foto: no privātā arhīva
Agnesei Rakovskai tētis Eirovīzijā novēl uzvaru
Aivars Rakovskis, pavadot meitu Agnesi uz Eirovīzijas dziesmu konkursu Kijevā.
Slavenības
2017. gada 9. maijs, 15:39

Agnesei Rakovskai tētis Eirovīzijā novēl uzvaru

Kasjauns.lv

Jau šodien Ukrainā uz Eirovīzijas skatuves kāps grupa „Triana Park” ar tās līderi Agnesi Rakovsku priekšgalā un izpildīs dziesmu „Line”. Latvijas pārstāves tērps, protams, būs krāšņs.

2017. gada Eirovīzijas sarkanā paklāja gājiens

gallery icon
42

Mūsējo pirmā uzstāšanās pusfinālā notiks jau šodien, bet fināls Kijevā aizritēs 13. maija vakarā. Latvijas grupa uz Ukrainu devās laikus un cītīgi piedalās mēģinājumos. Katru dienu ar grupas solisti Rakovsku sazinās arī viņas ģimene, kura par mūziķu veiksmi mājās tur īkšķus, jo „Triana park” klātbūtnē atbalstīt devies tikai Agneses brālis Kristaps, kurš ir viens no kompozīcijas „Line” līdzautoriem.
Agneses tēvs Aivars Rakovskis, kas ir grupas „Bastards” mūziķis, Kasjauns.lv teic, ka viņam par Agneses dalību Eirovīzijas dziesmu konkursā ir milzu prieks un lepnums. „Jau tad, kad meita piedalījās „Supernovā”, nojautu, ka Agnese varētu tikt uz Eirovīziju un pārstāvēt Latviju Kijevā. Manas nojautas īstenojās. Tagad domāju, ka Agnesei ar grupu ir jāiekļūst pirmajā piecniekā, sliktākais variants ir desmitnieks. Viņiem dziesma ir laba, un konkurentu skaņdarbi lielākoties ir gaudulīgi. Meitas aktivitātēm sekoju līdzi internetā un redzu, cik viņa atraktīvi sniedz intervijas, kā arī sevi prezentē mēģinājumos. Sazināties ar viņu gan īsti nesanāk. Kad piezvanu, Agnese atbild īsi, jo ir ļoti noslogota. Viņa tik vien saka: jā... nē... viss labi... jāskrien tālāk... paēst, intervijas, gulēt, duša...”
Taujāts, kas varētu būt grupas panākumu atslēga, Aivars saka: „Viņai ir viss, lai uzrunātu publiku. Liela nozīme ir harismai, un Agnesei tāda ir. Smaids un acis – tie arī ir svarīgi atribūti cilvēkam, kurš stājas publikas priekšā. Agnese ir ļoti pašpārliecināta un drosmīga, stūrgalvīgi iet uz mērķi. Vēlu meitai, lai ved uzvaru mājās!”

foto: Andres Putting (EBU)
„Triana park” solistes Agneses Rakovskas Eirovīzijas vizuālais tēls ir izvēlēts, un tas ir gana iespaidīgs un košs.

Eirovīzijas dziesmu konkursa 2017 mēģinājums

Ukrainas galvaspilsētā Kijevā norisināsies Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmais pusfināls. Dienu pirms šī lielā notikuma konkursa dalībnieki iemēģināja lielo skatuvi.

gallery icon
61