Slavenības
2018. gada 19. jūnijs, 07:11

Vai princis Džordžs par daudz ālējas? Septiņus gadus vecā māsīca aizklāj viņam muti ar plaukstu

Jauns.lv

Iespējams, ka princis Džordžs nākotnē būs Lielbritānijas karalis, taču tas viņu nepasargā no trīs gadus vecākās māsīcas Savannas ķircināšanās.

Māsīca Savanna Filipsa apklusina brālēnu princi Džordžu

Princis Viljams savulaik intervijās izteicies, ka dēls princis Džordžs esot mazs resgalis. Māsīca Savanna Filipsa parūpējās, lai karalienes svinībās apvaldītu ...

gallery icon
10

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas četrus gadus vecais dēls princis Džordžs un Pītera un Otumas Filipsu septiņus gadus vecā meita Savanna ir karalienes Elizabetes II mazmazbērni. Savannas vecmāmiņa ir karalienes meita princese Anna.

Karalienes oficiālajās dzimšanas dienas svinībās visu klātesošo uzmanība netika pievērsta tikai jaunajai Saseksas hercogienei Meganai, kurai „Trooping The Colour” parāde bija pirmā, ko viņa vēroja no Bakingemas pils balkona kopā ar visu karalisko ģimeni.

Sabiedrības uzmanību piesaistīja arī karaļnama pati jaunākā paaudze.

Kad ģimene bija iznākusi uz pils balkona, lai vērotu garām lidojošās lidmašīnas, Savanna un princis Džordžs uzrīkoja paši savu „šovu”.

Kad skanēja himna „God Save the Queen”, Savanna sevi iztēlojās diriģentes lomā, taču ātri vien pārstāja diriģēt, lai ieviestu kārtību un apklusinātu mazo brālēnu princi Džordžu, kurš, viņasprāt, nevietā pārāk skaļi pilnā kaklā sācis smieties.

Daudz nedomājot, Savanna „kušināja” radinieku, liekot pirkstu pie lūpām, taču tas nedeva rezultātu. Māsīcai neatlika nekas cits, kā ar savu plaukstu aizsegt mazā prinča muti.

Sabiedrība sirsnīgi smejas par šo bērnu ālēšanos. Taču, skatoties video, var redzēt, ka Viņas Majestātei karalienei par to smiekli nenāk. Ar Filipsas jaunkundzes un sava vecākā dēla uzvedību apmierināts nebija arī princis Viljams.

foto: Vida Press
Tētim princim Viljamam par dēla uzvedību karalienes svinībās smiekli nenāk.