foto: Vida Press
Novērtē: Timberleiks un citas slavenības pārdod savus šikos dzīvokļus un mājas
Šo trīs guļamistabu dzīvokli Džastins Timberleiks pārdod par astoņiem miljoniem.
Slavenības
2018. gada 15. marts, 10:18

Novērtē: Timberleiks un citas slavenības pārdod savus šikos dzīvokļus un mājas

Kasjauns.lv

Amerikāņu dziedātājs un aktieris Džastins Timberleiks pārdošanā izlicis savu smalko dzīvokli Soho rajonā Ņujorkā. Par 8 miljoniem ASV dolāru tas var būt pat tavs!

foto: Vida Press
Mūziķis Džastins Timberleiks.

Mūziķis Džastins Timberleiks šo „penthouse” dzīvokli Soho rajonā Ņujorkā iegādājies 2010. gadā, par to samaksājot 6.5 miljonu ASV dolāru. Tagad viņš to vēlas pārdot, prasot ievērojami augstāku summu.

Džastins Timberleiks pārdod savu dzīvokli Ņujorkā

Amerikāņu dziedātājs un aktieris Džastins Timberleiks par 8 miljoniem dolāru pārdod trīs guļamistabu dzīvokli Soho rajonā Ņujorkā.

gallery icon
9

Šajos 240 kvadrātmetru lielajos apartamentos ir trīs guļamistabas un trīs vannasistabas. Dzīvoklim pieejama arī 79 kvadrātmetru plaša terase.

Dzīvoklī griestu augstums sasniedz 3 metrus un logi ir no grīdas līdz pat griestiem. Ierīkota arī elektroniska logu aptumšošanas sistēma, savukārt vannasistabā ir vanna no tīra marmora.

Skandālists Čārlijs Šīns pārdod māju par interesantu summu

Čārlijs Šīns pārdod māju

Aktieris Čārlijs Šīns pārdošanā izlicis savu 7 guļamistabu un 7 vannasistabu īpašumu Losandželosā. Viņš par to vēlas 9 999 999 ...

gallery icon
35

Skandalozi slavenais Holivudas aktieris Čārlijs Šīns pārdošanā izlicis savu septiņu guļamistabu un septiņu vannasistabu īpašumu Losandželosā. Viņš par to vēlas 9 999 999 ASV dolāru jeb, citiem vārdiem sakot, bez viena dolāra 10 miljonus!

Aktieris Čārlijs Šīns šo grezno īpašumu iegādājies 2006. gadā, par to samaksājot 7.2 miljonus ASV dolāru. Drīz pēc tam viņš apprecējās ar savu trešo sievu aktrisi Brūku Milleri, bet pēc trim gadiem no viņas izšķīrās.

foto: Vida Press
Aktieris Čārlijs Šīns.

830 kvadrātmetru lielais īpašums atrodas uz pus akru (2023 m²) liela zemes gabala. Uz tā izbūvēti divi peldbaseini, elegants vasaras bārs pagalmā, kā arī āra virtuve. Ēkā ir sava mājas kinozāle, spēļu zāle, un sporta zāle, kā arī bērnistaba ar griestiem, kas krāsoti kā zvaigžņotas debesis.

Šīnam ir pieci bērni no trim sievietēm, kā arī viens mazbērns.

Brūss Villiss pārdod dzīvokli Manhetenā

Brūss Villis pārdod dzīvokli Manhetenā

Aktieris Brūss Villiss un viņa sieva Emma Heminga par 17.75 miljoniem dolāru pārdod dzīvokli Manhetenā, Ņujorkā, ko iegādājās 2015. gadā. ...

gallery icon
16

Holivudas spraiga sižeta filmu zvaigzne Brūss Villiss ar sievu Emmu Hemingu pārdod dzīvokli Ņujorkas sirdī Manhetenā, par savu elitāro īpašumu prasot 17.75 miljonus ASV dolāru.

Holivudas pāra Brūsa Villisa un Emmas Hemingas brokeris izdevumam „Wall Street Journal” pastāstījis, ka Villisu ģimene šo dzīvokli pārdod, jo tajā pārāk bieži nedzīvo. Villiss ar sievu nolēmis pārdot īpašumu, jo neredz iemeslu kāpēc to turpmāk uzturēt.

foto: Vida Press
Aktieris Brūss Villiss.

Ēka, kurā atrodas Brūsa Villisa dzīvoklis, uzcelta 1913. gadā. Aktiera apartamenti aizņem divus stāvus augstceltnē. Dzīvokļa kvadratūra sasniedz 557 kvadrātmetru. Šajā sešu guļamistabu īpašumā ir 4,5 vannas istabas, plaša halle ar lieliem logiem, kā arī virtuve ar ēdamzonu, no kuriem paveras lielisks skats uz Centrālparku.

Aktieris šo īpašumu iegādājās 2015. gadā, par to samaksājot 16.995 miljonus ASV dolāru.

Harijam Stailsam nākas samazināt mājas cenu par gandrīz miljonu

Harijs Stailss pārdod māju Rietumholivudā

Britu dziedātājs Harijs Stailss pazeminājis mājas cenu par nepilnu miljonu sterliņu mārciņu. Tagad viņš prasa 5.8 miljonus iepriekšējo 6.6 miljonu ...

gallery icon
6

Harijs Stailss ir šobrīd vispopulārākais solo mākslinieks no puišu grupas „One Direction” dalībniekiem. Taču pat lielā slava nepalīdz viņam pārdot māju. Viņš cenu pazeminājis par nepilnu miljonu. Varbūt tomēr kāds nopirks...

Savu grezno māju Rietumholivudā dziedātājs Harijs Stailss pārdošanā izlika pirms astoņiem mēnešiem. Viņš par īpašumu prasīja 6.6 miljonus sterliņu mārciņu.
Šo astoņu mēnešu laikā potenciālais pircējs tā arī nepieteicās, un mūziķis mājas cenu bijis spiests samazināt. Tagad viņš to pārdod par nepilnu miljonu lētāk – prasot „vien” 5.8 miljonus sterliņu mārciņu.

foto: Scanpix/LETA
Mūziķis Harijs Stailss.

Stailss, kurš aizvadītajā mēnesī iegādājies luksusa dzīvokli Ņujorkā, māju Rietumholivudā nopirka 2016. gada janvārī par 5.3 miljoniem sterliņu mārciņu.

Šajā 1946. gadā celtajā namā ir trīs guļamistabas un piecas vannasistabas. Logi sniedzas no grīdas līdz pat griestiem, savukārt no galvenās guļamistabas paveras Losandželosas panorāma.

Harija īpašums ir 380 kvadrātmetru liels. No tā var redzēt gan Kluso okeānu, gan Losandželosas centrālo daļu.

Nikola Kidmena pārdod lauku māju

Nikola Kidmena pārdod lauku māju Tenesijas štatā

Aktrise Nikola Kidmena un viņas vīrs kantri mūziķis Kīts Urbans šo māju iegādājās 2007. gadā par 2.45 miljoniem dolāru. Tagad ...

gallery icon
13

„Oskara” balvas laureāte austrāliešu aktrise Nikola Kidmena ar vīru kantri mūziķi Kītu Urbanu pārdod savu lauku māju Frenklinā, Tenesijas štatā, ASV.

Kidmena un viņas vīrs šo piemīlīgo lauku māju Tenesijas štatā iegādājās 2007. gadā, par īpašumu samaksājot 2.45 miljonus ASV dolāru.

foto: EPA/LETA
Aktrise Nikola Kidmena ar vīru kantri mūziķi Kītu Urbanu.

Šobrīd pāris 36 akru (14.5 ha) lielo īpašumu nolēmis pārdot. Nekustamo īpašumu tirgū māja izreklamēta kā „īstena miera osta”. Jaunais īpašnieks līdz ar māju savā īpašumā iegūs arī viesu namiņu, stalli un dārzu. Īpašums atrodas kalna virsotnē, un no tā paveras jauka lauku ainava. Teritorijā, ko no iežogo sēta un slēdzami vārti, pieejamas arī vairākas takas pastaigām svaigā gaisā.

465 kvadrātmetru lielajā mājā ir četras guļamistabas, četras vannasistabas, formāla viesistaba ar velvētiem griestiem, omulīga dzīvojamā istaba ar kamīnu un plaša virtuve ar ēdamzonu. Franču stila stiklotās durvis ved uz iekšpagalmu, kurā labiekārtota atpūtas zona ar grilu.

Vēl mājā ierīkots darba kabinets, sporta zāle un mediju telpa.

Nikola Kidmena un Kīts Urbans māju pārdod par 3.45 miljoniem ASV dolāru.

Elena Dedženeresa zaudē miljonu, pārdodot dzīvokli Losandželosā

Elena Dedženeresa pārdod dzīvokli ar 1 miljonu dolāru zaudējumu

Populārā sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa dzīvokli Losandželosā pārdevusi par 5.85 miljoniem dolāru, lai gan tā sākotnējo cenu pirms pusgada ...

gallery icon
8

Ir tik ļoti ierasts, ka slavenība nopērk māju, dažus mēnešus tajā padzīvo un pēc tam pārdod. Protams, par ievērojami lielāku naudu nekā iegādājoties. Tāpēc diezgan neparasti, ka populārajai sarunu šova vadītājai Elenai Dedženeresai dzīvokli Losandželosā nācies pārdot ar vienu miljonu dolāru zaudējumu.

Elena Dedženeresa ir viena no veiksmīgākajām (arī turīgākajām) sarunu šovu vadītājām visā televīzijas pastāvēšanas vēsturē. Tomēr ne viss, kam pieskaras šī kolorītā personība, „pārvēršas zeltā” un nes peļņu.

foto: Vida Press
TV personība Elena Dedženeresa.

Elena Dedženeresa ar dzīvesbiedri aktrisi Portiju de Rosi zaudējušas vairāk nekā vienu miljonu ASV dolāru, pārdodot savu luksusa dzīvokli Losandželosā. Interneta portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka populārās sievietes savu mitekli lielpilsētā pārdevušas par 5.85 miljoniem dolāru, lai gan tā sākotnējo cenu 2017. gada jūnijā bija noteikušas 6.995 miljonu ASV dolāru apmērā.

Attiecīgi sarunu šova vadītāja dzīvokli pārdevusi ar 1.15 miljonu ASV dolāru zaudējumu.

Elenai Dedženeresai augstceltnē piederējis vesels stāvs, ko viņa savulaik iegādājusies par 13 miljoniem ASV dolāru. Žurnāls „Variety” informē, ka pusi sev piederošā stāva Dedženeresa pārdevusi par sešiem miljoniem jau jūnijā, taču par otru daļu potenciālie pircēji interesi nebija izrādījuši.

Viena no stilīgākajām ekstrām, kas pieejama jaunajam dzīvokļa īpašniekam ir privāts lifts, kas no lejas stāva ved tieši uz dzīvokli.

Visā dzīvoklī ir augstas klases ozolkoka grīda. Virtuvē ir itāliešu zīmola „Arclinea” virtuves skapīši un akmens darba virsma. Guļamistabas ir plašas un gaišas, no to logiem paveras visa pilsētas panorāma. Gaismas intensitāti visā apdzīvojamā platībā var regulēt ar iPad tālvadības pulti.

Par šī daudzdzīvokļu nama iemītnieku drošību un labklājību gādā 24 stundu apsardze, šveicars un sulainis. Iedzīvotājiem pieejams arī peldbaseins un pašiem savs spa.