foto: Jim Smeal/REX/ Vida Press
„Viņa apskāva visus, lai mierinātu” - dziedātāja Adele apmeklē Londonas ugunsgrēkā cietušos
Dziedātāja Adele.
Slavenības
2017. gada 15. jūnijs, 14:09

„Viņa apskāva visus, lai mierinātu” - dziedātāja Adele apmeklē Londonas ugunsgrēkā cietušos

Kasjauns.lv

Pateicoties sociālo tīklu popularitātei, daudzi uzzinājuši, ka populārā dziedātāja Adele bijusi pie „Grenfell Tower”, lai sniegtu morālu atbalstu un mierinātu ugunsgrēkā cietušos. „Incognito” statusā dziedātāja pie traģēdijas vietas ieradusies trešdienas vakarā, mazāk nekā 24 stundas pēc ugunsgrēka izcelšanās.

Ugunsgrēks 27 stāvu dzīvojamo ēku pārņēmis 15 minūšu laikā. Šis uzskatāms par vienu no traģiskākajiem ugunsgrēkiem Lielbritānijas vērstuve. Tiek melsts, ka visticamāk neviens no augšējos stāvos esošajiem iedzīvotājiem nav izdzīvojis.

Adele, kas dzimusi Londonas ziemeļos, nevēloties piesaistīt sabiedrības uzmanību, slepeni apmeklējusi traģēdijas vietu, lai kaut morāli atbalstītu cietušos un nelaimē izdzīvojušos. Tomēr par spīti dziedātājas vēlmei palikt neatpazītai, vairāki ļaudis viņu atpazinuši un ar vēstījumu dalījušies sociālajos tīklos, papildinot ar fotogrāfijām, ko uzņēmuši ar tālruni. Aculiecinieki zina teikt, ka Adele ļoti pārdzīvojusi un „apskāvusi un mierinājuši” nelaimē cietušos.

Zināms, ka vairāki sabiedrībā populāri cilvēki pārskaitījuši naudas ziedojumus fondam, kas palīdz cietušajiem. Taču nav informācijas par citām slavenībām, kas būtu devušās uz nelaimes vietu, lai atbalstu sniegtu arī personīgi.

Dziedātāja notikuma vietā bija ieradusies kopā ar vīru Saimonu Konecki.

„Adele staigāja un apskāva ikvienu, ko varēja, lai mierinātu,” raksta kāds aculiecinieks.

„Jūtos lepns, redzot tik vienkāršu un neviltotu cilvēku kā tu. Mīlu tevi ļoti, karaliene,” vēsta kāds cits.

„Tas, ka Adele devās uz „Grenfell Tower” un par to neteica ne vārda, tikai pierāda, cik apbrīnojami sirsnīga viņa ir... Adele ir eņģelis, viņa pelnījusi debesis, tik cēla sirds, tik lepns par viņu,” savu aizkustinājumu paudis vēl kāds.

Šā gada martā Adele pauda lielu nožēlu, ka terorakta laikā nav bijusi savā dzimtajā pilsētā. Viņa todien uzstājās Jaunzēlandē un koncerta laikā skatītājiem teica: „Šodien manā dzimtajā pilsētā Londonā notika terorakts. Es burtiskā nozīmē atrodos pasaules otrā malā un gribu, lai viņi redzētu mūsu gaismiņas un dzirdētu mūs.”

„Ir tik savādi nebūt mājās. Vienīgais, ko šodien vēlos, ir būt mājās kopā ar ģimeni un draugiem. Viņiem viss ir kārtībā, taču ir četri cilvēki uz doto brīdi, kuriem tā nav. Veltīsim to viņiem šovakar.”

Vēlākā informācija liecināja, ka teroraktā dzīvību zaudējuši pieci cilvēki.