Havjers Bardems atzīts par labāk ģērbto vīrieti pasaulē. FOTO
Slavenības
2011. gada 6. janvāris, 17:00

Havjers Bardems atzīts par labāk ģērbto vīrieti pasaulē. FOTO

Jauns.lv

Vīriešu žurnāla "GQ" Lielbritānijas izdevums atzinis spāņu aktieri Havjeru Bardemu par labāk ģērbto vīrieti pasaulē.

Labāk ģērbto vīriešu trijniekā nonācis arī Indijā dzimušais sikhu juvelierizstrādājumu dizaineris Varis Ahluvalia un ASV televīzijas seriāla "True Blood" zvaigzne Aleksanders Skārsgords. Desmitniekā iekļuvuši arī Bolivudas zvaigzne Šahrukhs Kans, jaunais aktieris Zaks Efrons, futbolists Toms Bredijs un Holivudas zvaigzne Džordžs Klūnijs.

Savukārt sliktāk ģērbto sarakstā pirmajā vietā nonācis skandalozais aktieris Mels Gibsons, kuram seko britu modes mākslinieks Henrijs Holands. Šajā sarakstā nonācis arī Holivudas aktiera Vila Smita dēls Džeidens, kā arī ASV apģērbu ķēdes "American Apparel" dibinātājs Dovs Čārnijs un rokgrupas "Guns N' Roses" līderis Aksels Rouzs.

Lielbritānijas 50 vislabāk ģērbto vīriešu topa augšgalā ierindojās aktieris Ārons Džonsons. Otrajā vietā palika aktieris Duglass Būts, kuram sekoja Nikolass Holts.

Topā iekļuvuši arī Lielbritānijas karaļnama pārstāvji - prinči Harijs un Viljams, kuri ieņēma attiecīgi piekto un 17.vietu.

Topā šogad tika iekļauti arī futbolists Deivids Bekhems, talantu šova tiesnesis un producents Saimons Kauels un Apvienotās Karalistes Ministru prezidents Deivids Kamerons.

LETA REUTERS, Foto: Bulls Press