Režisors Nords ar mīļoto Rīgas bārā uzvedas godīgi
Režisors Jānis Nords ar draudzeni Zani Bērziņu nu kļuvuši apdomīgāki, un jaunos skandālos iekulties nevēlas. Nesen pārītis ballējās Rīgā, kur bāra atklāšanā vīnu viesiem dalīja par velti.
Slavenības
2012. gada 19. augusts, 15:23

Režisors Nords ar mīļoto Rīgas bārā uzvedas godīgi

Jauns.lv

Skandalozais režisors Jānis Nords un viņa draudzene Zane Bērziņa, kuri pirms pāris gadiem nesamaksājot bēguļoja no Londonas dārgākajiem restorāniem, nu bauda izklaides Rīgas atpūtas vietās.

Jānis un Zane 2010. gada novembra vidū pamanījās iekļūt starptautiskā skandālā. Abi bieži  mielojās Londonas dārgākajos restorānos, bet rēķinus nesamaksāja. Pāris tika noķerts pēc viena restorāna apmeklējuma, kad abi latvieši centās aizbēgt, nesamaksājot 1000 sterliņu mārciņu lielu rēķinu. Šis skandāls plaši izskanēja presē gan Anglijā, gan Latvijā. Jānis Nords tika tiesāts un tiesa viņam piesprieda sodu – apmaksāt visus rēķinus, kā arī aizliedza spert kāju vairākos Londonas rajonos, kuros atrodas lepni restorāni.

Neilgu laiku pēc šī skandāla pārītis atgriezās dzimtenē, taču Rīgas izklaides vietās nebija sastopami. Toties nesen režisora draudzene Zane Bērziņa ieradās Andrejsalas jaunā grilbāra „Soul & Grill” atklāšanas svinībās, kur malkoja vīnu un, tērzējot ar paziņām, gaidīja sava mīļotā vīrieša Jāņa Norda ierašanos. Kad abi mīlnieki sastapās, režisors savai sirdsdāmai veltīja skūpstu, savukārt Zane Jāni cieši jo cieši apkampa, priecādamās par satikšanos ar mīļoto. Kamēr Bērziņa priekšroku deva bezmaksas vīnam, ko atpūtas vietas saimnieki vēlīgi dalīja atklāšanas svinību viesiem, Nords devās pie bāra un palūdza glāzi ūdens. Lai gan bāra īpašnieki, tāpat kā vairums viesu, kas atpazina skandalozo pārīti un bija lietas kursā par viņu palaidnībām Londonā, abi draiskuļi netika sevišķi uzraudzīti. Jo, atšķirībā no Anglijas restorāniem, Andrejsalas bārā par dzērieniem norēķināšanās notiek uzreiz, pasūtot dzērienu. Tādējādi arī izpaliek raizes, ka kāds apmeklētājs varētu aizlaisties, nesamaksājis. Turklāt skandalozais režisors jau iepriekš publiski paudis nožēlu par neapdomīgo rīcību, tamdēļ, domājams, otrreiz šādā piedzīvojumā vairs nemetīsies.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders