Cinisma paraugstunda! Putins ierodas pasākumā, kas cildina ģimenes vērtības, tikai dažas stundas pēc uzbrukuma Kijivas bērnu slimnīcai
foto: EPA/Scanpix
Putins sveic visus krievus ģimenes, mīlestības un uzticības dienā.
Pasaulē

Cinisma paraugstunda! Putins ierodas pasākumā, kas cildina ģimenes vērtības, tikai dažas stundas pēc uzbrukuma Kijivas bērnu slimnīcai

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv/theSun

Krievijas diktators Vladimirs Putins apmeklējis konkursu, kas popularizē Krievijas ģimenes vērtības, tikai dažas stundas pēc tam, kad Kijivā tika uzspridzināta bērnu slimnīca "Ohmatdet".

Cinisma paraugstunda! Putins ierodas pasākumā, kas...

Putins pirmdien ieradies, lai sveiktu finālistus Krievijas starptautiskā izstāžu forumā "Stipra Krievija". Putins cildinājis ģimenes vērtības tikai dažas stundas pēc uzbrukuma Kijivas bērnu slimnīcai.

Foruma "Stipra Krievija" mērķis ir demonstrēt Krievijas uzņēmumu, nozaru un reģionu sasniegumus un inovācijas. Tajā notiek arī konkursi, kuros uzņēmumi un inovatori cīnās par balvām, pamatojoties uz viņu ieguldījumu attiecīgajās jomās.

"Stiprā Krievija" mērķis ir uzsvērt Krievijas ģimenes vērtības, iekļaujot tās plašākā pasākuma programmā, kas saistīta ar sabiedrības attīstību un kultūras mantojumu. Tā ietvaros parasti tiek rīkoti semināri un paneļdiskusijas, kurās tiek aplūkota ģimenes labklājība, izglītība un sociālā politika, kas atbalsta ģimenes struktūra.

Kā vēstīts, pirmdien masīvajā Krievijas raķešu apšaudē Kijivā, Kijivas apgabalā un Dņipropetrovskas apgabalā nogalināts vismaz 31 cilvēks, bet 126 guvuši ievainojumus.

Apšaudē nodarīti postījumi vairāk nekā 50 civilajiem objektiem, tajā skaitā dzīvojamajām mājām, kādai biroju ēkai un divām medicīniskajām iestādēm, tostarp Kijivas bērnu slimnīcai "Ohmatdet", pavēstījis Ukrainas iekšlietu ministrs Ihors Klimenko.

Dņipropetrovskas apgabalā krievi noslepkavojuši 11 cilvēkus un ievainojuši 63, bet Kijivā attiecīgi 20 un 61. Vēl divi cilvēki cietuši Kijivas apgabalā.