Par Magones Burkas sirdi cīnīsies uzņēmēji, celtnieki un traktorists
TV šova „Saimnieks meklē sievu” otrās sezonas dalībniece Magone Burka joprojām gaida potenciālo līgavaiņu vēstules.
Slavenības
2013. gada 30. jūnijs, 04:27

Par Magones Burkas sirdi cīnīsies uzņēmēji, celtnieki un traktorists

Jauns.lv

Noskaidrojies, kuri saimnieki šovā „Saimnieks meklē sievu” šogad varētu būt tie, kas saņems visvairāk vēstuļu. Teju 100 vēstules iekritušas dziedātāja Mārtiņa Jātnieka pastkastē. Par vēstuļu trūkumu nevar sūdzēties arī šī gada vienīgā saimniece Magone Burka.

Pirms Jāņiem TV3 skatītāji tika iepazīstināti ar šova „Saimnieks meklē sievu” otrās sezonas dalībniekiem. Lai gan saimnieki un vienīgā saimniece Magone Burka vēstules gaidīs līdz pat 15. jūlijam, jau tagad redzams, ka populārākajiem saimniekiem būs ļoti plaša sieviešu izvēle.

Lai gan Magone Burka savam potenciālajam vīram izvirzīja diezgan augstas prasības, viņa saņēmusi krietni daudz vēstuļu. Magone Burka izteikusies, ka viņas vīrietim jābūt spēcīgam, seksīgam kā aktieriem Ģirtam Ķesterim, nesmēķētājam un viņam vēlams jābūt no Vidzemes. Gandrīz puse rakstītāju ir par Magoni Burku krietni jaunāki, viņu vidū arī kāds 22 gadus jauns brīvmākslinieks no Magones Burkas dzimtās puses Gulbenes. Magone Burka saņēmusi vēstules arī no vairākiem uzņēmējiem, ir arī taksometra vadītājs, celtnieks, galdnieks, kā arī traktorists.

Potenciālās līgaviņas gaida arī viens no populārākajiem saimniekiem Dagnis Darģis no Pūres. Visvairāk vēstuļu Dagnim ir no novadniecēm - kurzemniecēm.

Nepalaid garām savu iespēju!

Vēstules saimniekiem, kā arī vienīgajai saimniecei Magonei Burkai vēl var rakstīt līdz pat 15.jūlijam. Vēstules var sūtīt internetā http://www.tv3.lv vai pa pastu, norādot TV3 šovam „Saimnieks meklē sievu”, TV3, Dzelzavas iela 120G, Rīga, LV-1021.

Šova veidotāji aicina vēstuļu rakstītājiem būt oriģināliem, jo tieši atšķirīgās vēstules mēdz visilgāk paturēt rokās. Pieredze citās valstīs rāda, ka sievietes saimniekiem sūta ne vien vēstules, bet arī pašdarinātas dāvanas.

TV šova „Saimnieks meklē sievu” 2. sezonas dalībnieki

gallery icon

Magones Burkas fotosesija ar dēlu Robertu

gallery icon

Magones aktivitātes un ģimenes dzīve

gallery icon

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, Rojs Maizītis