Baltijas labākās komunikācijas aģentūras balvu iegūst Latvijas aģentūra “Deep White”
Latvijas aģentūra “Deep White”.
Bizness un ekonomika
2022. gada 22. marts, 15:28

Baltijas labākās komunikācijas aģentūras balvu iegūst Latvijas aģentūra “Deep White”

Jauns.lv

Baltijas komunikācijas profesionāļu konkursā “Mi:t&Links 2022” galveno balvu jeb Grand Prix ieguvusi Latvijas aģentūra “Deep White”, kas atzīta par Latvijā un Baltijā labāko aģentūru. Septiņās dažādās konkursa kategorijās “Deep White” ieguva pavisam 10 balvas.

“Pagājušais gads komunikācijas jomā bija ne vien izaicinošs, bet arī ļoti motivējošs. Pārmaiņu laiki rosina radošumu, un pandēmija nebija izņēmums. Esam spējuši pielāgoties jaunajiem komunikācijas paradumiem un bijuši spiesti eksperimentēt ar jauniem veidiem, kā uzrunāt auditorijas. Iespējams, tieši tāpēc šogad konkurence Baltijas aģentūru starpā bija īpaši sīva, un uzvarēt ir liels gods,” par uzvaru stāsta “Deep White” dibinātāja Egle Klekere.

Pirmo vietu aģentūra “Deep White” ieguva četrās kategorijās – “Korporatīvā sociālā atbildība un ilgtspēja”, “Korporatīvā komunikācija”, “Pasākumu PR” un “Sponsorēšanas projekti” – ar tādiem projektiem kā atbalsts pirmās Mātes piena bankas izveidei Latvijā, Latvijas lielākajiem sporta notikumiem, nieru vēža pacientiem un kampaņa vietējo ražotāju atbalstam “Audzē Latviju!”. Otro vietu aģentūra ieguva kategorijā “Bez budžeta” ar jauniešu programmu MOT, “Korporatīvās sociālās atbildības un ilgtspējas” kategorijā ar projektu par sirds defibrilatoru izvietošanu “Rimi” veikalos un to komunikāciju, kā arī kategorijā “Covid-19 komunikācija” ar Swedbank projektu par to, kā bērniem stāstīt par naudu. Savukārt bronzas medaļa piešķirta par atbalstu Swedbank Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku komunikācijas kampaņas īstenošanā.

Uzvarējušie projekti īstenoti uzņēmumiem “Swedbank Latvija”, “Rimi Latvia”,  “Ipsen Pharma” un organizācijai “Mot Latvija”. Kampaņu izveidē līdzdarbojušās aģentūras “Nord DDB Riga”, “Entercreative”, “Cube” un “Sponsorking”.

Konkursā pieteikti vairāk nekā 200 darbi, kas par 20% pārsniedz pagājušajā gadā iesniegto darbu skaitu. 18 konkursa kategorijās darbus iesniedza gan uzņēmumi un valsts un nevalstiskā sektora institūcijas, gan aģentūras, kā arī individuāli speciālisti. Atsevišķās kategorijās pirmās vietas ieguva VAS “Sadales tīkli”, “Golin Riga” un “3K Management”, “McCann Riga”, “Overpriced”, “White Label”, “Komunikācijas aģentūra” un citi.

Konkurss “Mi:t&Links Baltic Communication Award 2022” ir Baltijas komunikācijas nozares gada galvenais notikums, un ar šādu nosaukumu tas norisinājās sesto gadu. Savukārt pats konkurss notiek kopš 2005. gada. Tā galvenais mērķis ir dot iespēju komunikācijas industrijas pārstāvjiem parādīt iepriekšējā gada veiksmīgākos darbus, mācīties un smelties iedvesmu no citiem, kā arī godalgot labākos projektus un kampaņas.