foto: Vida Press
Oficiāli apstiprināts - Daniels Kreigs atkal būs Džeimss Bonds!
Daniels Kreigs atveidos aģentu 007 arī nākamajā Džeimsa Bonda franšīzes filmā. Tā gan būšot pēdējā ar viņu slavenā aģenta tēlā.
Kino
2018. gada 26. maijs, 06:22

Oficiāli apstiprināts - Daniels Kreigs atkal būs Džeimss Bonds!

Kasjauns.lv

Lai gan britu aktieris Daniels Kreigs (50) savulaik izteicās, ka drīzāk pārgriezīs sev vēnas, nekā atkal iejutīsies aģenta 007 lomā, tikko oficiāli apstiprināts, ka aktieris piekto reizi atveidos Džeimsu Bondu. Kreiga un slavenā spiega fani var uzgavilēt!

Darbs pie Džeimsa Bonda franšīzes divdesmit piektās filmas sāksies decembrī, bet uz ekrāniem tai paredzēts iznākt 2019. gada oktobrī. Par jaunās kinolentes režisoru izvēlēts Denijs Boils.

Britu aktierim šī jau būs piektā filma, kad viņš iejutīsies slavenā spiega Džeimsa Bonda tēlā. Daniels Kreigs ar savu lēmumu atgriezties aģenta 007 lomā pārsteidzis daudzus, jo līdz šim bija ļoti kategorisks, sakot - vairs šajā lomā neatgriezīsies. Pirms trīs gadiem Kreigs pat zvērēja, ka drīzāk „pārgriezīs sev vēnas”, nekā atkal spēlēs Bondu.

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā.

gallery icon
32

„Es drīzāk... pārgriezīšu sev vēnas. Nē, ne šobrīd. Noteikti nē,” jautāts par atgriešanos Džeimsa Bonda lomā, izdevumam „Guardian” 2015. gadā apliecināja Kreigs.

„Mēs esam visu izsmēluši. Viss, ko vēlos, ir turpināt ceļu tālāk.”

„Nezinu, ko nesīs nākotne. Man nav ne mazākās nojausmas. Taču šobrīd mēs esam finišējuši. Es neko ne ar vienu neapspriežu. Ja es piekristu vēl vienai Bonda filmai, tas būtu tikai naudas dēļ.”

Daniels Kreigs dodas uz interviju

Atšķirībā no sava ekrāna varoņa, Kreigs nesteidzas piekrāsot sirmās matu saknes un ikdienā nestaigā tērpties uzvalkā. Džeimsam Bondam nav problēmu ...

gallery icon
12

Šā gada martā režisors Denijs Boils deva mājienu, ka strādā pie Bonda 25. filmas scenārija, taču nevija ne vārda par to, kurš aktieris tajā atveidos Bondu.

„Mēs ar Ričardu Kērtisu patlaban strādājam pie scenārija,” ieminējās Boils. „Ceram pēc sešām vai septiņām nedēļām uzsākt filmēšanu, Pēc tam gada beigās sekos Bonds. Mēs šobrīd strādājam pie abu filmu scenārijiem.”

Džeimsa Bonda franšīzes 25. filma būšot pēdējā, kurā Daniels Kreigs atveidošot slaveno aģentu 007.

Daniels Kreigs nopērk sev dārgu mašīnu, bet pārvietojas kājām

gallery icon
7