1dienas
17stundas
41minūtes
52sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Britnija Spīrsa nolēmusi pēc nāves sevi iesaldēt kriokapsulā
Slavenības

Britnija Spīrsa nolēmusi pēc nāves sevi iesaldēt kriokapsulā

Jauns.lv

Amerikāņu popmūzikas zvaigzne Britnija Spīrsa izrādījusi lielu interesi par krioniku, lai nākotnē, kad tehnoloģijas kļūs attīstītākas, viņa varētu atgriezties dzīvē, vēsta "Lenta.ru", atsaucoties uz britu tabloīdiem.

Britnija Spīrsa nolēmusi pēc nāves sevi iesaldēt k...
Sākotnēji Britnija vēlējās, lai pēc nāves viņas pelni tiktu pārvērsti dimantos, taču, uzzinājusi par krioniku, viņa nolēmusi, ka labāk dot sev atdzimšanas iespēju.
Sākotnēji Britnija vēlējās, lai pēc nāves viņas pelni tiktu pārvērsti dimantos, taču, uzzinājusi par krioniku, viņa nolēmusi, ka labāk dot sev atdzimšanas iespēju.

Pēc bulvārpreses izdevuma "The Sun" informācijas, Spīrsa sāka interesēties par iesaldēšanu pēc tam, kad kāds viņai pastāstīja, ka 1966.gadā mirušā animatora Volta Disneja ķermenis kopš viņa nāves dienas glabājas kriokapsulā. "Tas izrādījās mīts, tomēr viņa sāka to pētīt un nolēma, ka ir vērts pamēģināt," preses izdevumam pavēstīja kāds dziedātājas paziņa. "Britnijai visa šī lieta šķita tik interesanta, ka viņa pavadīja visu bērniem atvēlēto dienu, meklējot informāciju internetā, kamēr aukle bija ar zēniem Disnejlendā," piebilda tabloīda informācijas avots. Pēc viņa vārdiem, sākotnēji viņa vēlējās, lai pēc nāves viņas pelni tiktu pārvērsti dimantos, taču, uzzinājusi par krioniku, viņa nolēmusi, ka labāk dot sev atdzimšanas iespēju.

Spīrsa jau sazinājusies ar amerikāņu kompāniju "Alcor Life Extension Foundation", kas specializējas cilvēku iesaldēšanā, un grasās investēt šajā uzņēmumā daļu savu ietaupījumu. Tiesa, pirms tam viņai vajadzēs pārliecināt par šīs idejas saprātīgumu savu tēvu, kurš saskaņā ar tiesas lēmumu pilnībā pārvalda meitas finanses. Tomēr, pēc Spīrsas paziņas vārdiem, viņas tēvam meitas aizraušanās nemaz nešķiet tik slikta, "īpaši, ja tas nozīmē, ka viņa ir droši ierakusies internetā vai skatās [televīzijas kanālu] "Discovery Channel"".

Daudzas slavenības līdzīgi Spīrsai nolēmušas pēc nāves sevi iesaldēt. Viņu vidū ir arī "sabiedrības lauvene" Perisa Hiltone, mūzikas un televīzijas šovu producents Saimons Kauels un britu komiķis un aktieris Terijs Džonss.