Kura ir nākamā kriptovalūta, kas varētu pieaugt 100x?
Bizness un ekonomika
2024. gada 5. jūlijs, 21:07

Kura ir nākamā kriptovalūta, kas varētu pieaugt 100x?

Jauns.lv

Pepe tēmas mēmu monētas ir piedzīvojušas ievērojamu ieguvumus, arī jaunākā $PEPU monēta ir piesaistījusi lielu uzmanību un ir gatava eksplodēt!

Kura ir nākamā kriptovalūta, kas varētu pieaugt 100x?

Kriptovalūtu tirgus nepārtraukti attīstās, un ik pa laikam parādās jauns sāncesnsis ar potenciālu nodrošināt ievērojamu peļņu. Taču ar lielu potenciālu ir saistīts liels risks, un tirgus ir pārpildīts ar spekulācijām, ažiotāžu un dezinformāciju. 

Lai identificētu nākamo lielo kriptovalūtu, kas varētu pieaugt 100x 2024. gadā un līdz ar to arī 2024. gada labāko kriptovalūtu iepriekšpārdošanu ir jāņem vērā vairāki galvenie faktori. Šie faktori ietver nozari, kurā darbojas projekts, pašreizējās tendences, projekta dzīvotspēja un uzticamība, kā arī tās kopienas spēks.

Mūsuprāt, nākamā lielā kriptovalūta, kas varētu pieaugt 100 reizes ir jaunākā kriptovalūtu iepriekšpārdošana Pepe Unchained. Pepe Unchained ($PEPU) nepilnu trīs nedēļu laikā savā iepriekšpārdošanā ir veiksmīgi savākusi vairāk nekā 2,3 miljonus ASV dolāru. Šis ievērojamais sasniegums uzsver pieaugošo entuziasmu  par šo novatorisko projektu.

H2 Pepe Unchained iepriekšpārdošanā piesaistījusi vairāk nekā 2,2 miljonus dolāru

Vēloties revolucionizēt mēmu monētu telpu ar savu unikālo 2. slāņa blokķēdi Ethereum blokķēdē, Pepe Unchained savā pirmajā nedēļā piesaistīja 1,2 miljonus ASV dolāru. Un šis straujais kāpums ir turpinājis augt līdz šodienai, kopumā piesaistot vairāk nekā 2,3 miljonus ASV dolāru. 

Pepe Unchained ir uzmanības centrā, daudzi investori raugās uz ievērojamas peļņas potenciālu, jo žetons ir radījis ievērojamu sajūsmu, pozicionējot $PEPU kā slēptu dārgakmeni kriptovalūtu tirgū.

Pepe Unchained 2. slāņa blokķēde sola ātrākus darījumus un zemākas maksas, novēršot divus no nozīmīgākajiem sāpju punktiem pašreizējā kriptovalūtu tirgū.

Projekts iezīmē ambiciozus mērķus, tostarp būt 100 reižu ātrākam nekā Ethereum un ievērojami samazināt “gāzes” maksu.

Turklāt investori var “iesaldēt” savus $PEPU žetonus un baudīt iespaidīgu APY, kas pašlaik pārsniedz 800%.

Ar pieaugušo X un Telegram dalībnieku kopienu Pepe Unchained, jaunā 2. slāņa mēmu monēta, veido stabilu atbalsta pamatu. Ietekmētāji un analītiķi arī pievērš vairāk uzmanības šim jaunajam projektam, vēl vairāk palielinot tā redzamību un uzticamību.

Un iepriekšpārdošana joprojām turpinās. Investoriem ir labākais laiks tagad, lai iegādātos $PEPU, žetonu var iegādāties, izmantojot ETH, USDT vai BNB, un tiek pieņemti arī kredītkaršu maksājumi.

H2 Pepe tēmas monētu pnākumi norāda uz potenciālu augšupeju $PEPU žetonam

Pepe tēmas monētas, tostarp oriģinālās Pepe ($PEPE) un Pepecoin ($PEPECOIN) ir piedzīvojušas ievērojamus ieguvumus, vēl vairāk izceļot nozares potenciālu. $PEPE, kas tika laists klajā 2023. gada aprīlī, gada laikā ir palielinājies par 465%. Tikmēr $PEPECOIN pēdējā gada laikā ir piedzīvojis satriecošu 9,193% pieaugumu.

Starp gaidāmajiem kriptovalūtu biržu sarakstiem $PEPU ir to mēmu monētu augšgalā, kurai ir potenciāls pieaugt līdz pat 100 reizēm.