Andris Bulis izklaidē slavenības augstākās klases restorānā
Aktieris Andris Bulis dāmu Ivetas Lāces, Kristīnes Līpiņas un Aijas Auškāpas sabiedrībā.
Slavenības
2013. gada 8. februāris, 14:38

Andris Bulis izklaidē slavenības augstākās klases restorānā

Jauns.lv

Daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki 7. februāra vakarā pulcējās uz augstākās klases restorāna „Degustare” atvēršanas svētkiem. Pasākumu vadīja atraktīvais aktieris Andris Bulis un apmeklētāji baudīja uzkodas un dzērienus.

Restorāna atvēršanas svinībās viesi ieradās ar krāšņiem ziediem un dāvanām, sveicot direktori Kristīni Samušu. Apmeklētāju vidū bija skaistumkaraliene Liene Skulme ar vīru Ārenu Skulmi, dizainere, miljonāra Valda Kalnozola sieva Larisa Pomeščikova, tirdzniecības centra „Spice” direktore Iveta Lāce, apģērbu veikala „Mini mode” vadītāja Kristīne Līpiņa, aktrise Vita Baļčunaite ieradās kopā ar skatuves kolēģi, dziedātāju Roberto Meloni, savukārt grupas „Prāta vētra” menedžere Aija Auškāpa bija ar vīru Dāvi Auškāpu. Viesu vidū bija arī izdevniecības „Rīgas Viļņi” valdes priekšsēdētāja Aija Simsone, politiķe Karina Pētersone, TV raidījuma „SuperBingo” vadītāja Krista Pesecka un daudzi citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Restorāna „Degustare” direktore Kristīne Samuša sola, ka apmeklējot šo restorānu, viesi var būt pārliecināti, ka kvalitatīvi pavadīs laiku, baudot izmeklētu maltīti un ēdieniem īpaši piemeklētus vīnus. „Restorāna vadmotīvs ir cieņa pret klientu. Mēs nemitīgi turpināsim sniegties pēc pilnības un absolūtas perfekcijas. Restorāna „Degustare” darbinieki ir apmācīti dažādu valstu labākajos restorānos un savas zināšanas turpinās pilnveidot pie labākajiem pasaules šefpavāriem. Mēs ienesīsim jaunākās un svaigākās gardēžu tendences un regulāri papildināsim restorāna ēdienkarti, lai pozitīvi pārsteigtu apmeklētājus”, vēsta Kristīne Samuša. Šo mērķu vadīti viņi sadarbojas pasaules atzinību guvušo šefpavāru Björn Frantzen. Latvijā viņš ieradies kā restorāna „Degustare” mentors un tuvs draugs. Savukārt virtuves pavēlnieks ir ne mazāk slavens garšu meistars - šefpavārs Mihkel Heinmets.

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders