Latviešu slavenību dizainere Katja Šehurina atklāj veikalu Londonā
Slavenības
2011. gada 16. marts, 06:38

Latviešu slavenību dizainere Katja Šehurina atklāj veikalu Londonā

Jauns.lv

Viena no Latvijas komerciāli veiksmīgākajām modes māksliniecēm Katja Šehurina atvērsusi sava zīmola „katyakatya shehurina” modes apģērbu un aksesuāru veikalu Londonas tirdzniecības kompleksā „Kingly Court”.

­

Tas ir pirmais dizaineres Katjas Šehurinas modes zīmola „katyakatya shehurina” veikals. Katjas butikā, kas atrodas tirdzniecības kompleksā „Kingly Court” ir prezentēta šī gada pavasara un vasaras kolekcija, kā arī „katyakatya shehurina” vintage stila kleitas, kuras izgatavotas vienā eksemplārā. Speciāli Londonas klientiem dizainere izveidojusi arī sava zīmola aksesuārus un aromātiskās sveces.

Veikala sortiments ir papildināts arī ar citu Latvijas dizaineru zīmolu veidojumiem, tādiem kā apavi „Zofa”, zeķes „Sock Box” un rotas no mākslas galerijas „Putti”. Šeit gan jaunas modes piekritējas, gan lietišķās dāmas, kā arī tie, kas meklē nelielu interesantu dāvanu, atradīs sev kaut ko piemērotu un unikālu.

„Piepildījies mans sapnis par veikala atvēršanu. Ļoti daudz pēdējo gadu laikā esam strādājuši un zīmols tā attīstījies, ka varējām atvērt veikalu. Londonas izvēle nav nejauša. Ir grūti atrast labāku vietu. Londonas publika ir spējīga daudz vieglāk pieņemt jaunus vārdus. Tā ir dinamiska, kosmopolītiska pilsēta, kurā dzīvo daudz jauniešu un iedzīvotāju pirktspēja jebkuros laikos saglabājas līmenī,” savu izvēli atvērt Londonā veikalu, pamato modes māksliniece Katja Šehurina.

Šobrīd zīmola «katyakatya shehurina» tērpus iespējams nopirkt Rīgā, Dubaijā, Kuveitā, Maskavā un Londonā.  

Arī Latvijā Katjas tērpus atzinīgi novērtējušas vietējās modes dāmas – TV dīvas Maija Silova un Gundega Skudriņa, arī galerijas „Putti” īpašniece Agita Putāne, kā arī starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā „Jaunais vilnis 2009” modes māksliniece Šehurina darināja latviešu dziedātājas Aijas Andrejevas skatuves tērpus.

Santa Sergejeva/Foto: No Katjas Šehurinas privātā arhīva.

­­