Aktrise draudzenei dzimšanas dienas sveicienus sūta plika kā no mātes miesām nākusi. FOTO
Komiķe Čelsija Handlere šādi sūta sveicienu 40. dzimšanas dienā savai kolēģei un draudzenei aktrisei Rīzai Viterspūnai. Vai arī jūs priecātos par šādu apsveikumu?
Slavenības
2016. gada 3. aprīlis, 16:50

Aktrise draudzenei dzimšanas dienas sveicienus sūta plika kā no mātes miesām nākusi. FOTO

Jauns.lv

Aktrise, komediante un TV personība Čelsija Handlere (40) nav no kautrīgajām. Viņa atradīs jebkādu iemeslu, lai izģērbtos kārtējai bildei, ko parādīt savā „Instagram” blogā. Nesen kā aktrise visnotaļ savdabīgi dzimšanas dienā apsveikusi savu kolēģi Rīzu Viterspūnu. Protams, izģērbjoties kameras priekšā.

Ja sabiedrības dāmu Kimu Kardašjanu kāds uztver kā etalonu, tad izģērbšanās spoguļa priekšā un plikbildīšu atrādīšana sociālajos tīklos, tagad kļuvusi par modes lietu. Līdzīgā garā rīkojusies arī amerikāņu komiķe Čelsija Handlere. Ģērbusies vien melnās pusgarajās zeķēs, aktrise iepozēja spoguļa priekšā, intīmākās vietas piesedzot ar roku. „Daudz laimes dzimšanas dienā, Rīza Viterspūna”, viņa pierakstījusi komentārā pie attēla, šādi apsveicot savu kolēģi apaļajā 40. jubilejā.

Bijusī telekanāla „E!” zvaigzne, kurai tagad ir pašai savs šovs straumēšanas vietnē „Netflix”, regulāri publisko bildītes, kurās redzam puskaila vai pavisam kaila. „Man patīk būt kailai, jo es savu ķermeni neuztveru pārāk nopietni,” par tieksmi izģērbties kameru priekšā Čelsija pastāstījusi Elenai Dedženeresai, viesojoties viņas populārajā sarunu šovā. „Citi cilvēki gan uztver [ķermeni nopietni], un tas ir jauki, taču es uzskatu, ka ķermeņi tādi muļķīgi vien ir.”

Handlere bija to slavenību skaitā, kurus Rīza Viterspūna bija uzlūgusi uz savu dzimšanas dienas ballīti, ko rīkoja nedēļas sākumā. Svinības klubā „Warwick” Holivudā apmeklēja arī dziedātāja Teilore Svifta, kura ballītē uzstājās. Savukārt pati gaviļniece nodziedāja „Sweet Home Alabama”, kuras laikā viņai muzikālo pavadījumu uz ģitāras spēlēja Holivudas aktrises Nikolas Kidmenas vīrs, kantri mūziķis Kīts Urbans. Viesības apmeklēja arī pati Kidmena, kā arī aktrise Dženifera Anistone ar vīru Džastinu Terū, aktrise Kortnija Koksa, aktieris Metjū Makonehijs ar sievu Kamillu Alvesu, aktieris Roberts Daunijs juniors ar sievu Sūzenu Dauniju, aktieris Tobijs Magvairs ar sievu Dženiferu Meijeri un aktrise Keita Hadsone.

 

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press