Miks Ozoliņš Amerikā pasniedz sieviešu „copēšanas” kursus. VIDEO
Miks Ozoliņš Amerikā kursos stāstīs, ko sievietes patiesi vēlas, jo šajā jomā Mikam ir uzkrāta pieredze.
Slavenības
2012. gada 29. decembris, 05:12

Miks Ozoliņš Amerikā pasniedz sieviešu „copēšanas” kursus. VIDEO

Jauns.lv

Jau ilgāku laiku latviešu režisors Miks Ozoliņš (29) dzīvo pāri okeānam, kur Amerikā nodibinājis ģimeni, audzina meitu un iesaistījies jaunā projektā - viņš pasniegs kursus vīriešiem, kā savaldzināt sievietes.

„Sveiki! Mani sauc Miks Ozoliņš un es esmu „Pārliecības metodes” autors. Esmu šeit, lai Jums palīdzētu veidot un stiprināt pārliecību, iepazīstoties ar sievietēm,” savu kursu videoreklāmā teic Ozoliņš. Viņa kursos varēs uzzināt un saprast, ko sievietes patiesi vēlas.

Miks arī atklāj, ka 17 gadu vecumā bijis nevainīgs un nezinājis, kā veidot attiecības. Pēc tam viņš apņēmās uzzināt, ko patiešām sievietes vēlas. Un galu galā tas, kā apgalvo Miks, viņam ir veiksmīgi izdevies, jo jau 23 gadu vecumā viņš draugu vidū bija ieguvis reputāciju kā vīrietis, kurš var iegūt jebkuru sievieti, kuru vēlas. Tāpēc tagad Miks aicina vīriešus atsaukties un pietiekties viņa vadītajos kursos, lai viņiem vairs nebūtu bail saņemt atraidījumu no skaistas sievietes, kura ir piesaistījusi  viņu uzmanību. Miks ar prieku dalīsies ar savām zināšanām, lai kursu dalībnieki daudz īsākā laikā nekā pats šo semināru vadītājs kļūtu par izciliem sieviešu pazinējiem.

Atgādinām, ka Miks Ozoliņš Amerikā dzīvo jau ilgāku laiku. Uz pastāvīgu dzīvi Amerikā viņš devās 2010. gada rudenī pēc šķiršanās no aktrises Agneses Zeltiņas, bet ASV Miks iepazinās ar slavenās dziedātājas Riannas bekvokālisti Kimberliju Inci. Nu jau Miks Ozoliņš un viņa mīļotā sieviete kļuvuši par vecākiem meitai Eislijai Ozoliņai.

Nesen Mika tētis Māris Ozoliņš intervijā žurnālam „Kas Jauns” atklāja, ka mazmeitiņas nākšana pasaulē ģimenei ir nozīmīgs notikums.„Mēs visi priecājamies! Miks vispār ir pārlaimīgs,” neslēpa Māris, piebilstot, ka meitenīte ir ļoti līdzīga tēvam. Jau tagad Mika ģimene izlēmusi, ka meita tiks kristīta, kad vēl nedaudz paaugusies. „Mazās krustmāte būšot Rianna. Miks un Kima ar viņu ir labi draugi,” atklāja Māris Ozoliņš.

Miks Ozoliņš aicina uz kursiem: „Ko sievietes patiesi vēlas”

Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņēmums, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva, BullsPress