Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
$WAI žetonu iepriekšpārdošana beidzas
foto: Publicitātes foto
Bizness un ekonomika

$WAI žetonu iepriekšpārdošana beidzas

Reklāmas projekts

Mākslīgā intelekta kriptovalūta $WAI paziņo iepriekšpārdošanas beigu datumu. Investoriem pēdējā iespēja iegādāties $WAI žetonus par zemāko cenu.

WienerAI paziņo iepriekšpārdošanas beigu datumu, savākti vairāk nekā 7,4 miljoni ASV dolāri

Ar vairāk nekā 7,4 miljonu dolāru savākšanu iepriekšpārdošanas laikā, WienerAI ($WAI) ir gatavs pabeigt savu iepriekšpārdošanu jūlija beigās.

Nedaudz vairāk nekā divu mēnešu laikā un pat nesenās tirgus lejupslīdes laikā WienerAI ir neapturams, piesaistot ikviena uzmanību kriptovalūtas jomā ar savām uzlabotajām MI darbināmajām kriptovalūtu tirdzniecības iespējām.

Šai MI mēmu monētai, kas nodēvēta par kriptovalūtu ChatGPT, ir burvīgs talismans - rotaļīgs pussuņa, pusdesas hibrīds, kas darbojas arī kā lietotājam draudzīgs tirdzniecības tērzēšanas robots, kas paredzēts, lai vienkāršotu kriptovalūtu tirdzniecību visu līmeņu tirgotājiem.

Tagad, kad līdz iepriekšpārdošanas beigām ir palikušas nedaudz vairāk kā divas nedēļas, investoriem, kuri vēlas iegūt līdzdalību kriptovalūtu tirdzniecības nākotnē var iegādāties $WAI žetonus par pašreizējo zemāko cenu 0,00073 ASV dolāriem, laiks nopietni iet uz beigām. 

Pēc šī perioda WienerAI mērķis ir iekļauties pasaules biržās, kas ievērojami palielinās tā vērtību.

Izmantojiet iespēju gūt potenciālu 100 reižu peļņu no žetona, kas apvieno divas 2024. gada karstākās ieguldījumu tendences. 

WienerAI savieno MI un mēmu monētu pasauli

WienerAI atrodas aizraujošā mēmu monētu un mākslīgā intelekta krustpunktā.

MI un kriptovalūtu saplūšana nenoliedzami ir kļuvusi populāra un daudzi projekti gūst labumu no šo progresīvo tehnoloģiju pieaugošās popularitātes.

MI lietojumprogrammas kriptovalūtā ir uzkrājušas iespaidīgu tirgus vērtību 29,50 miljardu ASV dolāru apmērā, un tādi žetoni kā Render ($RNDR), Near Protocol ($NEAR) un Artifical Superintelligence Alliance ($FET) ir ieguvuši 34,94%, 33,4% un 69,94% pieaugumu kopš gada sākuma.

foto: Publicitātes foto

Tikmēr mēmu monētas ir 2024. gadā kriptoavlūtu pasaules izlaušanās zvaigznes, pārspējot pat Bitcoin atdeves ziņā.

Kamēr Bitcoin kopš janvāra ir pieticīgi palielinājies par 48,22%, mēmu monētas gada pirmajā pusē ir pieaugušas vidēji par 2400%.

Un, neskatoties uz nesenajām tirgus korekcijām, tādas mēmu monētas kā Pepe ($PEPE) +645,38%, DogWifHat ($WIF) +1080,18% un Floki ($FLOKI) + 348,41% turpina uzrādīt ievērojamus ieguvumus no gada sākuma.

Šīs dinamiskās mēmu monētas kopā veido kopējo tirgus kapitalizāciju aptuveni 46 miljardu ASV dolāru apmērā.

WienerAI mēmu pievilcību ir sirsnīgi uztvērusi kaislīga kopiena, kas pazīstama kā “desu armija”, kas ir uzaugusi līdz vairāk nekā 15 000 dalībniekiem X vietnē un aptuveni 13 000 dalībniekiem Telegram vietnē.

Protams, to veicina arī WienerAI MI vadītās iespējas, nosakot jaunus standartus vienkāršībai un efektivitātei kriptovalūtu tirdzniecībā.

Tāpēc populāri YouTube video veidotāji mudina ikvienu “iekāpt” WienerAI vilcienā, kamēr tirgus gatavojas kārtējam bullish impulsam.

Kriptovalūtas tirdzniecības pasaule ir traka, un vienīgais veids, kā to pārspēt ir ar MI

Kriptovalūtas tirdzniecība nav paredzēta jūtīgajiem. Cenas vienmēr ir kā amerikāņu kalniņi, un nesenā tirgus lejupslīde ir tikai vēl viens kriptovalūtu tirgus bipolārā rakstura piemērs.

WienerAI tirdzniecības robots, kas lepojas ar MI prognozēšanas tehnoloģiju, ļauj jebkura līmeņa tirgotājiem salīdzinoši viegli un rentabli orientēties kriptovalūtu tirgū.

WienerAI tehnoloģija ļauj lietotājiem mijiedarboties, izmantojot tēržēsanas robota saskarni, kas ir līdzīga ChatGPT, kur viņi var uzdot jebkuru ar tirdzniecību saistītu jautājumu.

Bots nodrošina vislabākos iespējamos tirdzniecības iestatījumus, analizējot tirgu un pat iesakot labākās decentralizētās biržas (DEX) šo darījumu veikšanai.

foto: Publicitātes foto

WinerAI piedāvā ne tikai iestatījumus, bet arī pilnīgu tirgus analīzi saviem tirgotājiem.

Tas ne tikai palīdz tirgotājiem pieņemt apzinātus lēmumus, bet arī uzlabo viņu mācību procesu.

Pateicoties tās modulārajām iespējām, WienerAI tehnoloģija ir ļoti pielāgojama un nepārtraukti attīstās, lai atbilstu mainīgajiem tirgus apstākļiem.

Turklāt tirgotāji var veikt darījumus tieši no tērzēšanas saskarnes bez maksas, padarot to viņiem vēl ērtāku un rentablāku.

Papildus šīm funkcijām WienerAI nodrošina MEV aizsardzību, kas nodrošina, ka lietotāji ir pasargāti no tirdzniecības robotu manipulācijām ar cenām. 

WienerAI iepriekšpārdošana beidzas jūlijā, bet vēl ir laiks iegādāties un “iesaldēt” žetonus, lai iegūtu 151% APY

Tomēr, kā minēts iepriekš, iepriekšpārdošanas beigu datums ir nolikts, investoriem ir vēl pēdējā iespēja iegādāties $WAI žetonus par pašreizējo zemāko cenu.

No kopējā žetonu piedāvājuma 69 miljardu $WAI apmērā 20,7 miljardi tiek piešķirti iepriekšpārdošanai, un tie tiek ātri izpārdoti. Investori, kuri palaida garām žetonu iegādi pirmajos posmos, tagad cenšas iegūt vairāk žetonu pirms iespējamā cenas pieauguma. 

Konkrēti, WienerAI “iesaldēšanas” protokolā “iesaldēto” $WAI žetonu summa ir sasniegusi aptuveni 6,8 miljardus, piedāvājot ievērojamu 151% APY. Tā ir gandrīz trešdaļa no visiem iepriekšpārdošanas žetoniem, kas liecina par spēcīgu investoru uzticību WienerAI nākotnei māklsīgā intelekta un mēmu monētu krustpunktā.

Ja tam peivieno iespaidīgos 7,4 miljonus ASV dolārus, kas tika savākti iepriekšpārdošanas laikā, ir skaidrs, ka WienerAI ir gatavs ievērojamai izaugsmei.

Investori, kuri vēl nav iegādājušies WienerAI žetonus, vēl ir laiks. Vienkārši savienojiet savu kriptovalūtu maku ar WienerAI vietni un iegādājieties žetonus, izmantojot ETH, USDT vai BNB. Tiek pieņemtas arī kredītkartes un debetkartes.

Investoriem, kuri ir noraizējušies par viedo līgumu drošību, WienerAI ir pilnība pārbaudījis SolidProof, apstiprinot, ka tā kodā nav problēmu.

Pērciet $WAI žetonus tagad, kamēr vēl ir laiks, un sagatavojieties tirdzniecības robotam, kas vienkāršos sarežģīto kriptovalūtu tirdzniecības pasauli.