foto: Vida Press
Kantri dziedātāja atklāj, ka pēc smagā kritiena viņai bijušas nepieciešama vairāk nekā 40 šuves uz sejas
Pēc kritiena pa kāpnēm skaistā kantri dziedātāja Kerija Andervuda smagi savainojusi seju. Mūziķe ir noskaņota optimistiski, taču brīdina fanus, ka tad, kad atkal būs gatava nostāties kameru priekšā, lai tie nebrīnās, ka viņa neizskatās tāpat kā agrāk.
Slavenības
2018. gada 5. janvāris, 16:07

Kantri dziedātāja atklāj, ka pēc smagā kritiena viņai bijušas nepieciešama vairāk nekā 40 šuves uz sejas

Kasjauns.lv

Reiz par seksīgāko veģetārieti pasaulē nosauktā kantri dziedātāja Kerija Andervuda (34) aizvien nav atveseļojusies pēc savainojumiem, ko guva pērn novembrī, savās mājās nokrītot pa kāpnēm.

Pērn kantri dziedātāja Kerija Andervuda pastāstīja, ka rudenī piedzīvojusi nelāgu kritienu pa kāpnēm, kā rezultātā lauzusi rokas locītavu. Tikai tagad mūziķe gatava atklāt, ka kritiens patiesībā beidzies ar ievērojami smagākām traumām. Krītot viņa guvusi arī vairākas brūces uz sejas, un slimnīcā nācies likt šuves. Turklāt to nav bijis viena vai divas, bet gan vairāki desmiti.

Vēstulē saviem fanu kluba biedriem Kerija Andervuda atklāj, ka viņai bijusi nepieciešama ne tikai operācija lauztajai rokas locītavai, bet nācies likt arī „40 vai 50 šuves uz sejas”.

„Šim stāstam ir vēl viena puse, par ko nebiju gatava runāt, jo es aizvien to izdzīvoju un vēl ir daudz neskaidrību, kā būs turpmāk,” saviem faniem raksta kantri zvaigzne. „Trakums, kā viens nejaušs nelaimes gadījums var izmainīt tavu dzīvi.”

„Piedevām lauztajai rokas locītavai, man gadījās savainot arī seju. Es aiztaupīšu jums garlaicīgas detaļas, taču, kad tovakar pēc kritiena iznācu no ārsta kabineta, dakteris Maikam [Kerijas Andervudas vīram hokejistam Maikam Fišeram] pastāstīja, ka uzlicis man no 40 līdz 50 šuvēm.”

foto: Vida Press
Kerija Andervuda ar vīru bijušo profesionālo hokejistu Maiku Fišeru aizvadītā gada novembrī neilgi pirms smagās traumas.

Lai gan pagājušas jau septiņas nedēļas kopš nelaimes gadījuma, Andervuda atzīst, ka pamazām atveseļojas, taču vairs „neizskatās kā agrāk”.

„Es nezinu, kā tas viss beigsies, taču varu pateikt droši: esmu pateicīga,” raksta dziedātāja. „Esmu pateicīga, ka viss nebeidzās vēl daudz, daudz sliktāk. Esmu pateicīga cilvēkiem manā dzīvē, kas man bijuši līdzās ik uz soļa.”

Par spīti notikušajam un sekām, kas vēl nav prognozējamas, Jaunajā gadā Kerija Andervuda raugās cerīgi. „Esmu apņēmīgas pilna padarīt 2018. gadu brīnišķīgu un vēlos dalīties tajā arī ar jums. Kad būšu gatava nostāties kameras priekšā, gribu, lai jūs visi saprastu, kāpēc es izskatos citādi.”

Loved all my looks at the #CMAawards this year!! #FashionFriday #ItTakesAVillage

A post shared by Carrie Underwood (@carrieunderwood) on