foto: Vida Press
Gvineta Paltrova gatavojas kāzām, bet ģimenes pieaugumu neplāno
Aktrise Gvineta Paltrova ir ļoti priecīga, ka viņas un līgavaiņa Breda Falčuka bērni no iepriekšējām attiecībām ir sadraudzējušies. Pārim esot izdevies izveidot jauktu, bet laimīgu, ģimeni.
Slavenības
2018. gada 28. maijs, 08:27

Gvineta Paltrova gatavojas kāzām, bet ģimenes pieaugumu neplāno

Kasjauns.lv

Holivudas aktrise Gvineta Paltrova pastāstījusi, ka pēc kāzām ar mīļoto vīrieti TV producentu Bredu Falčuku ģimenes pieaugumu neplānojot. Katrā ziņā ne tuvākajā laikā. Iespējams - nekad.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktrise un dzīvesveida bloga „Goop” dibinātāja Gvineta Paltrova (45) un viņas līgavainis Breds Falčuks (47) nesapņo par kopīgiem bērniem. Pāris ir gandarīts, ka viņu bērni no iepriekšējām attiecībām labi saprotas, un viņiem izdevies radīt jauktu, bet laimīgu ģimeni.

„Šī ir otrā laulība... Neviens no mums nevēlas vairāk bērnu,” Paltrova nesen norādījusi Hovarda Sterna radio šovā.

„Mēs esam uz viena viļņa,” viņa noslēgusi savu atbildi par iespējamo ģimenes pieaugumu.

foto: Vida Press
Paltrova un Falčuks kopīgās brīvdienās.

Gvinetai Paltrovai ir divi bērni, kas dzimuši viņas pirmajā laulībā - ar grupas „Coldplay” mūziķi Krisu Mārtinu. Meitai Eplai Blaitai Alisonei ir jau 14 gadu, bet dēlam Mozusam Brūsam Antonijam – 12.

Arī Falčuka iepriekšējās attiecībās pasaulē nākuši divi bērni – dēls Broudijs un meita Izabella. Viņam bērnus dāvājusi bijusī sieva Sūzanna Bakinika, ar kuru Falčuks bija precējies 10 gadus. Pāris laulības šķiršanas prasību tiesā iesniedza 2013. gada martā.

„Viņš ir fantastisks,” Sterna sarunu šovā par savu līgavaini izteikusies Holivudas aktrise Paltrova. „Ar bērniem situācija vienmēr ir sarežģīta, it īpaši cenšoties apvienot divas ģimenes vienā. Tas ir grūti.”

Mēneša sākumā Paltrova kādā no intervijām atklāja, ka viņas bērni Epla un Mozuss ar nepacietību gaidot mammas kāzu dienu. „Viņi ir ļoti saviļņoti,” norādījusi aktrise, viesojoties šovā „Good Morning America”. „Man jāatzīst, ka šis ir ļoti laimīgs laiks.”

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks iepazinās 2010. gadā, kad Paltrova kā viesaktrise piedalījās vienā no Falčuka producētā seriāla „Glee” sērijām. Par Holijas Holidejas lomu aktrise pēcāk pat saņēma „Emmy” balvu.

Pāris esot sācis satikties 2014. gadā, lai gan vēl gadu savas romantiskās attiecības centās slēpt no plašākas sabiedrības. Baumas par to, ka ir pāris, viņi apstiprināja vien 2015. gada septembrī. Savukārt šā gada janvārī Paltrova un Falčuks paziņoja par saderināšanos.

💍

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Samērā nesen pāris atzīmēja gaidāmās kāzas ar grandiozu saderināšanās ballīti Losandželosā. To apmeklēja tādas Holivudas zvaigznes kā Džūlija Robertsa ar vīru Deniju Moderu, Kamerona Diaza ar vīru Bendžiju Madenu, Demija Mūra, Rīza Viterspūna, Stīvens Spīlbergs, Līva Tailere, Dženifera Anistone, Keita Hadsone un vēl daudzi citi.

Nedēļu pēc šīm svinībām Paltrova sarīkoja vecmeitu ballīti, uz kuru aicināja Kameronu Diazu, Nikolu Ričiju, Reičelu Zoju un citas.

Gvineta Paltrova un saderināšanās ballītes viesi (2018. gads)

Gvineta Paltrova un saderināšanās ballītes viesi

gallery icon
15

Tā kā, precoties ar Krisu Mārtinu, Gvinetai nebija ne baltās kleitas, ne viesu un ballītes, šoreiz viņa sapņo par greznām baltajām kāzām.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Mēneša sākumā runāja, ka Paltrova un Falčuks esot noslēguši laulības līgumu. Tas esot izdarīts ātri un bez jebkādām domstarpībām. Šādi pāris esot vēlējies tikai pasargāt savus bērnus nākotnē. Taču nule kā nākusi klajā informācija, ka pāris tomēr laulības līgumu nav noslēdzis un arī neplānojot to darīt.

Gvinetas Paltrovas saderināšanās gredzens

Gvinetas Paltrovas saderināšanās gredzens.

gallery icon
4

Gvinetas Paltrovas bijušais vīrs Kriss Mārtins lieliski saprotas ar aktrises nākamo vīru (arī brīvdienās visi bijuši kopā). Nav šaubu, ka arī viņš būs lūgto kāzu viesu skaitā - kopā ar savu jauno draudzeni filmas „Greja piecdesmit nokrāsas” zvaigzni Dakotu Džonsoni.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks.

gallery icon
10

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks Meksikas pludmalē

Aktrise Gvineta Paltrova ar draugu seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku Meksikas pludmalē.

gallery icon
24