foto: Vida Press
Lūk, kas notika, kad "Paģiru" zvaigzne atmeta dzeršanu
Komiķis Zaks Galifjanakis apgalvo, ka nokrities svarā, jo vairs nelieto alkoholu.
Slavenības
2018. gada 7. janvāris, 08:28

Lūk, kas notika, kad "Paģiru" zvaigzne atmeta dzeršanu

Kasjauns.lv

Filmas "Paģiras" zvaigzne, populārais komiķis Zaks Galifjanakis (48) nokrities svarā par 20 kilogramiem. Par tik vērā ņemamu svara zudumu esot jāpateicas alkoholam. Aktieris atmetis dzeršanu un, lūk, kāds labs rezultāts no tā sanācis!

Aktieris Zaks Galifjanakis popularitāti Holivudā iemantojis kā „tas smieklīgais resnītis”, taču, pērn, apmeklējot „Emmy” balvu ceremonijas vakaru komiķis pārsteidzis daudzus. Ne miņas no omulīgā apalīša!

foto: Vida Press
Zaks Galifjanakis pērn „Emmy” balvu ceremonijas vakarā.

Svaru Galifjanakis zaudējis pakāpeniski, un tas patiesībā prasījis divus gadus.

Pērn jautāts, par dramatiskajām vizuālajām izmaiņām, Zaks atbildējis visnotaļ izvairīgi, turklāt ar devu melnā humora.

„Es zinu, ka esat zaudējis svaru, nedzerot vairs alu, bet vai esat uzsācis arī pavisam jaunu dzīvesveidu?” – apjautājusies izklaides programmas „Entertainment Tonight” reportiere. „Vai esat mainījis ēšanas paradumus? Sācis apmeklēt sporta zāli?”

„Nē, es tikai... es mirstu,” nepakustoties ne mazākajam sejas muskulītim, ar absolūtu nopietnību sejā atbildējis aktieris.

foto: Vida Press
Aktieris 2013. gadā.

Intervijā ar WGN-TV reportieri aktieris bijis nedaudz runātīgāks, taču humoru nav zaudējis. „Es zaudēju aptuveni 30 unces (850 grami),” viņš iesākumā pajokojis. „Es sāku daudz staigāt un atmetu dzeršanu. Iesmu pielicis punktu alkoholam. Es no rītiem nevarēju pamosties kā agrāk, tāpēc nolēmu atmest.”

Zaks Galifjanakis uzsver, ka alkohola nelietošana ir galvenais iemesls, kāpēc viņa figūra kļuvusi slaidāka, bet vielmaiņa un vispārējais veselības stāvoklis labāks.

Aktieris paudis atvieglojumu, ka pēc ilgiem gadiem viņam visbeidzot izdevies atmest dzeršanu. No šī kaitīgā ieraduma Zaks bijis atkarīgs jau kopš agras jaunības, kad viņš kā aktieris debitējis „standup” komēdijas žanrā.

„Laimīgs. Laimīgs, ka spēju apstāties. Bet, ak dievs, kā man tā pietrūkst,” komentējis Galifjanakis. „Es patērēju daudz vodkas ar desiņām... Gardi, bet nenāk tev par labu. Turklāt dzeršanas dēļ iekūlos daudzās nepatikšanās, nācās vien atmest.”

Par nomestajiem kilogramiem aktieris esot sajūsmā. „Būt vieglākam ir tik jocīgi! Es tagad varu uzkāpt divus kāpņu posmu un inhalators man vajadzīgs tikai divas reizes,” atkal pajokojis Zaks Galifjanakis.