Dzelzītis snovo un dzer. Bet uz randiņiem neiet
Slavenības
2010. gada 15. februāris, 07:01

Dzelzītis snovo un dzer. Bet uz randiņiem neiet

Jauns.lv

Kopš šķiršanās no dejotājas Alises Kolosovas aktieris Lauris Dzelzītis sācis nodarboties ar snovbordu, aizrauties ar kino un lietot diezgan daudz alkohola.

Pirms pāris nedēļām Dzelzītis ieradās uz filmas Rūdolfa mantojums pirmizrādi kinoteātrī Rīga kopā ar kādu izskatīgu blondīni, vārdā Ilze, kuru filmas laikā nevairījās mīļi paņemt arī klēpī.

Vai aktieris ticis pāri iepriekšējām izjukušajām attiecībām ar dejotāju un pasākumu rīkotājaģentūras Chocolate Events projektu vadītāju Alisi Kolosovu un meties jaunā mīlas dēkā? Vēl aizvadītajā vasarā Dzelzītis intervijās stāstīja, kā kopā ar Alisi šovasar atpūties Sicīlijā. Lai arī Alise decembra sākumā pavadīja Lauri uz grandiozo šovu Pastaiga ar dinozauriem, zinātāji jau toreiz runāja, ka abi esot gandrīz vai šķīrušies. Vēl pirms neilga laika Lauris to noliedza, sakot, ka katrās attiecībās esot pacēlumi un kritumi. Tiesa gan nesen, kad Dailes teātris ar pompu svinēja režisora Kārļa Auškāpa iestudējuma Gaisa grābekļi pirmizrādi, kurā Dzelzītim piešķirta viena no galvenajām lomām, izrādes banketā viņš ieradās viens.

Kas ir Laurim klēpī sēdošā meitene?

Kā vēlāk paskaidroja aktieris, mīlīgajai sēdēšanai kinoteātrī Rīga ar noslēpumaino blondīni klēpī bijis tikai viens iemesls — vietu trūkums zālē! „Kad mēs atnācām, mums piedāvāja tikai vienu krēslu. Nedomāju, ka man visu filmas laiku būtu bijis jāstāv kājās. Piedāvāju meitenei apsēsties uz ceļgala,” džentlmenisko žestu skaidroja Dzelzītis. Viņš stāstīja, ka Ilze, ar kuru ieradies uz pirmizrādi, esot no kolēģa Intara Rešetina draugu loka, un meitene tikai kā šoferīte izlīdzējusi aktieru kolektīvam nokļūt kinoteātrī. „Ilze nav mana jaunā draudzene,” teic aktieris un atzīst — pašlaik esot brīvs vīrietis. „Paša dzīvē man tagad ir... varētu to saukt par tādu kā pauzi. Punkts. Pagaidām mana privātā dzīve ir teātris. Man patlaban ir dota iespēja un laiks apdomāties, visu saprast un izvērtēt,” vaļsirdīgs ir aktieris.

Dzelzītis snovo un dzer

Jaunas draudzenes meklējumiem Dzelzītis vēl nav ķēries klāt, toties tā vietā nodevies diviem sev tuviem hobijiem — snovbordam un dzeršanai. „Daudz esmu iekšā jaunajā izrādē Gaisa grābekļi, tomēr arī pašam laika pietiek. Kā es to aizpildu? Dzerot,” Dzelzītis ir vaļsirdīgs. Vaicāts, vai dzert sanāk bieži, aktieris neslēpj: „Kaut kā tā sanāk. Bet nē, man ar to nav problēmu. Man patīk un netraucē, tādēļ es neuzskatu, ka tā ir problēma. Es dzīvoju tikai vienu dzīvi, un būtu muļķīgi to nodzīvot tikai vienā apziņas līmenī,” paskaidro aktieris.

Bez dzeršanas aktieris vēl daudz skatoties filmas un dodoties uz kalnu snovot — ar to aktieris sācis nodarboties tikai šoziem un uz kalna pabijis vien četras reizes. Lai arī snovbords ir diezgan ekstrēms sporta veids, traumās Dzelzītis pagaidām neesot iedzīvojies. „Man nav bail krist, un man nav bail no ātruma, līdz ar to es diezgan ātri iemācījos. Lielākā problēma, kaut ko jaunu sākot — ka neesi pārliecināts par sevi. Bet, tā kā mana mīļākā mācība skolā bija fizika, tad es ātri visu apguvu — kad ar prātu saproti, tad tikai ķeries un dari!”


Vita Zvaigznīte, Sintija Lase, Foto: Mārtiņš Purviņš