$99BTC žetoni debitē Uniswap vietnē
foto: Publicitātes foto
Bizness un ekonomika

$99BTC žetoni debitē Uniswap vietnē

Reklāmas projekts

Kripto mācību platforma 99Bitcoins ceturtdien vietnē Uniswap laida klajā savus vietējos žetonus $99BTC. Žetonu īpašnieki var pieprasīt savus žetonus.

Kriptomācibas platforma 99Bitcoins ceturtdien vietnē Uniswap laida klajā savu vietējo žetonu $99BTC.

Iepriekšpārdošanas investori var pieprasīt savus iegādātos žetonus, dodoties uz 99Bitcoins iepriekšpārdošanas vietni, pievienojot savu maku un pabeidzot pieprasīšanas procesu.

Lai atbalstītu palaišanu, 99Bitcoins sadedzināja 33 miljardus $99BTC žetonu, tādējādi palielinot žetona tirgus kapitalizāciju uz uzlabojot tā stabilitāti pašreizējos tirgus apstākļos.

Piesaistot vairāk nekā 2,65 miljonus ASV dolāru iepriekšpārdošanā, kas beidzās 6. augustā, 99Bitcoins patiešām ir viens no visvairāk gaidītajiem jaunajiem žetoniem tirgū.

Šo aizrautību ap 99Bitcoins veicina tā spēcīgā reputācija kā vadošai kriptovalūtas izglītības platformai kopš 2013. gada. Platformai ir vairāk nekā 2,8 miljoni e-pasta ebonentu, 705 000 YouTube sekotāji un vairāk nekā 21 000 sekotāju vietnē X.

$99BTC īpašniekiem ir piekļuve plašiem 99Bitcoins kriptovalūtas izglītības resursiem, kā arī ekskluzīvām privilēģijām, piemēram, tirdzniecības signāliem, VIP grupām un citām. 

Tie, kas nokavēja iepriekšpārdošanu, $99BTC ir pieejams iegādei platformā Uniswap.

Jaunajiem investoriem ir jāsaprot, ka nesenais kritums ir normāla fāze kriptovalūtu tirgus ciklā

Masīvas likvidācijas ir satricinājušas kriptovalūtu tirgu, izraisot 750 miljardu dolāru zaudējumu, ko tagad sauc par nozares “Melno pirmdienu”.

Divas vadošās kriptovalūtas, Bitcoin un Ethereum, ir zaudējušas vērtību attiecīgi par 30% un 60%.

Šis dramatiskais kritums var būt šokējošs kriptovalūtu pasaules jaunpienācējiem, īpaši tiem, kas pieraduši pie tradicionālajiem finanšu tirgiem, kur tik smags kritums ir reti.

Tomēr pieredzējušajiem kriptovalūtu investoriem tas ir tikai vēl viens grūdiens. Faktiski, lai gan iesācēji investori lejupslīdes laikā sāk pārdot aktīvus, pieredzējuši investori izmanto iespēju iegādāties vairāk, uzsvēra Sunnydecree vietnē X.

foto: Publicitātes foto

Šie “vaļi” ir sagrābuši Bitcoin par izdevīgām cenām, palielinot savus krājumus. Kad Bitcoin atkal pārsniegs savu visu laiku augstāko līmeni, šie investori būs tie, kas būs labi pozicionēti, lai gūtu ievērojamus ieguvumus.

Kriptovalūtu jaunpienācējiem ir jāsaprot, ka iemesls tam ir tas, ka laime tiek veidota, turoties pie kursa un iekļaujoties ilgtermiņa ceļojumā. Cenu kritums ir likumsakarīgs notikums, un tas bieži vien rada lieliskas iespējas iegādāties. Šī fakta apzināšana ir būtiska, lai veiksmīgi orientētos nepastāvīgajā kriptovalūtu pasaulē.

99Bitcoins ir apņēmies izglītot gan jaunus, gan pieredzējušus investorus par tirgus cikliem un kriptovalūtu ieguldījumu sarežģījumiem. Viņu misija vienmēr ir bijusi padarīt kriptovalūtu pasauli saprotamāku, un viņi ar to ir bijuši izcili.

Bet ziniet ko? 99Bitcoins padara kriptovalūtu apguvi vēl aizraujošāku, apbalvojot tos, kas iesaistās viņu saturā.

Populārākā learn-to-earn kriptovalūtas apmācību platforma kopš 2013. gada: 99Bitcoins

Kā jau minēts, 99Bitcoins kopš 2013. gada ir bijis kriptovalūtas izglītības pamatakmens, piedāvājot vērtīgu saturu, kas ir palīdzējis miljoniem lietotāju.

$99BTC žetons, kas tika palaists vietnē Uniswap, kalpos kā atlīdzība lietotājiem, kuri pabeigs kriptovalūtu mācību programmu. Šis learn-to-earn modelis ļauj jaunajiem investoriem uzzināt par kriptovalūtu, vienlaikus nopelnot $99BTC žetonus un iegūstot finansiālu iesaistīšanos kripto pasaulē. 

Turklāt lietotāji, kas palīdz paplašināt 99Bitcoins izglītības resursus, var arī nopelnīt $99BTC žetonus. Šis learn-to-earn modelis rada unikālu ekonomiku, kur izglītība ir galvenais aktīvs, veicinot informētāku un zinošāku kripto investoru kopienu.

Papildus tam, ka tā ir 99Bitcoins platformas galvenā valūta, $99BTC nodrošina arī netiešu ietekmi uz Bitcoin.

Pašlaik, pamatojoties uz ERC-20 standartu, $99BTC drīzumā pāries uz BRC-20 standartu, kas ļaus tai integrēties ar Bitcoin blokķēdi un gūt labumu no tā izcilās drošības un plašās pieņemšanas.

foto: Publicitātes foto

Kriptovalūtas pasaule nepārtraukti attīstās, un tā prasa zinošus dalībniekus, lai pārvietotos pa tās mainīgo ainavu. 99Bitcoins ir apņēmības pilns aprīkot investorus ar nepieciešamajām zināšanām, lai gūtu panākumus jebkuros tirgus apstākļos.

Sekojiet līdzi 99Bitcoins kopienai un esiet daļa no 99Bitcoins kopienas vietnēs Telegram, Discord un X.

Pērciet $99BTC vietnē Uniswap jau tagad un palieliniet savus ieguldījumus ar ievērojamu 649% APY, “iesaldējot” žetonus.