1dienas
19stundas
34minūtes
47sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Supermodeles Heidijas Klumas 17 labākie Helovīna tērpi
foto: Vida Press
Supermodele Heidija Kluma pērn uz Helovīnu ballīti bija ieradusies ar pieciem saviem kloniem.
Slavenības

Supermodeles Heidijas Klumas 17 labākie Helovīna tērpi

Kasjauns.lv

Vācu supermodele Heidija Kluma jau daudzus gadus rīko vienu no vērienīgākajām Helovīna ballītēm Holivudā un katru gadu cenšas pārsteigt ar sava tērpa izvēli. Pagaidām viņai tas vienmēr izdevies spoži.

Supermodeles Heidijas Klumas 17 labākie Helovīna t...

„Mūsu mājās Helovīns ir visu cauru gadu,” reiz supermodele un četru bērnu mamma Heidija Kluma izteikusies slavenību žurnālam „People”. Heidijas tērpi mošķu nakts ballītei vienmēr bijuši ļoti pārdomāti un ar katru gadu jo sarežģītāki. Supermodele šai ballītei gatavojas vairākus mēnešus iepriekš un palīgā aicina pat „oskarotus” grima māksliniekus.

Kamēr vēl neesam uzzinājuši, kāds būs modeles šā gada Helovīna tērps, aicinām aplūkot viņas iespaidīgākos tērpus, kādus Kluma izvēlējusies iepriekšējos gados: no robotsievietes līdz Džesikai no Trusīša Rodžera un krunkainai večiņai.

2016: kloni

Pērn uz Helovīna ballīti ieradās sešas identiskas Heidijas Klumas. Šoreiz supermodele pati nepiedzīvoja dramatiskas pārmaiņas, viņa bija parūpējusies par pieciem sevis kloniem.

foto: Vida Press

2015: Džesika no Trusīša Rodžera

Par savu iedvesmu 2015. gada Helovīna tērpam supermodele Heidija Kluma bija izvēlējusies kolorīto personāžu Džesiku no filmas par trusīti Rodžeru. Lai iegūtu Džesikas kuplās „smilšupulksteņa” formas, Heidija dienu pirms Helovīna pavadīja grimētavā, kur meikapa mākslinieki viņai piešķīra tikpat formīgu sēžamvietu un krūtis kā sabiedrības dāmai Kimai Kardašjanai. Fotogrāfiju no gatavošanās procesa Heidija arī atrādīja saviem „Instagram” bloga sekotājiem.

foto: Vida Press

#heidiHalloween @prorenfx @mikefontaine237

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

foto: Vida Press

2014: spārnotais brīnums

2014. gadā Heidija Kluma pārvērtās par taureni. Par ļoti milzīgu taureni. Viņai bija grandiozi spārni visās varavīksnes nokrāsās un hipnotizējošas lielas kukaiņu acis.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

2013: šika omīte

Heidijai bija sirmi mati, krunkaina sejas un kakla āda ar pigmentācijas plankumiem, bet kāju un roku āda tik plāna, ka tai cauri spiedās zils vēnu dzīslojums. Viņa bija rotājusies ar pērlīšu krellēm un pārvietojās ar spieķīti.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

2012: Kleopatra

Klumas plānus 2012. gadā izjauca viesuļvētra Sendija, kas plosījās Amerikas austrumu krastā. Lai sagatavotais Kleopatras tērps neietu zudībā, modele pārcēla ballītes datumu uz 1. decembri un viņai bija mēnesis laika, lai kārtīgi sagatavotos. Par modeles izskatu rūpējās „Oskara” un „Emmy” balvas saņēmušais grima mākslinieks Bils Korso, kurš modeles seju rotāja ar vairākiem simtiem rūpīgi izvietotu kristāliņu, kas akcentēja viņas vaigus, lūpas un deguna izliekumu.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

2011: pirmā daļa – pērtiķu pāris

2011. gadā Heidija no papēžiem līdz matu galiņiem tērpās pinkainā pērtiķa kostīmā un sieviešu dzimumu akcentēja ar pērtiķienes krūtīm. Klumas vīrs dziedātājs Sīls, ar kuru viņa bija precējusies septiņus gadus, iejutās diezgan draudīga pērtiķu tēviņa tēlā.

foto: Vida Press

2011: otrā daļa – cilvēks bez ādas

Šķiet, nav nekā biedējošāka par ierašanos pašai uz savu Helovīna ballīti guļot uz līķu galda. Autopsija galdu zālē iestūma divi asinīm notraipīti dakterīši. „Šis ir miris ķermenis, kam novilkta pirmā ādas kārta,” vēlāk intervijā paskaidrojas modele.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

2010: robotsieviete

2010. gadā Kluma transformēja sevi visīstākajā Transformerē. Modele izvēlējās sarkano un violeto par savām supersievietes krāsām un visu vakaru pavadīja nebūt ne tik ērtajos apavos, kas viņu padarīja garāku par kādu pusmetru.
Modeles vīrs līdzās savai tovakar 2.4 metrus garajai sievai izskatījās pavisam mazs. Viņš bija izvēlējies sudrabotu muskuļu vīra ietērpu. Kādā no intervijām Heidija apsolīja, ka uzvilks savu tērpu atkārtoti, jo viņas bērni esot kā apmāti ar supervaroņiem.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

2009: melni kraukļi

Pēc ballītes supermodele atklāja, ka viņas kraukļa knābis ļoti apgrūtinājis padzerties. Savukārt dzīvesbiedram dziedātājam Sīlam bijušas problēmas braukt ar automašīnu – traucējuši kraukļa spārni.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

2008: hindu dieviete Kali

Atsaucot atmiņā hindu dievieti Kali, atcerēsieties viņas daudzās rokas. Taču neatminēsieties par asiņainām „nocirstām” rokām, kas virknē sakārtas pie jostas, kā arī par nocirstu galvu vienā no dievietes rokām. Šāds Hindu dievietes tēls bija tikai Heidijas Klumas interpretācija.

foto: Vida Press

2007: kaķenīte

Helovīnu entuziastei nevar pārmest, ka vienu reizi mūžā viņa savai ballītei izvēlējusies kaķenes tēlu. Pirms desmit gadiem Heidija pārģērbās par seksīgu Kaķsievieti, izvēloties velveta kombinezonu, ūsas, austiņas un kaķa ilknīšus.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

2006: grēks

Kostīma meistars Martins Izkverdo atceras, ka 2006. gadā radītais grēka auglis ābols bijis īsts izaicinājums. Heidija tolaik bijusi pēdējos grūtniecības mēnešos, un ar šo kostīmu viņi to padarījuši neredzamu citu acīs. Ābolīti, kuram apvijusies čūska, uz ballīti pavadīja Sīls, kurš iejutās blondās Ievas tēlā.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

2005: vampīriņš

Kurš gan to zināja, ka vampīriņiem patīk burlesku dejotāju tērpi? Heidijas ādas korseti rotāja sarkana asiņojoša sirds, bet apmetnis bija veidots kā zirnekļa tīkls.

foto: Vida Press

2004: raganiņa

Heidijas Klumas pavadonis uz 2004. gada Helovīna ballīti bija skelets, kuru viņa visu vakaru nesa pikpaunās uz muguras.

foto: Vida Press

2003: zelta meitene

2003. gadā Heidija Helovīna ballītē bija kā būtne no kosmosa, kas piedevām ir no īsta zelta. Pat zobi viņai bija zelta!

foto: Vida Press
foto: Vida Press

2002: Betija Būpa

2002. gadā Heidija iedzīvināja populāro karikatūru personāžu Betiju Būpu.

foto: Vida Press

2001: lēdija Godīva

Helovīna ballīšu „karjeru” supermodele Heidija Kluma iesāka, iejūtoties dižciltīgās anglosakšu lēdijas Godīvas tēlā.

foto: Vida Press
foto: Vida Press
foto: Vida Press