foto: Vida Press
10 slaveni pāri, kurus sapazīstināja draugi
Princis Harijs un aktrise Megana Mārkla.
Slavenības
2018. gada 4. februāris, 09:15

10 slaveni pāri, kurus sapazīstināja draugi

Kasjauns.lv

Vairākiem slaveniem pāriem jāpateicas kopīgiem draugiem, ka ir atraduši viens otru. Draugi nolēmuši būt par mīlas kupidoniem un savulaik viņus iepazīstinājuši.

Princis Harijs un Megana Mārkla

foto: Vida Press

Princi Hariju un aktrisi Meganu Mārklu iepazīstinājusi kopīga paziņa. Visticamāk tā bijusi Violeta fon Vestenholca, Harija bērnības draudzene, kas ir modes nama „Ralph Lauren” sabiedrisko attiecību speciāliste.
„Pirmā tikšanās pavisam noteikti bija saorganizēta. Tas bija aklais randiņš,” Megana kādā no intervijām pastāstījusi par iepazīšanos ar savu nākamo līgavaini. „Es par viņu daudz neko nezināju, tāpēc vienīgais, ko draudzenei pavaicāju, kad viņa gribēja saorganizēt tikšanos, bija: ‘Vai viņš ir jauks?’”

Emīlija Blanta un Džons Krasinskis

foto: Vida Press

Aktierus Emīliju Blantu un Džonu Krasinski iepazīstinājusi Emīlijas kolēģe no filmas „Devil Wears Prada” – aktrise Anna Heteveja. Krasinskim tā bijusi mīlestība no pirmā acu uzmetiena.
„Šī bija viena no tām reizēm, kad nemeklēju jaunas attiecības un domāju, ka Losandželosā dzīvošu tikai sev. Taču tad es iepazinos ar viņu. Es biju tik nervozs. Nodomāju – ‘Ak, mans, Dievs! Es taču viņā iemīlēšos’. Ka ar viņu sarokojos, es pateicu: ‘Man tu patīc.’”

Dženifera Anistone un Džastins Terū

foto: Vida Press

Aktrisi Dženiferu Anistoni un viņas nākamo vīru aktieri un scenāristu Džastinu Terū 2007. gadā iepazīstināja abu kopīgais draugs aktieris Roberts Daunijs juniors.

Dženifera Anistone un Breds Pits

foto: Vida Press

Tā vien šķiet, ka visiem gribas atrast Dženiferai otru pusīti. 1998. gadā aktiera Breda Pita aģenti iepazīstināja savu klientu ar Anistoni, un abi aizgāja uz „aklo randiņu”. Pāra attiecības turpinājās septiņus gadus, no kuriem piecus viņi nodzīvoja laulībā.

Žizele Bundhena un Toms Breidijs

foto: Vida Press

Supermodeli Žizeli Bundhenu un amerikāņu futbola spēlētāju Tomu Breidiju iepazīstināja kopīgs draugs, kurš bija nolēmis uzņemties savedēja lomu. „Šis draugs man izteicās, ka zinot kādu meiteni, kas ir mana sieviešu dzimuma kopija,” 2009. gadā intervijā žurnālam „Details” izteicās sportists.
Simpātijas bija abpusējas. „Es uzreiz zināju, ka Toms man ir īstais,” Žizele savulaik atzinusies sarunā ar modes žurnāla „Vogue” reportieri.

Anna Heteveja un Adams Šulmans

foto: Vida Press

Aktrisi Annu Heteveju un viņas nākamo vīru producentu Adamu Šulmanu iepazīstinājis kopīgs paziņa. Tas noticis Palmspringsas kinofestivāla dienās 2008. gadā.

Kamerona Diaza un Bendžijs Madens

foto: Vida Press

Aktrise Kamerona Diaza un mūziķis Bendžijs Madens par savu ģimenes laimi var pateikties Nikolai Ričijai. Bijusī realitātes šova zvaigzne pati ir precējusies ar Bendžija dvīņubrāli Džoelu Madenu. Nikola svaini ar Kameronu Diazu iepazīstinājusi TV šova „Watch What Happens Live” aizkulisēs. „Es uzņemšos atbildību par visu, kas tālāk notiks,” tolaik izteicās Ričija.

Sofija Vergara un Džo Manganiello

foto: Vida Press

Aktrises Sofijas Vergaras kolēģis no seriāla „Modern Family” Džesijs Tailers Fērgusons iepazīstināja abus kādā ballītē. Lai palīdzētu attiecībām veidoties, viņš iedevis Džo Sofijas tālruņa numuru.

Kriss Hemsvorts un Elsa Patakija

foto: Vida Press

Skaistos austrāliešu aktierus Krisu Hemsvortu un Elsu Patakiju iepazīstinājusi abu runas pasniedzēja, kura bijusi pārliecināta, ka no viņiem „iznāks pāris”. Skolotāja nekļūdījās – Hemsvorts un Patakija 2010. gadā apprecējās. „Tas bija kā aklais randiņš,” atceras Elsa Patakija. „Mēs abi nekad agrāk nebijām tikušies. Tā bija mūsu runas pasniedzēja, kas palīdzēja mums izkopt akcentu. Šī lēdija mums bieži sāka stāstīt vienam par otru. Beigu beigās viņa tik ļoti uzstāja uz mūsu tikšanos, ka es piekritu. Vispirms mēs aprunājāmies pa telefonu un tad satikāmies.”

Sindija Krauforde un Rande Gerbers

foto: Vida Press

Supermodelei Sindijai Kraufordei jāpateicas savam aģentam Maiklam Grūberam, jo tieši viņš iepazīstināja ar nākamo vīru Rande Gerberu. Kad Grūbers gatavojās pats savām kāzām, viņš ierosinājis, lai Krauforde un Gerbers viņa Lielajā dienā būtu viens otra kavalieri.