Var jau būt, ka mīlestība... Viņai 67, viņam – 29. FOTO
29 gadus vecais puisis ir vaļsirdīgs: „Vecums ir tikai cipars. Viņai ir lieliska figūra un gultā viņa ir daudz labāka par jauniem skuķiem. Mēs esam uz viena viļņa,” saka vīrietis.
Trakā pasaule
2013. gada 13. aprīlis, 09:38

Var jau būt, ka mīlestība... Viņai 67, viņam – 29. FOTO

Jauns.lv

29 gadus vecā puiša dēļ pensionāre savas krūtis palielināja no A uz F izmēru! Abi nu bauda skaistas partnerattiecības, taču ļaudis vīpsnā: sak, vecene iegādājusies sev jauniņu boiterjeru... Bet ja nu šī ir patiesa mīlestība?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Efektīgajai gaišmatei Džoanai no Velsas ir pilni 67 gadi. Pirms trim gadiem sievietei nācās apglabāt savu ilggadīgo vīra kungu, un tas uz nāves gultas sacījis, ka Džoanai jāparūpējas par sevi un jāiemīl cits vīrietis... Ar lauleni sieviete nodzīvoja kopā 49 gadus, taču Zelta kāzas pāris nesagaidīja.

Pēdējos gados kundzes vīrs Deivids bija kopjamā stāvoklī, un sieva neatņemdamās turēja rūpi par mīļoto. Vadot vakarus sarunās, Deivids sacījis: kad es nomiršu, tev jāizdara divas lietas – jāpalielina krūtis un jāatrod cienīgs vīrietis.

Īsi pēc sēru perioda sieviete tik tiešām palielināja savas sievišķīgās aprises. Par vīra atstātajām teju 5000 britu mārciņām (gandrīz 4000 lati) Džoana veica krūšu palielināšanu un vispār sāka vairāk piedomāt pie sava ārējā izskata – pabalināja matus, sāka košāk krāsoties.

Vakaros vientuļā dāma kavējās sociālajā tīklā „Facebook”, un tur viņas uzmanību piesaistīja nepazīstams 29 gadus vecs vīrietis vārdā Fils. Džoana acumirklī sajutusi īpašu saikni ar jauno vīrieti un uzrunājusi viņu, un – tavu brīnumu! – arī puisim lēdija ļoti iepatikusies.

Pēc nedēļas Fils un Džoana satikās savā pirmajā randiņā. Tas bija tik veiksmīgs un abus iedvesmojošs, ka šīs attiecības pēc gada pārtapa reālā kopdzīvē – jaunais cilvēks ievācās mājā, ko savulaik kopīgi cēla Džoana ar savu nelaiķa vīru. Viss notika pēc Deivida plāna: viņa sieva bija atkal no jauna iemīlējusies.

„Es nekad nebiju domājusi, ka pēc Deivida spēšu iemīlēt vēl kādu. Taču mīlestība nāca, un es tikai sekoju savai sirdij,” savas attiecības nu komentē pensionāre. Viņa atzīmē, ka vīrs vēlējis Džoanai atrast „toyboy” jeb rotaļu zēniņu, taču Fila plāni ir daudz nopietnāki. Pāris grasās precēties un medusmēnesi baudīt Kanāriju salās.

Interesanti, ka Fils ir tikai dažus gadus vecāks par vienu no Džoanas mazdēliem. Kopumā kundzei ir 4 bērni, 13 mazbērni un septiņi mazmazbērni, un viss kuplais radu skaits šīs attiecības atbalsta. Visi redz, cik starojoša kļuvusi omīte pēc tam, kad ielika mākslīgās krūtis, atrada pievilcīgu vīrieti un bauda piesātinātu seksuālo dzīvi.

„Jau no pirmā momenta, kad ieraudzīju Filu, sajutu taureņus dejojam vēderā,” viņa stāsta, „man bija tā pati sajūta, kas reiz ar Deividu – sajūta, ka ar šo vīrieti es varētu nodzīvot kopā atlikušo mūžu!” Džoana arīdzan uzsver, ka nejūtas par vecu dzimumattiecībām, un vīrieša gadu skaits un spējas esot viņas vēlmēm precīzi atbilstīgas.

Kad stāsts par pensionāri un viņas gados jauno mīļoto parādījās vietējā Velsas presē, Džoana „Facebook” tīklā saņēma 500 draudzības aicinājumu no dažādu vecumu vīriešiem. Iespējams, vairums domājis, ka Džoana ir tikai draiskule, kas savus „boiterjerus” maina, un cerēja, ka arī viņiem varētu tikt sekss ar šo dāmu, taču Džoana patiešām ir iemīlējusies Filā, tāpēc arī monogāma.

Jaunais mīlnieks par savām jūtām ir pārliecināts. Viņam vienmēr patikušas vecākas sievietes, un sekss ar padzīvojušām dāmām Fila dzīvē bija arī iepriekš. Runājot par guļamistabu, 29 gadus vecais puisis ir vaļsirdīgs: „Vecums ir tikai cipars. Džoanai ir lieliska figūra un gultā viņa ir daudz labāka par jauniem skuķiem. Mēs esam uz viena viļņa,” par savu mīlestību uz vecāku sievieti stāsta Fils.

Viņi abi ir gatavi savu mīlestību noformēt arī oficiāli. Šķēršļu šīm attiecībām neesot vispār, proti, gan sievietes ģimene pieņēmusi Filu, gan arī vīrieša māte devusi savu svētību šīm attiecībām, sakot: „Vecums? Vecums ir tikai skaitlis”.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press