foto: Vida Press
Kāpēc princis Džordžs un princese Šarlote nesaņems dāvanas no tautas?
Lai gan princim Džordžam un princesei Šarlotei atsūtīts tūkstošiem dāvanu no visas pasaules, vecāki bērniem tās nedos, lai pārlieku neizlutinātu.
Slavenības
2017. gada 23. decembris, 05:45

Kāpēc princis Džordžs un princese Šarlote nesaņems dāvanas no tautas?

Jauns.lv

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna parūpējušies, lai viņu bērni princis Džordžs un princese Šarlote šajos Ziemassvētkos nebūtu karaliski izlutināti.

Princim Džordžam un princesei Šarlotei atsūtīts tūkstošiem Ziemassvētku dāvaniņu no visas pasaules. Taču atklājies, ka abi karaļbērni nesaņems lielāko daļu no tām. Kāds no ģimenes draugiem slavenību žurnālam „Us Weekly” pastāstījis, ka dāvanas mazajam princim un princesei atsūtījuši fani, bet vecāki, atvasēm to nezinot, nolēmuši veltes ziedot rotaļlietu bankām un citām labdarības iestādēm, kuru mērķis ir rūpes par bērniem.

foto: Vida Press

„Ketrīna un Viljams ir ārkārtīgi piesardzīgi,” norāda paziņa. „Tik daudzu dāvanu saņemšana neatstātu labu iespaidu uz bērniem.”

Kensingtonas pils pārstāvis apstiprinājis, ka dažas dāvanas vecāki pārnesīs mājās, bet pārējās ziedos labdarībai. „Viņu karaliskās augstības ir ļoti pateicīgas par to sirsnību un dāsnumu, kāds izrādīts viņu bērniem no tautas,” norādījis pils pārstāvis.

foto: Vida Press

Novembra beigās, viesojoties Helsinkos (Somijā), princis Viljams pats personīgi nodeva galvenajam Santaklausam vēstuli no sava dēla Džordža. Mazais princis Ziemassvētku vecītim lūdza tikai vienu dāvanu – policijas automašīnu. Džordžs ir pārliecināts, ka aizvadītajā gadā uzvedies patiešām labi un dāvanu ir pelnījis. Lapas augšpusē rakstīti vārdi „nejauks vai jauks” un puisēns apvilcis vārdu „jauks”. Savukārt princese Šarlote vēloties „leļļu māju”.

foto: Vida Press
Novembra beigās, viesojoties Helsinkos (Somijā), princis Viljams pats personīgi nodeva galvenajam Santaklausam vēstuli no sava dēla Džordža.

Viljamam un Ketrīnai Ziemassvētki ir laiks, ko viņi vēlas pavadīt kopā ar ģimenēm un tuviniekiem, materiālajām vērtībām nepiešķirot pārāk lielu nozīmi. Šo vērtību viņi cenšas ieaudzināt arī abos savos bērnos.

foto: Vida Press
Princis Džordžs Ziemassvētkos sapņo saņemt policijas automašīnīti, bet mās – leļļu māju.

Princis Džordžs un princese Šarlote piedalīsies tradicionālajā Ziemassvētku egles pušķošanā ģimenes 10 guļamistabu īpašumā „Amner Hall”. Arī auklīte Marija Borallo gatavosies svētkiem kopā ar karaļbērniem. Viņa kopā ar „Ketrīnu un bērniem gatavos cepumus un citus kārumus”.

foto: Vida Press
Prinča Viljama ģimenes oficiālā Ziemassvētku fotogrāfija, ko izplatījis karaļnams.

Šogad Ziemassvētki karaliskajai ģimenei būs īpaši, jo svinībās pirmoreiz piedalīsies arī prinča Harija līgava Megana Mārkla.

Hercogiene Ketrīna un viņas bērni

gallery icon
45

Mīlošais tētis princis Viljams

gallery icon
35