foto: Facebook.com
Kombuļu Inese atkal gatava attiecībām; šoreiz meklēs ķirurgu
„Es zinu, ka gribu skaistu, gara auguma vīrieti, aiz kura justos kā aiz mūra sienas, nevis kā aiz kartona kastes,” par savu ideālo vīrieti saka Kombuļu Inese.
Slavenības
2017. gada 12. jūlijs, 13:56

Kombuļu Inese atkal gatava attiecībām; šoreiz meklēs ķirurgu

Kasjauns.lv

Dziedātāja Kombuļu Inese pusgadu pēc šķiršanās no itāļu dārznieka Paskvāles Adario, atkal ir gatava attiecībām. „Kamēr mēs nezinām, ko mēs gribam, mēs dzīvē neko nesasniedzam,” portālam Kasjauns.lv saka Inese.

Atraktīvā "Urlu ballīte", kurā uzstājās arī Kombuļu Inese

2016. gada 1. aprīlī Andrejsalā, atpūtas vietā “Noliktava Nr. 3,” tika organizēta “urlu ballīte”, kurā uzstājās arī Kombuļu Inese.

gallery icon

Tagad dziedātāja patiesi zina, kādu vīrieti nākotnē vēlas redzēt sev blakus. „Pēc visa tā, ko līdz šim esmu piedzīvojusi, sapratu – ja dzīvojam vienreiz, tad skaisti. Kaut vai desmit dienas, bet labāk, lai laime ir nekā nav nekas. Kaut vai tā iemīlēšanās sajūta. Tas ir „kūlīgi”. Man gribētos tagad tādas attiecības, kad varu ar otru cilvēku būt kopā, kad viens otru ciena, saprot un mīl... Bet tā jau laikam ir tikai sapņos,” prāto dziedātāja.
Inesei aiz muguras ir divas laulības un itin liela pieredze attiecībās ar ārzemniekiem. „Es tagad zinu, ka atradīšu vīrieti ķirurgu. Kādēļ ķirurgu? Pārāk daudz ķibeļu ar mani notikušas pēdējā laikā. Jūrascūciņa sakoda pirkstu tā, ka jau divas nedēļas jābraukā pie ķirurgiem. Dēls uz naglas uzšķērda vēderu, pārsita galvu, satraumēja kāju – atkal pie ķirurga. Kam ir vajadzīgs celtnieks vai mūrnieks? Dārznieks jau brūci nesašūs, bet ķirurgs gan sašūs, sienā naglu iedzīs un vel grīdu nokrāsos,” prāto Inese.
Dziedātāja ir sapratusi, kādam jābūt viņas vīrietim: „ Es zinu, ka gribu skaistu, gara auguma vīrieti, aiz kura justos kā aiz mūra sienas, nevis kā aiz kartona kastes. Viņam jābūt sasniegušam 40 gadus un jābūt cilvēkam, kurš domā ar galvu un dvēseli. Tagad savā dzīvē esmu uzlikusi ļoti augstu latiņu. Kamēr mēs nezinām, ko mēs gribam, dzīvē neko nesasniedzam. Man tagad ir skaidrs, ka jāsakoncentrējas uz latviešu vīriešiem. Latvijā ir tik daudz mediķi. Tas, ka esmu atpazīstama, nevarētu būt traucēklis,” optimistiski noskaņota par jaunu attiecību veidošanu ir Kombuļu Inese.

Kombuļu Inese pošas kāzām Itālijā

gallery icon

Inese atklāj, ka laikam metīs mieru attiecību veidošanai ar ārzemju vīriešiem, ar kuriem mēdz iepazīties virtuālajā vidē. „Apnikuši man tie ārzemnieki. Jēga kāda? Viņi visi ir vienādi. Nevienam nav naudas, lai nopirktu biļeti. Kas tie tādi ir? Ja tu kādu mīli, tad atbrauksi un būsi kopā, nevis tā, ka viss balstās uz čatošanu. Nu cik var čatot? Ar vienu itāli gadu čatoju. Prasu ko viņš dara, bet viņš katru reizi atbild, ka skalda malku. Ārzemniekiem jau it kā ticēt var, bet rūpīgi jāskatās, lai tiem solījumiem ir pierādījumi, ne tikai saldi vārdi. Lielākoties ārzemnieki grib tikai virtuālo dzīvi un bārstīties ar skaistiem vārdiem. Latviešu sievietēm skaisto vārdu tik ļoti pietrūkst, ka viņas uz ārzemniekiem uzķeras. Ja uzprasu vienam vīrietim divdesmit eiro, ar kuru sarakstos jau gadu, tad saka, ka nav naudas. Nu, tad nevajag teikt, ka mani ļoti mīl,” stāsta Inese.

Kombuļu Inese koncertē dzimšanas dienas ballītē

1. aprīlī vētraina ballīte norisinājās Vecrīgas atpūtas vietā „Radiobārs”, jo tur uzstājās ekstravagantā dziedātāja Inese Adario jeb Kombuļu Inese.

gallery icon