Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu

Apbalvoti 2023. gada pirktākie un iecienītākie preses izdevumi

7. jūnijā ikgadējā Latvijas drukāto mediju izdevēju apbalvošanas pasākumā “Preses Dienas” vadošie preses izplatīšanas un tirdzniecības uzņēmumi SIA “Reitan Convenience ...

Bizness un ekonomika

Apbalvoti 2023. gada pirktākie un iecienītākie preses izdevumi

Biznesa nodaļa

Jauns.lv

7. jūnijā ikgadējā Latvijas drukāto mediju izdevēju apbalvošanas pasākumā “Preses Dienas” vadošie preses izplatīšanas un tirdzniecības uzņēmumi SIA “Reitan Convenience Latvia” (“Narvesen” un “Caffeine”) un SIA “Preses Serviss” jau 24. reizi apbalvojuši Latvijas iedzīvotāju 2023. gadā iecienītākos un pirktākos preses izdevumus. Uzvarētāji tika apbalvoti 10 nominācijās, ņemot vērā apgrozījumu un pārdošanas rādītājus. 4 balvas saņēma izdevniecības "Rīgas Viļņi" radošā kolektīva pārstāvji.

“Pēdējie četri gadi ir parādījuši, cik ātri viss mainās un kā daži lēmumi var sagriezt kājām gaisā pasauli un biznesu. Katras pārmaiņas rada ne tikai izaicinājumus, bet  paver arī jaunas iespējas ja esam gatavi mainīties līdzi strauji mainīgajai pasaulei. Vienlaikus ir tādas stabilas vērtības, kuras laika gaitā gan mainās līdzi klientu pieprasījumam, tomēr saglabā savu kodolu: cilvēki joprojām labprāt pērk drukāto presi, dažādi izdevumi parādās un pazūd, citi nāk vietā, bet kāds dzīvo cauri gadiem un nesatricināmi ieņem pirmo vietu topā, kā tas ir ar dažiem mūsu nomināciju uzvarētājiem, kas liecina par preses izdevumu nozīmīgumu Latvijas iedzīvotāju ikdienā. Šogad 3. maijā mēs atzīmējām preses un vārda brīvībai būtisku notikumu – Pasaules preses brīvības dienu! Un ikvienam preses izdevumam šajā dienā mēs piešķīrām 50% atlaidi. Uzskatām, ka ir ārkārtīgi svarīgi paust atbalstu neatkarīgai presei un veicināt kopējo preses pārdošanas apjomu, jo ticam, ka prese ir nozīmīga Latvijas sabiedrības informētības un izglītotības pamats," atklāj SIA “Reitan Convenience Latvia” (“Narvesen” un “Caffeine”) valdes priekšsēdētāja Dace Dovidena.

“PRESES SERVISS” PRESES BALVAS 2023

“Tāpat kā veikaliem, arī mums, “Preses Serviss”, ir svarīgi, lai veikalā presei atvēlētajā plauktā atrastos tie izdevumi, kurus pārdodot tiek gūti vislielākie ienākumi. Tādēļ arī mūsu nominācijas tiek noteiktas pēc pārdošanas vāka cenas iepriekšējā gada laikā visā mazumtirdzniecības tirgū Latvijā un sākas ar vārdu “ienesīgākais”,” skaidro SIA “Preses Serviss” valdes priekšsēdētājs Jānis Vaivods.

Izdevniecība "Rīgas Viļņi" saņēma balvas šādās kategorijās:

 1. vieta izdevumam "Laimīgā programma" nominācijā “Ienesīgākā TV Programma” 2023. gadā
 2. vieta izdevumam "Rīgas Viļņi" nominācijā “Ienesīgākā TV programma” 2023. gadā
 2. vieta izdevumam "Dzīvīte" nominācijā “Ienesīgākais izdevums kategorijā “Debija”” 2023. gadā
 2. vieta izdevumam "Kas Jauns" nominācijā “Ienesīgākais ziņu žurnāls” 2023. gadā