foto: Vida Press
Ivanka Trampa uz oficiālām pusdienām dodas kleitā par 14 600 dolāriem
Oficiālās pusdienas ASV prezidenta Donalda Trampa meita un padomniece Ivanka Trampa apmeklēja kopā ar vīru Džaredu Kušneru.
Slavenības
2018. gada 25. aprīlis, 16:34

Ivanka Trampa uz oficiālām pusdienām dodas kleitā par 14 600 dolāriem

Kasjauns.lv

Otrdienas vakarā par godu Francijas prezidenta Emanuela Makrona un viņa kundzes Brižita vizītei, ASV prezidents Donalds Tramps rīkoja pirmās oficiālās pusdienas savas prezidentūras laikā. Pirmās lēdijas mirdzēja skaistos tērpos, taču vislielāko uzmanību piesaistīja ASV prezidenta meita un padomniece Ivanka Trampa, kura uz svinīgo pasākumu ieradās 14 600 dolāru vērtā tērpā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ivanka Trampa ar vīru apmeklē oficiālās pusdienas Baltajā namā

ASV prezidenta Donalda Trampa meita un padomniece Ivanka Trampa ar vīru Džaredu Kušneru apmeklē oficiālās pusdienas Baltajā namā. Viņa ģērbusies ...

gallery icon
6

Par godu tēva pirmajām oficiālajām pusdienām allaž stilīgā Ivanka Trampa bija izvēlējusies punktotu gaiši rozā tilla kleitu ar volāniem. Donalda Trampa mīļākās meitas un padomnieces tērpu darinājis modes nams „Rodarte”. Tērps ir ļoti sievišķīgs, romantisks un skaists, taču tā cena ir pasakaina.

foto: Vida Press
Ivanka Trampa oficiālajās pusdienās šā gada 24. aprīlī Baltajā namā, aktrise Kirstena Dansta Venēcijas kinofestivālā 2017. gadā un aktrise Millija Bobija Brauna „Brit Awards” ceremonijas vakarā šā gada februārī.

Mājaslapā Matchesfashion.com raksturots, ka šis tērps ir „radīts, lai ieskautu figūru, ar volāniem, kas plūst gar laiviņas veida kakla un V veida muguras izgriezumu malām, ar satriecošu ziedu dekoru vidusdaļā un svārku vairāku kārtu volāniem, kas sniedzas līdz zemei.” Šajā mājaslapā ieteikts tērpu pataupīt „viselegantākajam notikumam”.

foto: Vida Press
Aktrise un modele Millija Bobija Brauna parāda, kā šis skaistais modes nama „Rodarte” tērps izskatās no mugurpuses.

Ivankas kleita ar zirnīšu rakstu radīta Amerikas Savienotajās Valstīs (ASV pirmā lēdija Melānija Trampa svinīgajām pusdienām bija izvēlējusies franču modes nama darinātu apģērbu). To darinājušas māsas Keita un Lora Malīvijas. Viņu dibinātajam modes namam „Rodarte” ir daudz fanu slavenību aprindās. Šī paša modeļa kleitā aktrise Kirstena Dansta pērn apmeklēja Venēcijas kino festivālu, savukārt aktrise Millija Bobija Brauna īsāku tā versiju bija uzvilkusi uz „Brit Awards” balvu ceremonijas vakaru šā gada februārī.

foto: Vida Press
Aktrises Kirstenas Danstas tērpa greznais ziedu dekors piesaista uzmanību.

Lai gan Ivanka valsts oficiālajās pusdienās izskatījās nevainojami, daudzi kritizējuši prezidenta meitu tērpa astronomiskās summas dēļ.

„Šī kleita ir vairāk vērta, nekā mana automašīna, bet izskatās kā kaut kas, ko mana sešus gadus vecā māsasmeita par 20 dolāriem izvēlētos veikalā „Target”,” kritizēja kāda no „Twitter” lietotājām.

„Ja tev ir nauda, es zinu, ka vari to tērēt. Tikai tas ir šokējoši, ka viena kleita maksā 28% manas skolotājas gada algas apmērā,” sūrojās kāda cita.

„Man ļoti patīk kleita, taču to varēja izgatavot arī par vairākiem simtiem. Kauns,” komentē nākamā.

„Vai Ivanka zina, ka „Rodarte” ir amerikāņu, nevis franču zīmols”, ironizēja vēl kāda.

„Skaista kleita,” diskusiju noslēdz „Twitter” bloga „America1st” veidotāji.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās