Hercogiene Ketrīna skaistumam tērē 22 000 sterliņu mārciņu gadā
Slavenības
2012. gada 20. oktobris, 08:52

Hercogiene Ketrīna skaistumam tērē 22 000 sterliņu mārciņu gadā

Jauns.lv

Viņai ir lieliska āda, pasakaini skaisti mati un tikpat kā nemanāms meikaps. Tomēr britu reportieri veikuši pētījumu un secinājuši, ka skaistumkopšanas produktos un procedūrās hercogiene Ketrīna gadā iztērē ļoti iespaidīgu naudas summu!

Mirdzoša āda

Kosmētikas produktu firmas „Karin Herzog” pārstāve norāda, ka hercogiene Ketrīna iecienījusi ar skābekli piesātinātus ādas kopšanas līdzekļus, kas ļauj viņas ādai mirdzēt. „Karin Herzog” kosmētika nodrošina aktīvā skābekļa piekļuvi dziļākajiem ādas slāņiem. Klīniski pierādīts, ka šīs firmas produkcija spēj paaugstināt skābekļa līmeni audos un nodrošina šūnu dabiskās atjaunošanās spēju, līdz ar to ļaujot izskatīties jaunākiem. Ar šo produktu sēriju Ketrīnu iepazīstinājusi kāda no draudzenēm vēl universitātes gados. „Keitai ir lieliska āda un viņa vēlas to uzturēt,” norāda firmas pārstāve. „Pirms 30 gadu sasniegšanas viņa lietoja „Oxygen Face Cream” sejas krēmu (£ 36), bet tagad to nomainījusi pret „Vit-A-Kombi 2” mitrinošo krēmu (£ 54.50). „Ar gadiem ādai nepieciešama papildus barošana un vitamīni, kas rodami šajā produktā.”

Ketrīna lieto arī maigu skrubi (£ 31) un profesionālu sejas tīrīšanas līdzekli (£ 33).

Īsi pēc Ketrīnas un Viljama saderināšanās, prinča pamāte – Kornvolas hercogiene Kamilla – uzdāvināja Keitai bundžiņu ar „Heaven Bee Venom” sejas masku (15 ml tilpuma iepakojums – £ 25.30). Vēlāk Kamilla pārliecinājusi Ketrīnu doties arī uz kosmētikas salonu pie savas kosmetoloģes Deboras Mičelas. Viena vizīte izmaksā £ 165.

Ketrīna arī iecienījusi „Lancome” mitrinošo krēmu „Hydra Zen” (£38) un par ļoti draudzīgu cenu nopērkamo mitrinošo dienas krēmu no „Nivea Visage Pure & Natural” kolekcijas (£ 5.10).

Britu pētnieki izskaitļojuši, ka ādas kopšanai hercogiene gadā tērē £ 2 641. Šajā summā ierēķināti „Karin Herzog” produkti un sejas maska katrus trīs mēnešus, un ik mēneša vizīte pie kosmetologa.

Skaistas matu lokas

Matus Ketrīna kopj un veido „Richard Warn” salonā Londonā. Šo frizētavu viņa apmeklē jau gadiem un pēc kāzām neko savos ieradumos nav mainījusi. Salona darbinieki neizpauž vai tiešām hercogiene ir viņu kliente, taču vēl pirms vairākiem gadiem „Richard Warn” īpašnieks intervijās stāstīja, kā iespējams iegūt un kopt tādu frizūru „kā Keitai”. Tolaik meistars norādīja, ka tas neesot sarežģīti. Uz frizētavu pielabot griezumu jādodas vien reizi astoņās līdz 12 nedēļās. Ja pie frizūras strādā pats salona īpašnieks, klientei tas izmaksā £ 200 vienā apmeklējuma reizē.

Baumo, ka Ketrīnas matos jau parādoties rets sirms mats un tāpēc hercogiene savas dabīgi brūnās cirtas krāso ar naturālu, uz augu bāzes veidotu krāsu, kas viņas dabīgo matu toni padara tikai piesātinātāku. Reizi pāris mēnešos tas Ketrīnai izmaksājot £ 280.

Tāpat klīst runas, ka hercogiene dodas ieveidot matus vismaz trīs reizes nedēļā, ik reiz par lokām samaksājot £ 70.

Britu pētnieki izskaitļojuši, ka par matu kopšanu Ketrīna tērējot £ 13 800 gadā.

Nevainojams meikaps

Jau kopš Ketrīnas kāzām klīst runas, ka savai Lielajai Dienai hercogiene meikapu veidojusi pati un nav devusies uz salonu pie vizāžista. Jaunā karaļnama pārstāve bieži redzēta „Peter Jones” universālveikala kosmētikas nodaļā iegādājamies ikdienai nepieciešamos skaistumkopšanas produktus.

No dekoratīvās kosmētikas hercogiene īpaši iecienījusi „Bobbi Brown” līniju. Pēc Ketrīnas kāzām šī kompānija rakstīja, ka viens no viņu vizāžistiem asistējis, pošot karaliskajām kāzām līgavas radus.

Kādā no iepirkumu reizēm, Ketrīna redzēta veikalā konsultējamies ar „Bobbi Brown” pārstāvi. Viņš hercogienei rādījis kā ar tumšajām ēnām un meikapa otiņu ietonēt viņas allaž perfektās uzacis. Ketrīnas iecienītās „Saddle” ēnas maksā £ 16.50.

Šajā pat iepirkumu reizē Ketrīna iegādājusies produktus, lai viņas acu zona izskatītos vitāla un jauna. Viņa nopirkusi krēmu ādai ap acīm (£ 29), korektoru, kas palīdz tušēt tumšos lokus zem acīm (£ 18), lūpu kontūrzīmuli brūngani rozā krāsā (£ 15) un miesas krāsas lūpu krāsu (£ 18) un lūpu spīdumu (£ 14).

Acu zīmulis un skropstu tuša, ko ikdienā lieto hercogiene visticamāk esot no „Lancome” produktu klāsta.

Pētnieki aprēķinājuši, ka par dekoratīvo kosmētiku Ketrīna gadā tērē vidēji £ 977.

Glīti nadziņi

Pirms kazām Kamilla ieteica Ketrīnai vienu no savām manikīrēm – Marinu Sandovalu no „Jo Hansford” salona Meifēras rajonā Londonā.

Kamilla sarunājusi, ka meistare ierodas Klārensa namā un veic līgavai manikīru (£ 36) un roku masāžu.

Keita iecienījusi roku nadziņus lakot neitrālos toņos – no maigi rozā līdz persiku krāsai. Kāju nadziņus gan viņa izvēlas košākus, parasti lakojot tumši sarkanus. „Jo Hansford” salonā šis pakalpojums maksā £ 47.

Pētnieku veiktie aprēķini rāda, ka gadā par nagu kopšanu tērēti £ 3 000. Aprēķini veikti ar nosacījumu, ka manikīru veic reizi nedēļā, bet pedikīru reizi divās nedēļās.

Pabeigtam koptēlam

Vairums sieviešu pirms došanās ārā no mājām iesmaržojas. Kāzu dienai Ketrīna bija izvēlējusies smaržas „White Gardenia Petals” (£ 100), ko ražojis maz zināmais angļu zīmols „Illuminum”.

Ikdienā hercogiene ļoti iecienījusi smaržas, ko piedāvā kompānija „Jo Malone” (£ 76 par pudelīti).

Lai gan Ketrīna nav tik pārņemta ar brūnu ādas krāsu kā māsa Pipa Midltone, arī viņa lieto nedaudz paštonējoša izsmidzināma losjona ķermenim (£ 40).

Pēc pētnieku aprēķiniem – šie komponenti pabeigta koptēla radīšanai hercogienei gadā izmaksā vēl £1 392. Aprēķinos iekļauta paštonējošā izsmidzināmā losjona iegāde ik pārnedēļas, divas „Illuminum” smaržu pudelītes un divas „Jo Malone” smaržu pudelītes gadā.

Princis Viljams apprecējis Keitu Midltoni

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press