foto: Alan Davidson/SilverHub/REX/ Vida Press
82 gadus vecā aktrise Džūdija Denča atklāti runā par seksu savā vecumā
Džūdija Denča ar draugu Deividu Millsu.
Slavenības
2017. gada 6. septembris, 10:04

82 gadus vecā aktrise Džūdija Denča atklāti runā par seksu savā vecumā

Kasjauns.lv

Vairumam cilvēku pēc astoņdesmit gadu sasniegšanas vārds guļamistaba asociējas ar agru došanos pie miera un kāda laba romāna palasīšanu pirms tā. Taču Britu impērijas ordeņa kavaliere, lēdija Džūdija Denča apgalvo, ka aizvien bauda aktīvu seksa dzīvi.

Nesenā intervijā „Oskara” balvas laureāte Džūdija Denča par kaisli izteikusies sekojoši: „Protams, ka es vēl aizvien izjūtu kaisli. Vai tas vispār jebkad pāriet? Gados vecākiem lasītājiem es ieteiktu – ‘Neatmetiet visam ar roku!’”

Džūdija Denča ar mīļoto vīrieti Deividu Millsu

Džūdija Denča ar mīļoto vīrieti Deividu Millsu.

gallery icon
4

Aktrise nekad no sabiedrības nav slēpusi savu rotaļīgo un pat mazliet draisko pusi. Tā, piemēram, šajā intervijā viņa reportierim atklāj, kurā vietā Koventgārdenā Londonā atrodas viņas iecienītais „piemīlīgais nerātno biksīšu veikals”, kuru viņa apmeklējot „regulāri”.

Stāstot par jaunāko kinodarbu un tūlītējo jūtu ķīmiju, kāda radusies ar 30 gadus jaunāko ekrāna partneri Ali Fazalu, Džūdija Denča sarunā ar „Radio Times” atzinusies, ka viņai vispār „nav bijis nepieciešams kaut ko tēlot”.

Džūdija Denča Venēcijas kinofestivālā 2017

Džūdija Denča Venēcijas kinofestivālā 2017

gallery icon
11

„Viņš ir ļoti, ļoti garš,” raksturo leģendārā aktrise. „Viņš ir izcili skaists un ārkārtīgi patīkams, apburošs vīrietis... un arī labs aktieris.”

foto: CAMERA PRESS/Theodore Wood / Vida Press
Džūdija Denča ar filmas „Victoria & Abdul” kolēģi Ali Fazalu.

Džūdija Denča septiņus gadus ir kopā ar mīļoto vīrieti Deividu Millsu, kurš pats nebūt nav trīsdesmit vai četrdesmitgadnieks. Aktrise ar savu nākamo draugu iepazinās 2010. gadā, kad viņš uzaicināja Denču atklāt ekspozīciju Britu Savvaļas dzīvnieku centrā, kas atrodas pavisam netālu no aktrises mājām Sarejas grāfistē.

Džūdija Denča norāda, ka tolaik nebūt nav bijusi cita partnera meklējumos. 2001. gadā viņsaulē devās aktrises vīrs Maikls Viljamss, ar kuru viņa bija precējusies nepilnus 30 gadus.

foto: i-Images, PacificCoastNews/All O/ Vida Press
Ar Deividu Millsu aktrise ir kopā septiņus gadus.

Aktieris Maikls Viljams no dzīves šķīrās 65 gadu vecumā, zaudējot cīņā plaušu vēzim.

Džūdijai Denčai un Maiklam Viljamsam ir viena kopīga meita Fintija, kurai šobrīd ir 44 gadu.

foto: London Weekend Television / Courtesy: Everett Collection/ Vida Press
Džūdija Denča ar vīru Maiklu Viljamsu seriāla „A Fine Romance” tapšanas laikā.

„Manuprāt, ja tu kaut ko meklētu, tas būtu citādi, bet man nebija ne mazāko nodomu saistīties ar citu vīrieti,” norāda Denča.

Ar Viljamsu aktrise apprecējās 1971. gadā un ir kopīgi filmējušies vairākās filmās un TV seriālos, to skaitā TV šovā „A Fine Romance”. „Man viņa pietrūkst, bet es daudz par viņu stāstu,” apliecina aktrise.