„Jaunās talantu fabrikas” dalībniece Gunta Menģele kritizē pašas sniegumu. FOTO
Jau otro nedēļu pēc kārtas šova „Jaunā talantu fabrika” koncertā uzvaras laurus plūc Elizabete Skrastiņa.
Slavenības
2013. gada 3. septembris, 12:15

„Jaunās talantu fabrikas” dalībniece Gunta Menģele kritizē pašas sniegumu. FOTO

Jauns.lv

Pirmdien, 2. septembra vakarā, noslēdzās „Jaunās talantu fabrikas” otrais koncerts, kurā uzvaras laurus atkal plūca jaunā māksliniece Elizabete Skrastiņa, bet pēdējās vietās palika Rita Riteniece un šīs nedēļas jaunpienācēja Evija Krūmiņa.

„Jaunās talantu fabrikas” otrajā koncertā topošos skatuves māksliniekus žūrijā vērtēja viņu vokālie pedagogi Jolanta Gulbe-Paškeviča, Dons jeb Artūrs Šingirejs un Edgars Kramiņš, bet ceturtais žūrijas loceklis bija dziedātāja un vokālā pedagoģe Anmary jeb Linda Dinsberga.

Šova dalībnieku uzdevums otrajam koncertam bija savus priekšnesumus sagatavot maksimāli līdzīgu dziesmu oriģinālajam izpildījumam. Talantu šova dalībniece Gunta Menģele, izpildot Igo dziesmu „Pilnmēness naktī”, saņēma viszemāko žūrijas vērtējumu, par ko nebija it nemaz pārsteigta. Jau pirms koncerta Gunta veselības problēmu dēļ sevi ierindoja starp vājākajiem un domāja, ka varētu palikt „kaut kur uz beigām” žūrijas vērtējumā.  Bet pēc koncerta Gunta Menģele portālam kasjauns.lv atzina, ka, salīdzinot ar pagājušo koncertu, viņa uzstājusies daudz sliktāk: „Respektēju žūrijas vērtējumu, jo viņi visi ir izcili profesionāļi. Paļaujos uz viņu viedokli. Tieši tāpēc es te esmu, lai varētu mācīties. Par žūrijas vērtējumu neesmu pārsteigta. Tieši tādam tam vajadzēja būt, pat ja vēl ne zemākam. Iespējams, sevi redzu uz izbalsošanas krēsla, par to nešaubos, jo zinu, kā man gāja. Arī pirmais koncerts man arī nebija no labākajiem. Bet tagad visu nedēļu esmu nogulējusi, saudzējot balsi. Uzstājos nesagatavojusies,” sevi skarbi kritizēja Gunta.

Bet pēdējās vietās otrajā koncertā pēc žūrijas un skatītāju kopvērtējuma bija jaunpienācējai Evijai Krūmiņai, kā arī Ritai Riteniecei, kura jau otro reizi nokļuvusi izbalsošanā. Un jau šovakar, izbalsošanas pārraides laikā, šīs abas dāmas un vēl kāds dalībnieks – pašu fabrikantu izvēlēts - centīsies par palikšanu šovā.

Kasjauns.lv/foto: Mārtiņš Ziders, Anete Janševica