Slavenās aktrises Hadsone un Lorensa līdz ausīm ieķērušās kādā sirmā kungā. Kas viņš ir?
Par aktieri Džefu Bridžesu neizmērojamā sajūsmā ir pat tādas Holivudas skaistules kā Keita Hadsone (pa kreisi) un Dženifera Lorensa (pa labi).
Slavenības
2017. gada 11. janvāris, 16:26

Slavenās aktrises Hadsone un Lorensa līdz ausīm ieķērušās kādā sirmā kungā. Kas viņš ir?

Jauns.lv

Holivudas aktrises Keita Hadsone (37) un Dženifera Lorensa (26) atzinušās, kuram no aktieriem pieder viņu nedalītas simpātijas.

67 gadus vecā „Oskara” balvas laureāta Džefa Bridžesa fanu klubiņš papildinājies ar vēl dažām slavenām šī aktiera talanta cienītājām.  

„Viņš ir tik foršs,” nesenā intervijā izteikusies aktrise Keita Hadsone (37). „Filmā „The Big Lebowski” („Lielais Lebovskis”) izskatās, ka viņš varētu būt mana tēva brālis.”

Keita Hadsone nav vienīgā daiļā dzimuma pārstāve, kas jūsmo par šo Holivudas aktieri. Ja neskaita Bridžesa sievu Sūzenu Gestoni, ar kuru viņš laulībā nodzīvojis jau gandrīz 40 gadus, aktierim ir pat vesels pulks slavenu (un gados jaunu!) fanu.

2011. gadā aktrise Mišela Viljamsa atzinās, ka jūsmo par Bridžesu. „Reiz es uz sarkanā paklāja gāju aiz Džefa Bridžesa,” stāstīja Viljamsa. „Mani pārņēma satraukums – ‘Ak, mans Dievs. Tas ir viņš!’ Un tad viņš pagriezās pret mani un sasveicinoties paspieda roku. Viņam uz acīm bija saulesbrilles. Man būtu gribējies, lai arī man būtu bijušas saulesbrilles, lai varētu paslēpties.”

Arī „Oskara” balvas laureāte Dženifera Lorensa nespēja slēpt saviļņojumu un satraukumu, sarkanā paklāja pasākumā satiekot šo aktieri. Šī nejaušā sastapšanās ir pat nofilmēta un apskatāma ikvienam. „Esmu tik liela fane. Ak, mans Dievs, atvainojiet...” – bikli un mulsdama izteicās aktrise, kad bija otrreiz piegājusi aktierim. Pirmajā reizē viņa tik ļoti sakautrējās, ka aizmuka, draudzenei nācās viņu aiz rokas vilkt atpakaļ.

Arī seriāla „The Walking Dead” („Staigājošie miroņi”) aktrise Lorēna Koena aktieri Bridžesu nosaukusi savu elku skaitā. „Tā nav romantiska aizraušanās,” viņa precizē. „Tā ir vispārēja aizraušanās. Mīlu viņu kā aktieri, dievinu viņa balsi, mīlu viņa smaidu. Tas tiešām izklausās pēc romantiskas aizraušanās, taču tā nav!”

Džefa Bridžesa apjūsmotāju skaitā nav tikai daiļā dzimuma pārstāves vien. Par viņu stāvā sajūsmā ir arī filmas „Hell or High Water” kolēģi Kriss Pains un Bens Fosters.

„Esmu neprātīgi iemīlējies Džefā Bridžesā,” Kriss Pians jūsmoja vēl esot filmēšanas laukumā. „Es varētu viņu pat apprecēt...” – jokoja 36 gadus vecais aktieris.

„Tā ir privilēģija, ka vari vērot šo aktieri darbā,” piebilda Bens Fosters (36).

Dženifera Lorensa satiek savu elku Džefu Bridžesu


Kasjauns.lv/ Foto: Vida Press