Māmiņas cerībās esoša lielo izmēru modele pozē kaila spoguļa priekšā. FOTO
Tesa šokējusi sociālo tīklu lietotājus ar savu atklāto fotogrāfiju.
Slavenības
2016. gada 28. maijs, 18:45

Māmiņas cerībās esoša lielo izmēru modele pozē kaila spoguļa priekšā. FOTO

Jauns.lv

Lielo izmēru modele Tesa Holideja šobrīd ir mazuļa gaidībās. 155 kilogramus smagā modele nesen kā savā „Instagram” blogā ievietojusi „selfiju”, kurā kaila pozē spoguļa priekšā un demonstrē augošo vēderu.

Šoreiz tesa Holideja nolēmusi atkailināties, lai sniegtu atbildi tiem daudzajiem nelabvēļiem, kas pie viņas fotogrāfijām komentāros mēdza rakstīt – „ja viņa kādreiz arī paliks stāvoklī, to pat nevarēs redzēt”. Šīs ļaunās valodas modele viegli atspēkojusi. Viņas grūtniecība ir vairāk nekā redzama. „Es turpināšu dzīvot bez jebkādas atvainošanās vai lišķīgas pieglaimošanās,” apsolījusi 30 gadus vecā modele, rakstot komentāru pie sava „kailā selfija”. „Turpināšu zelt savā ķermenī, smejoties par to cilvēku kultūras trūkumu, kuri man uzbrūk.”

Vārdi par „zelšanu” nav tāli no patiesības. Pēdējā laikā šī lielo izmēru modele kļuvusi aizvien pieprasītāka. Tesu bieži aicina piedalīties dažādu slavenu zīmolu reklāmas kampaņās.

Tesai jau ir viens bērns. Viņa audzina 10 gadus veco dēlu Railiju, kurš pasaulē nācis viņas iepriekšējās attiecībās. Gaidāmais mazulis būs modeles un viņas tagadējā līgavaiņa austrāliešu uzņēmēja, fotogrāfa un mākslinieka Nika Holideja pirmais kopīgais bērns.

Tesa un Niks saderinājās 2014. gadā un modele darba gaitām jau pieņēmusi viņa uzvārdu. Iepriekš viņa bija pazīstama kā Tesa Manstera. Mazulim pasaulē jānāk jūnijā, bet jau rudenī pāris plāno svinēt kāzas.

Tesas lielais brīdis pienāca 2011. gadā, kad zīmols „A&E” izvēlējās viņu par reklāmas seju dokumentālajai filmai „Heavy” (Smags). Zīmola pārstāvji Tesu bija atklājuši internetā. Pēc šīs sadarbības viņai darbu piedāvājušas tādas kompānijas kā „Benefit Cosmetics”, „Domino Dollhouse”, „SWAK”, „Jessica Louise Clothing”, „Evil Pawn Jewellery” un „Black Cat Bikinis”.

2013. gadā „Vogue Italia” nosauca viņu par vienu no top’6 vadošajām lielo izmēru modelēm pasaulē.

Tesa aktīvi iesaistās dažādās kampaņās, kas slavē pozitīvu attieksmi pret ķermeni. Viņa apceļo Amerikas Savienotās Valstis un vada diskusijas par pašpārliecinātību par savu ķermeni.

   

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press