foto: Publicitātes
Seriālam “Svešā seja” pievienojas piedzīvojumu meklētājs un godīga mātesmeita
Jau šovakar seriālā parādīsies jauns tēls Lauris Lejnieks, kuru atveidos Liepājas teātra aktieris Sandis Pēcis.
Slavenības
2017. gada 31. oktobris, 16:30

Seriālam “Svešā seja” pievienojas piedzīvojumu meklētājs un godīga mātesmeita

Kasjauns.lv

TV3 seriāla “Svešā seja” aktieru loks ir kļuvis vēl kuplāks, komandas sastāvam šovakar pievienosies Liepājas teātra aktieris Sandis Pēcis, bet rītvakar – Samira Adgezalova.

Jau šovakar, 31. oktobrī, seriālā “Svešā seja” ieradīsies jauns varonis – Lauris Lejnieks, kuru atveidos Liepājas teātra aktieris Sandis Pēcis. Lauris ir komunikabls un draudzīgs, un nemēdz ilgi pārdzīvot par notikušo, piemēram, dzīvot pagātnē – viņš tā vietā nopurinās un iet tālāk, pretī jauniem izaicinājumiem. Dzīvi uztver kā piedzīvojumu. Nauda viņam viegli nāk un iet. Ir lētticīgs, uzticas cilvēkiem un bieži vien tiek piekrāpts, tomēr nezaudē ticību labajam.

Lauris ir Arta draugs. Abi kopā gājuši skolā un sēdējuši vienā solā. Ja Artis vienmēr bijis gudrais, Lauris – atlētiskais tipāžs. Artis izdomājis nerātnību plānu, bet Lauris pielicis fizisku spēku, lai to realizētu. Abi papildina viens otru, tāpēc jūtas labi viens otra kompānijā.

Lauris uzreiz pēc vidusskolas sācis strādāt, piepelnījies dažādos bāros un naktsklubos – ar domu, ka vēl jāatrod patiesais dzīves aicinājums. Izdomājis atvērt Rīgā savu bāru, to arī izdarījis, paņemot vairākus kredītus. Turpinājis bieži satikties ar Arti, kurš kopā ar kursabiedriem – topošajiem mediķiem – apmeklējis viņa bāru. Abi saglabājuši draudzīgas attiecības. Diemžēl Lauris iekūlies parādos ar kredītkompānijām un nācies bāru atdot. 

Tagad Lauris nolemj meklēt laimi citur, bet, kamēr nav vēl izdomājis, kurā virzienā doties, nolemj apciemot savu labāko draugu Arti. Apciemojums ievelkas, Lauris atrod pilsētiņā bārmeņa darbu un gribot negribot tiek ierauts Muižnieku ģimenes intrigās...


Sagaidiet Madaras draudzeni!

foto: Publicitātes
Karīna joprojām meklē savu īsto un vienīgo, neielaižas vienas nakts sakaros, jo vēlas nopietnas attiecības, ģimeni.

Savukārt rītvakar, 1. novembrī, skatītājus sagaida tikšanās ar vēl vienu varoni – Karīnu Markeviču, kuras tēlā iejutīsies Liepājas teātra aktrise Samira Adgezalova. Karīna ir sanitāre Muižnieku klīnikā, kur strādā jau 5 gadus. Kad tur pirms 2 gadiem sākusi strādāt Madara, abas sadraudzējušās, jo atklājušas, ka viņām ir daudz kopīga – abas nāk no vienkāršām ģimenēm un bagāto Muižnieku un pacientu vidū meklējušas radniecīgu dvēseli.

Karīnas galvenā rakstura īpašība – neizlēmība. Viņa ir jauka meitene, bet bez mugurkaula un sava viedokļa sadzīviskās lietās. Viņa neprot pati pieņemt lēmumus, ļoti ietekmējas no citu cilvēku domām. Sekotāja, nevis līdere. Toties Karīnai piemīt augstas morāles un ētikas vērtības nopietnās lietās, viņa ir tikumīga, labsirdīga un godīga.