foto: Shutterstock
48 gadus vecas sievietes atvaļinājums Taizemē beidzas slimnīcā; brīdina arī citus tūristus
Sava atvaļinājuma pirmajā dienā Kailija Enraita neveiksmīgi nokrita un guva ļoti nopietnu smadzeņu traumu.
Tūrisms
2023. gada 26. jūnijs, 11:12

48 gadus vecas sievietes atvaļinājums Taizemē beidzas slimnīcā; brīdina arī citus tūristus

Jauns.lv

48 gadus vecā austrāliete Kailija Enraita (Kylee Enwright) savā pirmajā atvaļinājuma dienā Taizemē nokrita no pusmetru augstas terases, zaudēja samaņu un viņai bija nepieciešama smadzeņu operācija. Vēlāk Kailiju ar "Thai Airways" lidsabiedrības lidmašīnu nogādāja atpakaļ Austrālijā, un Enraita turpina ārstēties savā dzimtenē. Taču viņas ceļojumu apdrošināšanas kompānija izdevumus segt ir atteikusies, jo polisē ir bijusi kāda skaidra atruna.

Trīs bērnu māte 28. maijā, pirmajā atvaļinājuma dienā, Khao Lake kopā ar vīru bārā malkoja kokteiļus. Sieviete neveiksmīgi nokrita un ar galvu atsitās pret zemi - viņai bija ļoti nopietna smadzeņu trauma. Tagad Kailijas vīrs Pols stāsta, ka sievas stāvoklis lēnām uzlabojas: "Lielākais sasniegums ir tas, ka viņa var elpot bez caurulītes. Par laimi, viņas smadzenes nav dziļi bojātas, kas ir laba zīme."

Tā kā pāris pirms negadījuma bija lietojis alkoholu, viņu ceļojumu apdrošināšanas kompānija "Cover-More" atteicās segt sievietes medicīniskos izdevumus, jo polisē bija skaidra atruna par alkohola lietošanu.

Pāra bāra rēķinā tajā dienā bija norādīti deviņi "Long Island" kokteiļi un 14 pintes alus, taču vīrs to noliedz un izsaka pieņēmumu, ka notikusi kļūda. Kailija Enraita pēc kritiena uzreiz zaudēja samaņu, un viņai no galvas un ausīm sākās asiņošana. Sieviete tika steidzami nogādāta slimnīcā, kur viņai sešas stundas veica smadzeņu operāciju.

Sieviete Taizemē tika ievietota mākslīgi izraisītā komā, pie viņas gultas visu laiku atradās dzīvesbiedrs un viņu trīs bērni: "Viņai vienā galvas pusē šobrīd nav galvaskausa, tāpēc viens mazs nepareizs solis, un mēs varam atgriezties sākuma stāvoklī. Viņas acīs ir gan sāpes, gan vilšanās." 

Nelaimīgajā dienā pāris bārā malkoja kokteiļus, nolēma atgriezties viesnīcas numurā un pirms vakariņām aiziet uz masāžu. Sieva vispirms devās uz tualeti un atgriezās bārā pa citu ceļu. Pēc Pola teiktā, Kailija domājusi, ka viņai jākāpj lejup pa pakāpieniem, taču tādu tur nebija. Viņa kritusi un ar seju trāpījusi pa zemi. Ģimene tagad ir atgriezusies Austrālijā, un sieviete turpina ārstēties Ņūkāslas slimnīcā, ziņo mirror.co.uk.

Tēmas