Dziedātāja Jenny May gaida mazuli
Slavenības
2010. gada 17. septembris, 12:13

Dziedātāja Jenny May gaida mazuli

Jauns.lv

Šonedēļ šarmantā mūziķe publiski apstiprinājusi baumas par grūtniecību un atzinusi, ka gaidāmais bērniņš bijis plānots.

Jenny May, īstajā vārdā Maija Stuģe (26) spriež, ka jūtas nobriedusi kļūt par māmiņu un domā, ka gaidāmā mazuļa tētis, viņas draugs Gatis Babris, ir viņas dzīvē liktenīgais vīrietis. Ar savu mīļoto vīrieti dziedātāja ir kopā nepilnu gadu. Pirmoreiz sabiedrībā pārītis izgāja šā gada sākumā, taču par savām attiecībām Jenny May līdz šim neko daudz nav stāstījusi. Maija kasjauns.lv atzina, ka vēlas pasargāt savas jaunās attiecības no liekas uzmanības, jo ir mazliet māņticīga un nevēlas, lai kāds tās noskaustu.

Pēc piecus gadus ilgas kopābūšanas no sava līdzšinējā drauga Armanda Žubuļa Jenny May izšķīrās pērn. Armands līdzās izskatīgajai dziedātājai Jenny May bija kopš viņas mūziķes karjeras sākšanas. Puisis meiteni atbalstīja arī laikā, kad pajuka viņas sadarbība ar mūzikas producentu Agri Semēvicu un Jenny May uz laiku pārtrauca skatuves darbību, kā arī atstāja Latviju, lai studētu Vācijā. Jau toreiz Semēvics izplatīja ziņas, ka Jenny May dziedāšanu atstājusi novārtā tāpēc, ka sākusies krīze attiecībās ar draugu, tomēr pati mūziķe noliedza, ka būtu šķīrusies. Intervijās viņa klāstīja, ka attiecības ar mīļoto prombūtnes laikā uzlabojušās — tās kļuvušas romantiskākas, draugs viņu cenšoties iepriecināt pat ar pašsacerētu dzeju. Tomēr nu šīs attiecības ir pagātne un mūziķe atzīst, ka kopā ar jauno draugu Gati jūtas laimīga un nobriedusi ģimenes dzīvei.

Līdzīgi kā Jenny May skatuves kolēģe Liene Šomase, kura šovasar kļuva par māmiņu meitai Gabrielai, arī Maija grūtniecības laikā plāno aktīvi nodoties koncertdarbībai. Viņa spriež – ja pati jūtas labi, esot uz skatuves, tad arī gaidāmajam bērnam mammas aktivitātes nekaitēs.

Kasjauns.lv, Foto: Mārtiņš Purviņš