foto: Vida Press
Rovanam Atkinsonam 62 gados būs bērns!
Jau šogad pat Rovans Atkinsons atkal kļūs par tēti! Viņam tas būs jau trešais bērns, bet draudzenei Luīzei Fordai – pirmais.
Slavenības
2017. gada 13. novembris, 09:51

Rovanam Atkinsonam 62 gados būs bērns!

Kasjauns.lv

Slavenais mistera Bīna atveidotājs komiķis Rovans Atkinsons 62 gadu vecumā gatavojas atkal kļūt par tēvu. Jau pēc dažām nedēļām pasaulē gaidāma viņa un 33 gadus vecās draudzenes pirmā kopīgā atvase.

Atšķirībā no jokdariem, ko aktieris Rovans Atkinsons atveido uz skatuves un ekrāna, viņš sevi dzīvē raksturo kā „kautrīgu” un „samērā garlaicīgu” cilvēku. Ja vien aktieris nefilmējas un viņam nenākas piedalīties ar filmas reklamēšanu saistītos pasākumos, Atkinsons nav sociāli aktīvs. Viņš dod priekšroku visnotaļ noslēgtai dzīvei.

Rovans Atkinsons un Luīze Forda

Slavenais Mistera Bīna atveidotājs aktieris Rovans Atkinsons un aktrise Luīze Forda iepazinās 2012. gadā, kopīgi strādājot pie izrādes „Quatermaine’s Terms”, ...

gallery icon

Sabiedrību nesen pārsteigusi vēsts, ka 62 gadus vecumā aktieris gatavojas atkal kļūt par tēvu. Abiem ar draudzeni 33 gadus veco aktrisi Luīzi Fordu pirmais kopīgais mazulis esot gaidāms „jau pēc dažām nedēļām”.

Mistera Bīna atveidotājs un viņa gados jaunā mīļotā dzīvi dala starp divām mājām – ultra moderno īpašumu Kotsvoldā un piemīlīgo kotedžu Hampstedā, Londonas ziemeļos.
Pirms trim gadiem parādījās pirmās baumas, ka Atkinsons aizgājis no skaistās sievas Sunetras Sastrijas, ar kuru laulībā bija nodzīvojis 23 gadus. Daudzi uzskatīja, ka tas ir tikai „īslaicīgs vecuma neprāts”, ka aktieris ieskatījies teātrī iepazītajā kolēģītē, kura tikai nesen kā pārkāpusi 30 gadu slieksni. „Tik nesaderīgs pāris” noteikti ilgi kopā nebūšot – baumoja sabiedrībā. Taču viņi maldījās. Atkinsonu un Fordu saista jau trīs gadus ilgs romāns, un kuru katru dienu pasaulē jānāk abu kopīgam bērnam!


Atkinsons un Forda ļoti cenšas sargāt savu privāto dzīvi un reti kad iziet sabiedrībā kopā.


Britu salās Luīze Forda vislabāk pazīstama kā Kembridžas hercogienes Ketrīnas atveidotāja telekanāla „Channel 4” veidotajā drāmā „The Vindsors” („Vindzori”).

foto: Vida Press
Luīze Forda kā Keita Midltone britu seriālā „Vindzori”.

Rovanam Atkinsonam ir divi pieauguši bērni, kuri nākuši pasaulē viņa laulībā ar Sunetru Sastriju. Dēlam Bendžaminam ir 23 gadi un viņš studē Sandhērstas militārajā akadēmijā, savukārt Lilijai ir 22 gadi un viņa ir burlesku dejotāja.

foto: Vida Press
Rovans Atkinsons un Luīze Forda uz teātra skatuves 2013. gadā. Drīz pēc tam aizsākās viņu romāns dzīvē.

Draugi apgalvo, ka Atkinosns esot „kā septītajās debesīs” par to, ka atkal kļūs par tēvu.

Ziņas par Luīzes Fordas grūtniecību atklātībā nonākušas mēnesi pēc tam, kad plašsaziņas līdzekļi vēstīja, ka Atkinsona meita Lilija mainījusi vārdu. Viņa atteikusies no tēva uzvārda Atkinsone un pieņēmusi mammas pirmslaulību uzvārdu Sastrija.

foto: Vida Press
Pāris 2015. gadā.

2014. gadā Rovans Atkinsons paziņoja par vēlmi aiziet no ģimenes, kad teātrī bija iepazinies ar gandrīz 30 gadus jaunāko kolēģi Luīzi Fordu. Atkinsona un Sastrijas laulība oficiāli šķirta 2015. gada novembrī, savukārt Forda pārcēlusies dzīvot pie Atkinsona dažas nedēļas pēc tam, kad mīļotais bija nokārtojis šķiršanos juridiski.

Rovans Atkinsons ar sievu un meitu apmeklē filmas pirmizrādi

gallery icon