Zemfira un Renāta Ļitvinova apprecējušās?
Slavenības
2009. gada 9. septembris, 06:55

Zemfira un Renāta Ļitvinova apprecējušās?

Jauns.lv

No kopīga ceļojuma uz Zviedriju, kurā nesen atļautas viendzimuma laulības, aktrise un režisore Renāta Ļitvinova un dziedātāja Zemfira atgriezušās ar vienādiem gredzeniem zeltnešos.

Krievijas režisore un aktrise Renāta Ļitvinova un dziedātāja Zemfira Ramazanova ir ļoti tuvas draudzenes jau daudzus gadus un spēj atrast arī laiku kopīgām radošām aktivitātēm.

Piemēram, Zemfira ierakstīja dziesmu Renātas darbam „Dieviete. Kā es iemīlēju”, savukārt aktrise uzņēma koncertfilmu „Zaļais teātris Zemfirā”. Tajā dziedātāja ne tikai izpildīja savus hitus, bet arī dalījās ar savām dzīves atklāsmēm. Tiesa, pats dziļākais un dārgākais tika noklusēts. Tas, ka meitenes sirdi iekarojusi tieši Ļitvinova, jau sen nav noslēpums. Nesen Renāta devās uz Tallinu, lai uzņemtu kārtējo filmu, un, protams, neilgi pēc tam režisorei pievienojās arī Zemfira. Par spīti lielajai aizņemtībai, pasaku filmas „Burvju kauss” uzņemšanas laikā, kur Ļitvinova spēlēja raganu, viņa atradusi laiku arī pastaigām. Lieki piebilst, ka Renātes neaizvietojamā kompanjone bija tieši draudzene Zemfira. Par spīti ilgajiem ciešās draudzības gadiem, Ļitvinova nespējusi slēpt sajūsmu, publiski izsakoties par savu draudzeni: „Viņa ir ļoti labsirdīga. Viņa ir ļoti gaiša. Es to saku kā cilvēks, kas ir iemīlējies.” Zemfira atšķirībā no Renātas Tallinā pabijusi ne mazums reižu, tāpēc draudzenei viņa bija lielisks gids. Sievietes pastaigājušas pa mazajām Vecpilsētas ielām, apmeklējušas muzejus, to, protams, fiksēja paparaci, un detalizēti aprakstīja Krievijas dzeltenā prese.

Vēlāk, kad Renāta bija paņēmusi atvaļinājumu, viņa pierunāja Zemfiru ar kuģi doties uz Stokholmu. Renātas kolēģi visi kā viens bija pārliecināti, ka abas mākslinieces uz Zviedrijas pilsētu dodas oficiāli reģistrēt attiecības. Renāta nekad nav bijusi īpaši kautrīga, šoreiz skaļi un ar iedvesmu saviem darba biedriem stāstījusi, ka Zviedrijā nesen pieņemts likums, kas ļauj reģistrēt laulības „diviem puisīšiem un divām meitenītēm”.  Kolēģi gan neko īsti neapgalvoja, sacīja vien: „Iespējams, abas draudzenes vienkārši devušās uz atrakciju parku.” Tajā pašā laikā Renāta un Zemfira no ceļojuma atgriezušās ļoti labā garastāvoklī, un abu zeltnešus rotājuši vienādi gredzeni. Vēlāk tika apgalvots, ka, ka Ļitvinova Zemfirai gredzenu uzdāvinājusi it kā dzimšanas dienā (Jēzus vecumu Zemfira sasniedza 26. augustā).

Zemfira „Мы разбиваемся”, kopā ar Ļitvinovu:

Kasjauns.lv, Foto: ITAR/TASS

Tēmas