Slavenības
2017. gada 26. septembris, 13:52

Parādos iestigušais eksmiljonārs Aldis Ozols kļuvis par muskuļu kalnu

Kasjauns.lv

Savulaik viens no kolorītākajiem pašmāju miljonāriem Aldis Ozols atkal licis par sevi runāt. Vēl pirms vairāk nekā desmit gadiem viņš zīmējās ar dzelteniem “Hummer” automobiļiem, tad izputēja un aizmuka uz Āfriku zeltu meklēt, bet nu jau atgriezies Latvijā un uztrenējis pamatīgus muskuļus.

Kolorītais eksmiljonārs Aldis Ozols savos spozmes gados

Kolorītais eksmiljonārs Aldis Ozols savos spozmes gados.

gallery icon
60

Aldis Ozols kļuva slavens 2005. gadā, kad kā firmas „Zemes tirgus” īpašnieks pēc dažiem veiksmīgiem darījumiem ar nekustamo īpašumu tika pie turības. Ozolam tad ļoti patika lepoties ar savu miljonāra statusu, un viņš labprāt vērsās pie visiem preses izdevumiem, alkdams publicitātes. Un tā sabiedrība iepazina šo dzīvespriecīgo puisi -  kā dzelteno apvidus automobiļu „Hummer” īpašnieku, kurš dzīvo plašā Vecrīgas dzīvoklī, kurš iegādājies arī ekskluzīvo „Rolls-Royce Phantom” limuzīnu un lepnu īpašumu Pierīgā, kuram mājās pie sienas bija glezna – paša portrets bruņinieku tērpā... Aldis arī pamanījās pat piedalīties populārajā TV šovā “Divas zvaigznes”.
Bet, kad pēc dažiem gadiem iestājās krīze un, cietis zaudējumus darījumos nekustamo īpašumu tirgū, Aldis Ozols no miljonāra visai drīz kļuva par vienu no lielākajiem nodokļu parādniekiem valstī. Viņam nācās pārdot gan lepnos auto, gan māju un dzīvokli, bet pats visai ātri pārcēlās uz Āfriku, cerībā atrast laimi un nopelnīt miljonus zelta rakšanā Ganā.

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Vēl pirms vairāk nekā desmit gadiem Aldis Ozols lepojās ar savu iespaidīgo Vecrīgas dzīvokli.


Arī tur Ozols pie milzu turības netika, jo, kā liecina “Lursoft” datu bāze, viņam joprojām ir milzu parādi – piemēram, pirms gada, kad Ozols iesniedza tiesā prasību par fiziskas personas maksātnespējas procesa pasludināšanu, kreditoru prasības pret viņu bija par teju desmit miljoni eiro. Turklāt, kā vēsta izdevums “Privātā dzīve”, Ozols norādījis, ka kopš 2009. gada viņš ir bez pastāvīgiem ienākumiem, un viņam nav naudas uzkrājumu, toties saistību dzēšanas procedūras laikā plāno iegūt ienākumus 380 eiro mēnesī!


Pērn tiesa atzina Ozolu par oficiāli bankrotējušu, un, ja tagad eksmiljonārs pie milzu turības nav ticis, toties viņš visu ir investējis milzu muskuļos. 43 gadus vecais vīrietis ļoti nopietni nodarbojas ar smagatlētiku, trenējoties pie pazīstamā spēka atlēta, pasaules čempiona pauerliftingā Konstantīna Konstantinova, uzaudzējis muskuļus un pat piedalās sacensībās. Piemēram, nesen youtube kanālā publiskots video, kurā redzams, kā Aldis Ozols startē “Pus&Pull Klapkalnciema kauss 2017” sacensībās, un, veicot vingrinājumu “deadlilft” jeb “smaguma vilkme no zemes”, pacēla 290 kg smagu stieni un saņēma uzvarētāja kausu!