Mels Gibsons iesitis arī savai jaunākajai meitai
Slavenības

Mels Gibsons iesitis arī savai jaunākajai meitai

Jauns.lv

Interneta tabloīds publiskojis jaunu aktiera Mela Gibsona un viņa bijušās draudzenes Oksanas Grigorjevas strīda ierakstu, kas liek domāt, ka Holivudas kinozvaigzne sitis ne tikai krievu dziedātāju, bet arī viņu kopīgo bērnu.

Mels Gibsons iesitis arī savai jaunākajai meitai...

­

Kā norāda interneta izdevums "Radaronline.com", šim ierakstam vajadzētu iznīcināt 54 gadus aktieri. "Tu iesiti man un tu iesiti Lūsijai, kad viņa bija man uz rokām! Mel, tu esi zaudējis prātu. Tev vajag ārstēties," izdevums citē ierakstā dzirdamos Grigorjevas vārdus. "Es gribu savu bērnu, neviens tev neticēs," dziedātājai atbildēja Gibsons. Ierakstā Gibsons sauc dziedātāju arī par "p***o krievu p**u" un mauku.

Grigorjeva apgalvo, ka šā gada 6.janvārī Gibsons viņai uzbruka, kad viņa turējusi rokās pāris mēnešus veco meitu, un iesita, salaužot dziedātājai divus zobus. Pēc viņas vārdiem, Gibsons trāpīja arī Lūsijai, atstājot uz mazās meitenes zoda zilumu. Dziedātāja šo zilumu esot nofotografējusi un apsolīja parādīt fotogrāfiju Losandželosas policijai.

Pagājušajās brīvdienās "Radaronline.com" publicēja fotogrāfiju, kas tika uzņemta 24 stundas pēc incidenta un ko Grigorjeva iesniedza policijā. Attēlā skaidri redzami salauzti priekšējie zobi. Medicīnisko slēdzienu un savas fotogrāfijas iesniedza arī dziedātājas zobārsts, kas viņu apskatīja pēc notikušā.

Iepriekš tika publiskoti ieraksti, kur Gibsons draud nogalināt Grigorjevu un aprakt viņu rožu dārzā, turklāt bijušajai draudzenei adresēto lamu plūdu vidū iemanās ar rasistiskiem izteikumiem aizskart arī afroamerikānus un latīņamerikāņus. Pēdējā publiskotajā ierakstā Gibsons draud nodedzināt māju par to, ka Grigorjeva ir aizmigusi un pirms tam nav viņu orāli apmierinājusi. Grigorjeva arī apgalvo, ka bijušais draugs draudējis viņai ar šaujamieroci.

­­