foto: Lita Millere/LETA
Sāks kursēt garākais autobusa maršruts Latvijā. Biļetes no viena Latvijas gala līdz otram maksās vien 18 eiro
"Lux Express" Baltijas biznesa attīstības vadītājs Aldis Ķibēns ar autobusu "Scania Irizar i6S Efficient".
Tūrisms
2024. gada 18. aprīlis, 16:35

Sāks kursēt garākais autobusa maršruts Latvijā. Biļetes no viena Latvijas gala līdz otram maksās vien 18 eiro

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/LETA

No 18. aprīļa ir sākta biļešu tirdzniecība pasažieru pārvadātāja “Lux Express” pasažieru reisā Liepāja-Rīga-Daugavpils.

Izdevīgas cenas 

Sākot ar šī gada 2. maiju sāks kursēt autobusi no Liepājas uz Rīgu un atpakaļ 8 reizes dienā. Biļetes cena vienā virzienā maksās, sākot no desmit eiro. Savukārt, garākais maršruts Liepāja-Rīga-Daugavpils sāks kursēt vienu reizi dienā jau no 3. maija. Brauciena cena paredzēta, sākot no astoņpadsmit eiro. Šobrīd jau ir pieejami reisi no Rīgas uz Daugavpili un atpakaļ, un šo biļešu cena ir, sākot no astoņiem eiro. 

Vairāk par braucienu

Uzņēmuma pārstāvji informēja, ka visi reisi maršrutos Rīga-Liepāja un Liepāja-Daugavpils tiks veikti ar 2023.gadā ražotajiem autobusiem "Scania Irizar i6S Efficient", tādējādi nodrošinot iespējami ērtāku pieredzi brauciena laikā. 

Pasažieru pārvadājumi Latvijā

"Lux Express" grupa nodrošina starptautiskos tālsatiksmes reisus uz vairāk nekā 20 galamērķiem septiņās valstīs, tostarp uz Kuresāri, Tallinu, Narvu, Pērnavu, Tartu, Rīgu, Viļņu un Varšavu. Tāpat kompānija nodrošina iekšzemes pasažieru pārvadājumus ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā.
“Lux Express” ir pagaidām vienīgais pasažieru pārvadājumu sniedzējs, kas šobrīd piedāvā maršrutu Liepāja-Rīga-Daugavpils.