foto: Publicitātes foto / Shutterstock
Top 3 kriptovalūtas, kuras skatīties jūnijā
Bizness un ekonomika
2024. gada 22. maijs, 17:54

Top 3 kriptovalūtas, kuras skatīties jūnijā

Reklāmas projekts

Ir tūkstošiem dažādu kriptovalūtu, kurās ieguldīt, tāpēc mēs esam apkopojuši trīs labākās kriptovalūtas, kuras skatīties 2024. gada jūnijā.

Ņemot vērā dinamisko un strauji mainīgi digitālo valūtu ainavu, gan investori, gan kriptovalūtu entuziasti pastāvīgi meklē nākamo lielo kriptovalūtu tirgū. 

Tuvojoties 2024. gada jūnijam, daži kriptovalūtu aktīvi pievērš uzmanību ar novatoriskām funkcijām, stabilu tehnoloģisko pamatu un pieaugošo kopienu. Šīm kriptovalūtām ir potenciāls būtiski ietekmēt kriptovalūtu ekositēmu.

Tālāk esam norādījuši 3 labākās kriptovalūtas, kuras skatīties, pamatojoties uz to neseno sasniegumu, izstrādātāju darbību un tirgus noskaņojumu.

Trīs populārākās kriptovalūtas, kuras skatīties 2024. gada jūnijā

Katrai no šīm kriptpvalūtām ir unikāls vērtības piedāvājums un tehnoloģiskais pamats, kas varētu veicināt lielāku izaugsmi nākamā mēneša laikā. 

99Bitcoins - ilgstoša izglītības platforma ar jaunu žetonu

99Bitcoins ir kļuvis par vienu no kriptovalūtām, kura jāskatās 2024. gada jūnijā. Tā nesenie sasniegumi mērogojamībā un pieaugošie rādītāji pozicionē to kā ievērojamu spēlētāju tirgū.

99Bitcoins (99BTC) ir labi izveidota platforma, kas vairāk nekā desmit gadus ir izglītojusi lietotājus par Bitcoin un kriptovalūtām. Tagad projekts piedāvā savu vietējo žetonu - 99BTC.

99BTC žetona mērķis ir apbalvot 99Bitcoins platformas lietotājus, izmantojot gamified mācīšanās mehānismu un viktorīnas. Mācoties un aizpildot viktorīnas lieotājiem ir iespēja iegūt 99BTC žetonus. 

foto: Publicitātes foto

Investori var iegādāties žetonus notiekošajā iepriekšpārdošanā, izmantojot ETH, USDT, BNB vai karti, žetonus būs iespējams pieprasīt, kad iepriekšpārdošana būs beigusies. Pašlaik viena 99BTC žetona cena ir 0,00106 ASV dolāri.

Projekta komanda plāno savienot 99BTC ar Bitcoin blokķēdi, izmantojot eksperimentālo BRC-20 žetona standartu, uzlabojot tā lietderību. 99Bitcoins mērķis ir piesaistīt vairāk investoru un palielināt žetona vērtību pēc iepriekšpārdošanas, jo 17% no žetonu piedāvājuma ir atvēlēti kopienas balvām un 23% mārketingam.

Sealana - SOL mēmu monēta, kas piesaistījusi vairāk nekā 2 miljonus ASV dolāru

Nākamā kriptovalūta, kurai pievērst uzmanību ir mēmu monēta - Sealana ($SEAL).

Sealana ir resns ronis, kas ir iegremdējies Solana jūras dzīlēs. Noenkurots ar datoru, viņš savu kādreiz slaido augumu ir nomainījis pret čipsu un tunzivju konservu diētu.

Iedvesmojoties no South Park's World of Warcraft puiša, Sealana pastāvīgi meklē nākamo lielo Solana mēmu monētu.

Sealana iepriekšpārdošana piedāvā unikālu “sūtīt uz maku” stilu, pievēršot kriptovalūtas kopienas uzmanību. Investori var iegādāties $SEAL, izmantojot vietnes logrīku vai nosūtot SOL tieši uz iepriekšpārdošanas maku. Kad iepriekšpārdošanas būs beigusies, dalībnieki saņems savus žetonus.

foto: Publicitātes foto

Pašlaik par 1 SOL jūs saņemsiet 6900 $SEAL žetonus, taču cena pieaugs turpinoties iepriekšpārdošanai.

Tie, kas izvēlas maksāt, nosūtot žetonus tieši uz Sealana maku ir svarīgi izmantot DEX maku, jo žetoni no centralizētām biržām (CEX) nekvalificēsies airdrop.

Iepriekšpārdošana uzņem apgriezienus, Sealana rotaļīgais stāstījums un unikālā pieeja pozicionē to kā daudzsološu papildinājumu jebkuram kriptovalūtu portfelim.

Sealana apvieno humoru ar stratēģisko tokenomiku, padarot to par pievilcīgu iespēju agrīnajiem investoriem.

WienerAI - suņu tēmas mēmu monēta, kas izmanto māklīgā intelekta tehnoloģijas

Vēl viena daudzsološa mēmu monēta, kas apvieno MI ar suņu tēmu - WienerAI ($WAI).

Projekts ir izveidojis revolucionāru ar MI darbināmu tirdzniecības robotu, kas izmanto prognozēšanas tehnoloģiju, lai palīdzētu tirgotājiem atrast visus slēptos dārgakmeņus, kas slēpjas kriptovalūtu tirgū.

Šīs jaunākās suņu tēmas mēmu monētas mērķis ir gūt labumu no tādu monētu kā Bonk, Myro, Dogecoin un Shiba Inu popularitātes.

Pašlaik WienerAI varat iegādāties vairāku posmu žetonu iepriekšpārdošanā, katrā posmā piedāvājot žetonus par nedaudz augstāku cenu nekā iepriekšējā.

foto: Publicitātes foto

Lai iegūtu žetonus par labāko cenu, vislabāk iegādāties pēc iespējas ātrāk. Līdz šim $WAI iepriekšpārdošanā ir piesaistīti vairāk nekā 2,5 miljoni ASV dolāri. 

Lai iegādātos $WAI, vienkārši savienojiet savu Ethereum maku ar WienerAI iepriekšpārdošanu, darījumiem izmantojiet ETH, BNB vai USDT. Pēc $WAI žetonu iegādes varat tos uzreiz “iesaldēt”, lai nopelnītu atlīdzības.

Ņemiet vērā, kā gada procentuālais ienesīgums (APY) samazināsies, jo vairāk žetoni tiks “iesaldēti”. Kad iepriekšpārdošana būs beigusies, jūs varēsiet pieprasīt savus žetonus.

WienerAI stratēģiskā pieeja un novatoriskās funckijas apvienojumā ar humoristisku zīmolu padara to par pievilcīgu iespēju investoriem, kuri meklē nākamo lielo mēmu monētu kriptovalūtu tirgū.