foto: CAMERA PRESS/ED/CE/L'Oreal / Vid
Irinai Šaikai un Bredlijam Kūperam pirmdzimtais
Bredlijs Kūpers ar draudzeni Irinu Šaiku kļuvuši par vecākiem savam pirmajam bērnam. Mazuļa vārds un dzimums pagaidām plašākai sabiedrībai atklāts netiek.
Slavenības
2017. gada 10. aprīlis, 19:25

Irinai Šaikai un Bredlijam Kūperam pirmdzimtais

Kasjauns.lv

Amerikāņu aktieris Bredlijs Kūpers (42) un krievu modele Irina Šaika (31) satiekas nepilnus divus gadus. Pāris savu privāto dzīvi sargā no sabiedrības uzmanības, tāpēc daudziem tas, iespējams, būs pārsteigums, ka Šaika un Kūpers gatavojās kļūt par vecākiem. Slavenību žurnāls „People” informē, ka pirms divām nedēļām pasaulē nācis abu pirmdzimtais!

„Victoria’s Secret” modele Irina Šaika un filmas „Hangover” zvaigzne Bredlijs Kūpers nezināja mazuļa dzimumu līdz pat bērna nākšanai pasaulē. Pāris izvēlējās šo ziņu atstāt kā pārsteigumu pašiem sev, nenoskaidrojot to profilaktiskajās pārbaudēs. Lai gan mazulis nācis pasaulē jau pirms divām nedēļām, jaunie vecāki plašākai sabiedrībai vēl nav atklājuši ne bērna vārdu, ne arī dzimumu.

Šā gada 30. martā Irina redzēta ejam iepirkties kopā ar mammu Olgu, un viņa augums neradīja ne mazāko aizdomu par grūtniecību. Runā, ka ziņu par jaundzimušo pāris glabājis noslēpumā, kamēr Šaika atgūstas pēc dzemdībām.

foto: Splash News/ Vida Press
Irina ar mammu Olgu šā gada 30. martā.

Pirms dažiem mēnešiem paziņas atzina, ka modele izbaudot savu pirmo grūtniecību. „Viņai ir kāre pēc konkrētiem produktiem un viņa tai ļaujas,” izteicās kāds no draugiem. „Viņai patīk būt stāvoklī un vērot, kā viņas un Bredlija bērns aug viņas vēderā.”

Neraugoties uz delikāto stāvokli, Šaika aizvien turpināja ierasto fitnesa režīmu. „Viņa nodarbojas ar vieglu vingrošanu un strādā kopā ar treneri,” precizēja paziņa.

foto: Splash News/ Vida Press
Pērn, piedaloties „Victoria’s Secret” skatē, Šaika bija jau piektajā grūtniecības mēnesī.

Draugi arīdzan apgalvo, ka grūtniecība tikai vēl vairāk satuvinājusi pāri. Bredlijs juties bezgala saviļņots par to, ka pirmo reizi kļūs par tēvu.

„Irinai un Bredlijam iet labi,” komentēja kāds cits paziņa. „Bredlijs palīdz Irinai, iet viņai līdzi uz ārsta vizītēm un ir līdzās visā grūtniecības laikā. Viņš ir tikpat saviļņots par vecāku lomu, kā Irina.”

„Arī Bredlija mamma un Irina satuvinājušās šīs grūtniecības laikā. Viņa mamma ļoti palīdz Irinai,” apliecināja zinātājs.

Par Bredlija Kūpera un Irinas Šaikas romantiskajām attiecībām pasaule uzzināja 2015. gada maijā, kad pāris bija nofotografēts skūpstāmies Ņujorkā.

foto: Aria Isadora/BFA.com/REX/ Vida Press
Šaika un Kūpers ir kopā kopš 2015. gada maija.

Runas par to, ka modelei gaidāms mazulis, parādījās aizvadītā gada nogalē, kad „Victoria’s Secret” modes skatē Šaikai bija jaušams apaļīgs vēderiņš.

Krievu modeli Irinu Šaiku pasaule iepazina, pateicoties viņas iepriekšējām romantiskajām attiecībām. Piecus gadus Šaika bija kopā ar portugāļu futbolistu Krištianu Ronaldu. Šo attiecību laikā Ronaldu kļuva par tēvu savam pirmajam bērnam, kuru iznēsāja surogātmāte. Pārim kopīgu bērnu nebija. Šaika un Ronaldu izšķīrās 2015. gada sākumā.

Bredlijs Kūpers no 2006. gada līdz 2007. gadam bija precējies ar aktrisi Dženiferu Espozito. Pēcāk viņu vienojušas romantiskas attiecības ar aktrisēm Renē Zelvēgeri, Zoju Saldanu un modeli Suki Voterhausu.

Bredlijs Kūpers un Irina Šaika

Amerikāņu aktiera Bredlija Kūpera un krievu modeles Irinas Šaikas romantiskās attiecības aizsākās īsi pēc tam, kad pāris iepazinās „Met ...

gallery icon

Bredlijs Kūpers ar mammu un māsu

„Tony” balvu ceremoniju Ņujorkā aktieris Bredlijs Kūpers apmeklējis ar mammu Gloriju un māsu Holiju, nevis savu jauno mīlestību krievu modeli ...

gallery icon

Irina Šaika un Krištianu Ronaldu

gallery icon

Irina Šaika demonstrē jaunāko peldkostīmu modi

gallery icon

Irina Šaika demonstrē zīmola „La Clover” jaunāko apakšveļas kolekciju

Piecus gadus krievu modele Irina Šaika bija kopā ar portugāļu futbolistu Krištianu Roanldu, bet kopš 2015. gada maija viņu vieno ...

gallery icon

Irina Šaika pozē zīmola "Intimissimi" grāmatai "Prefect Bra"

Itāliešu apakšveļas zīmols „Intimissimi” 2016. gadā atzīmē 20. jubileju. Par godu tam izdota foto grāmata „Perfects Bra”, kurā krievu modele ...

gallery icon