1dienas
19stundas
27minūtes
40sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Elli U uzvedas ļoti jocīgi. FOTO
Slavenības

Elli U uzvedas ļoti jocīgi. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Elli U jeb Elīna Usova (21) beidzamajā laikā sabiedrībā iziet armēņu izcelsmes režisora Aika Karapetjana (28) kompānijā, tomēr apmeklējot modes šovu „Sky & More”, mūziķe uzspēlēti centās turēties no sava pavadoņa atstatus.

Elli U uzvedas ļoti jocīgi. FOTO...

Vēl pirms pāris nedēļām Lielās Mūzikas balvas pasniegšanas svinībās Latvijas Nacionālajā operā dziedātāja Elli U turējās cieši līdzās režisoram Aikam Karapetjanam un no fotogrāfiem abi slēpties necentās.
Vēl pirms pāris nedēļām Lielās Mūzikas balvas pasniegšanas svinībās Latvijas Nacionālajā operā dziedātāja Elli U turējās cieši līdzās režisoram Aikam Karapetjanam un no fotogrāfiem abi slēpties necentās.

Elli U un Aika Karapetjana savādā izturēšanās

Armēņu izcelsmes režisors Aiks Karapetjans Latvijas kultūras dzīves redzeslokā nonācis vairākkārt — 2007. gadā plašu ievērību guva viņa īsfilma „Riebums”, bet pērn Latvijas Nacionālajā operā režisors iestudēja panākumiem bagāto Džoakīno Rosīni operu „Seviļas bārddzinis”. Lai arī dzimis Armēnijā, Aiks ir rīdzinieks jau otrajā paaudzē. Viņa tēvs Varužs Latvijā ieradās vēl studenta praksē un te arī palika, izveidodams ģimeni un kļūdams par atzītu gleznotāju. Kad Karapetjana kundze Asmika gaidījusi pirmdzimto Aiku, viņa daudz laika pavadījusi Armēnijā, lai baudītu sauli un augļus. Tur arī dēls piedzimis, taču tūlīt pēc tam ģimene atkal pārcēlusies uz Rīgu. Aiks absolvējis Latvijas Mākslas akadēmiju un Latvijas Kultūras akadēmiju, kā arī pabeidzis Parīzes kinoskolu ESEC.

Talantīgo režisoru atbalsta ģimene un Elli U

Ka režisoram arvien ir sirsnīgas attiecības ar ģimeni, pirms nepilna mēneša kasjauns.lv pārliecinājās Karapetjana iestudētās spēlfilmas „Cilvēki tur” pirmizrādes ballītē. Lai arī mamma iedzīvojusies rokas traumā un ģipsī, klāt bija gan viņa ar vīru Varužu, gan māsa Knarika (25), kura studē maģistrantūrā Londonas Karaliskās mūzikas akadēmijā un kopā ar orķestri sniedz koncertus dažādās pasaules vietās. Jau toreiz ievērojām, ka režisora tuvāko cilvēku lokā bija arī dziedātāja Elli U. Vēl nesen režisors Aiks dažādus pasākumus apmeklēja kino scenāristes Lotes Eglītes sabiedrībā, un kinoļaudis mēļoja, ka abu attiecības rādoties visai nopietnas. Taču kādu laiku atpakaļ pāris esot pašķīries. Kasjauns.lv novēroja, ka filmas pirmizrādi Aiks un Elīna noskatījās divvientulībā atsevišķās sēdvietās, bet pēc seansa reizē ieradās arī ballītes norises vietā. Elli U neslēpa, ka ielūgumu viņai personīgi atsūtījis Aiks, taču noliedza, ka abu starpā būtu kas vairāk par draudzību. „Uzskatu, ka Aiks ir vistalantīgākais kinojomas cilvēks Latvijā, un man ir ļoti interesanti ar viņu kopā pavadīt laiku,” draugu pēc filmas noskatīšanās slavēja Elīna. Lai arī neatklāja nedz iepazīšanās apstākļus, nedz to, ko viens otram nozīmē, Aiks bilda, ka ar Elīnu ir pazīstami kopš aizvadītā gada decembra.

Savukārt Elli U smiedama atgādināja, ka ir pārāk aizņemta ar dizaina studijām Rīgā un vērienīgiem projektiem Anglijā, lai domātu par nopietnu attiecību veidošanu. Jāteic, ka Elīna, kura par puišu uzmanību sūdzēties nevar, publiski nekad nav demonstrējusi savas attiecības, lai gan par tādām varēts nojaust. Piemēram, pirms vairākiem gadiem šova „Divas zvaigznes” laikā Elīnai ziedu klēpjus dāvāja un līdzi juta basketbolists Oskars Fīrmanis. Bet pirms diviem gadiem dziedātāju dažādajās gaitās atbalstīja kāds jauns vīrietis, kurš vienmēr vēlējās palikt anonīms un no preses pat slēpās.

Vai uzplaukušas mīlas jūtas?

Tomēr tagad, pamanot sev pievērstos skatienus, Elli U un Aiks cenšas ieturēt savstarpēju distanci un kopā fotografēties nevēlējās.
Tomēr tagad, pamanot sev pievērstos skatienus, Elli U un Aiks cenšas ieturēt savstarpēju distanci un kopā fotografēties nevēlējās.

Arī Lielās Mūzikas balvas ceremonijā, kurā vienu no statuetēm saņēma Aiks Karapetjans, jaunajam vīrietim līdzās bija Elli U. Lai gan publiski abi neapkampās un nemīlinājās, radās iespaids, ka abu starpā valda patikšana un simpātijas.

Iespējams, nu dziedātājas un režisora draudzība pāraugusi citā līmenī, jo aizvadītās nedēļas nogalē, ierodoties uz modes šovu „Fashion & Show”, kas norisinājās tirdzniecības centrā „Sky & More”, Elli U un Aiks uzvedās visai dīvaini. Ienākot veikala vestibilā un pamanot daudzos mediju fotogrāfus, mūziķe veikli atlēca no pavadoņa sānis un pēkšņi mainīja virzienu. Aiks tai pat laikā turpināja iesākto kursu uz ieeju pasākuma norises vietā. Jāteic, šādi gadījumi šovbiznesa aprindās nav retums, un visbiežāk tā mēdz izturēties cilvēki, kas vēlas izvairīties no savu attiecību publiskošanas. Reizēm slavenības savu uzvedību skaidro ar to, ka nav īsti pārliecināti par to, kā izvērtīsies attiecības ar otro pusīti, tamdēļ negriboties priekšlaicīgi piesaistīt plašākas sabiedrības uzmanību. Citkārt līdzīgās situācijas tiek kategoriski paziņots: „Nekādu komentāru nebūs!”

Kasjauns.lv, Foto: Mārtiņš Ziders, Dmitrijs Kijonoks