foto: Publicitātes
Jurim Šteinbergam tievēšana sagādā raizes - vajadzīgs lielāks ledusskapis
Slavenības
2018. gada 26. jūnijs, 06:17

Jurim Šteinbergam tievēšana sagādā raizes - vajadzīgs lielāks ledusskapis

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

TV raidījuma "Bez tabu" vadītājs Juris Šteinbergs, kas jau trešo nedēļu tievē, lai dažu mēnešu laikā zaudētu vismaz 20 kilogramus, žurnālam "Kas Jauns" atklāj, kā viņam veicas šajā cīņā ar lieko svaru.

„Vēl ir par agru runāt par kaut kādu rezultātu, taču izmaiņas ir uz pozitīvo pusi. Akciju sākām 1. jūnijā, un tagad svari rāda, ka manis ir par sešiem kilogramiem mazāk,” Līgo svētku priekšvakarā gandarīts bija Juris, žurnālam "Kas Jauns" atzīstot: „Fiziski jūtos daudz labāk!”

Kaislīgs TV3 raidījuma “Bez Tabu” fans Kaspars ir izaicinājis raidījuma vadītāju Juri Šteinbergu tievēšanas maratonam

Šteinbergs tievē, pareizi ēdot. „Uzturā lietojam speciālistu sagatavotus ēdienu komplektus svara samazināšanai. Katru dienu mums tiek sarūpētas piecas mazas kastītes ar maltīti, kur sarēķināts vienai dienai noteiktais kaloriju daudzums. Un galvenais noteikums ir gaužām vienkāršs – „pa kluso” neēst neko lieku, lai uzņemtās kalorijas nebūtu vairāk par dienā patērētām. Un izskatās, ka šī kārtība darbojas,” saka Juris.

Vaicāts, kas šajā tievēšanas procesā ir visgrūtākais, augumā raženais vīrs aizdomājas: „Laikam jau tas, ka pats vairs nevaru izvēlēties to, ko ēdīšu, jo tagad ir jāēd tas, kas ir atvests."

"Bet nav ļaunuma bez labuma – man tagad nav jālauza galva, kādu maltīti pagatavot, ko pirkt, kā taisīt, jo viss jau ir sarūpēts. Vienīgā problēma ir šo ēdienu kastīšu uzglabāšana. Ja man no rīta piegādā piecas kastītes visai dienai, tad man jādomā, kur to uzglabāt, kur uzsildīt, kā paņemt līdzi uz darbu. Bet, ja uz vairākām dienām kaut kur izbraucu ārpus Rīgas, tad man atved maltīti trim dienām. Un tas ir diezgan sarežģīti, jo tas ir ēdiens, kas attiecīgi jāuzglabā. Taču man mājās pat nav tik liela ledusskapja, kur tās kastītes salikt. Tas tiešām ir paradokss – lai notievētu, ir jānopērk lielāks ledusskapis,” atklāj Šteinbergs.

„Neiztiek arī bez pazobošanās. Kolēģi labdabīgi iesmej, sakot, ka, piemēram, cepumu šķīvīti uz mana galda neliks. Bet es pats arī par to iesmeju, jo tas ir komiski. Tāpat kā tas skats, kad aizbraucu uz laukiem pie vecākiem. Visi sēž pie lielā svētku galda, ēd no lielajiem šķīvjiem karbonādes un citus našķus, bet es sēžu ar savu mazo pārtikas kastīti,” smejas Juris.

Par cenšanos atbrīvoties no sava lielākā netikuma un to, vai tiešām Šteinbergs joprojām iepērkas "McDonald’s", vairāk lasiet žurnālā "Kas Jauns"!