet pēc dažiem mēnešiem sakontaktējāmies iepazīšanās lietotnē "Tinder", ko biju iecienījusi kā aizraujošu iepazīšanās platformu."

"Dīvainākais ir tas, ka tad, kad Kaspara fotogrāfijai atzīmēju pirmo „patīk”, nemaz neatpazinu, ka tas ir tas pats simpātiskais vīrietis, ar ko biju kopā strādājusi Siguldā. Vēlāk atklājās, ka arī Kaspars uzreiz nebija atpazinis mani. Kā pēc tam stāstīja Kaspars, tikai pirmās sarakstes dienas pašā vakarā viņš sapratis, kas esmu. Man gan par to viņš uzreiz neko neteica,” atklājusi Indra.

foto: Mārtiņš Ziders
Indra un Kaspars šovasar festivālā "Positivus".

Jau nākamajā dienā Kaspars Indru uzaicinājis uz tikšanos - kopā iedzert kafiju. „Man jau patīk vīrietim tāda attieksme, ka nevelk gumiju. Vai nu ir, vai nav. Ja ir, tad satiekas vēl, ja nav, tad vairs nesatiekas. Manuprāt, sarakstes, kas ilgst mēnešus, ir iespējamas tikai tad, ja vīrietis dzīvo ārpus Latvijas un gluži fiziski nevar satikties. Bet, ja vīrietis netiekas jau pirmajā nedēļā, kad viņam parādās interese, tad, manuprāt, tur nav kaut kas tīrs," tā Indra.

Sīkāk par pirmo randiņu, abu kopīgo atpūtu, izklaidi un peldi kailiem jūrā lasiet Salcevičas stāstā žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!