foto: Vida Press
Atklāts, kāda bija prinča Harija un hercogienes Meganas pirmās dejas dziesma
Atšķirībā no vairuma jauno pāru, kas pirmajai dejai izvēlas liriskas balādes, karaliskais jaunais pāris izvēlējies tempa ziņā ļoti enerģisku skaņdarbu, kurā ir tādas rindas kā „es vēlos dejot ar kādu / ar kādu, kurš mani mīl”.
Slavenības
2018. gada 21. maijs, 15:50

Atklāts, kāda bija prinča Harija un hercogienes Meganas pirmās dejas dziesma

Kasjauns.lv

Savai pirmajai dejai princis Harijs un Saseksas hercogiene Megana izvēlējušies skaņdarbu, kas pieskaitāms astoņdesmito gadu popmūzikas klasikai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirmajai dejai jaunais vīrs un jaunā sieva izvēlējušies Vitnijas Hjūstones 1987. gadā izdoto skaņdarbu „I Want to Dance with Somebody” – informē izdevums „The Telegraph”.

Šī dziesma nav tipiska izvēle kāzu pirmajai dejai, taču šis skaņdarbs ir ļoti nozīmīgs karaliskajai līgavai. 2016. gadā sniegtā intervijā Megana šo nodēvējusi par savu „laimīgo dziesmu”. Tāpēc nav brīnums, ka savu „laimīgo dziesmu” viņa izvēlējusies arī savas dzīves laimīgākajai dienai – kāzu dienai.

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon
123

Atšķirībā no vairuma jauno pāru, kas pirmajai dejai izvēlas liriskas balādes, karaliskais jaunais pāris izvēlējies tempa ziņā ļoti enerģisku skaņdarbu, kurā ir tādas rindas kā
 „es vēlos dejot ar kādu / ar kādu, kurš mani mīl”.

foto: Vida Press
Pirmais skūpsts kā vīram un sievai.

Vakara svinības rīkoja princis Čārlzs un tajās bija ielūgti tikai 200 Meganas un Harija tuvākie draugi, kuru skaitā bija arī indiešu aktrise un dziedātāja Prijanka Čopra un amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa. Kāzu ceremoniju Svētā Džordža kapelā un tai sekojošo pieņemšanu Vindzoras pilī apmeklēja 600 lūgto viesu, taču uz vakara ballīti Frogmorhausā aicināti vien paši tuvākie.

foto: Vida Press
Uz prinča Čārlza rīkotajām vakara svinībām jaunlaulātie devās "Jaguar" automašīnā.

Meganas vīratēva rīkotā ballīte notika Frogmorhausā, kas ir tikai jūdzes attālumā no Vindzoras pils. Uz to jaunlaulātie ieradās „Jaguar” automašīnā, kurā iesēdās pie Vindzoras pils.

foto: Vida Press
Vakara svinībām princis Harijs bija izvēlējies smokingu, bet Saseksas hercogiene Megana modes dizaineres Stellas Makartnijas pēc pasūtījuma darinātu vakartērpu.

Frogmorhausa pazīstama ar saviem skaistajiem dārziem un karalisko mauzoleju, kurā apbedīta karaliene Viktorija un viņas vīrs princis Alberts.

foto: Vida Press
Svinības notika Frogmorhausā, kas atrodas tikai jūdzes attālumā no Vindzoras pils.

Vakara svinībās princis Harijs bija ģērbies melnā smokingā, bet Megana „Givenchy” kāzu kleitu nomainījusi pret ne mazāk elegantu baltu vakartērpu, ko pēc pasūtījuma darinājusi britu modes dizainere Stella Makartnija.

Jaunlaulātie princis Harijs un Megana Mārkla ceļā uz kāzu banketu

gallery icon
13

Uz prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām ierodas uzaicinātie viesi

Uz kāzu ceremoniju uzaicināti aptuveni 600 viesi, un apmēram 2600 tuvējās apkaimes iedzīvotāji, pils darbinieki un īpaši izraudzīti cilvēki no ...

gallery icon
72

Hercogiene Ketrīna ar meitu princesi Šarloti apmeklē prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

gallery icon
19

Prinča Harija bijusī draudzene Čelsija Deivija apmeklē viņa un Meganas Mārklas kāzas

gallery icon
9

Skaistākās fotogrāfijas no Meganas Mārklas dzīves

gallery icon
26
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās