Auto un tehnoloģijas
2021. gada 1. jūlijs, 07:32

Auto ziņas: Toyota Camry joprojām omulīgs un sasniedzams limuzīns

Jauns.lv

Lielākais Toyota modelis Eiropā ir Camry. Šoreiz TV Auto ziņas izbrauks ar jaunā modeļu gada sedanu.

Hmm....ārpusē tas izskatās tieši tāpat kā 2019. gadā, kad ar jauno Camry tikāmies pirmo reizi. Tātad jauninājumi jāmeklē iekšā.

"Godīgi sakot es līdz galam neatceros kā Toyota Camry salons izskatījās pirms tam....multimēdiju iekārta tur nebija pirmā svaiguma," saka Normunds Avotiņš

Attēlos labi redzams 2019. gada modeļa panelis ar zemāk novietotu ekrānu.

Normunds Avotiņš: "Tagad tā aizstāta ar jaunu un saprotas ar visiem mūsdienu telefoniem. To mēs tūlīt pārbaudīsim. Vadiņš jāiesprauž kaut kur zem paneļa. Aiziet! Nu re un savienojas lielā ātrumā. Nu protams, ka Apple Car Play savienojums ir caur vadu. bet tas netraucē."

foto: Ekrānuzņēmums
Toyota Camry ir atradums konservatīviem pircējiem.

Patiesībā netraucē arī pats telefons. To var ērti paslēpt bezvadu lādētāja atvilknē.

"Ar telefonu vai bez Camry atšķiras no Eiropas izstrādājumiem. Tādā izpildījumā ar baltu ādu Camry vairāk velk uz Lexus. Droši vien tas bija tas ko Toyota gribēja panākt," norāda Normunds Avotiņš

Ar šo Camry Toyota cerēja aizpildīt robu, ko atstāja iecienītais Avensis. Lai izceltu priekšrocības un uzlabotu imidžu Toyota izveidoja īpašu Executive piedāvājumu.

Pērkot Camry atkrīt kalkulēšana un strīdi par dzinēju. Sedanam ir tikai viens motors, 2,5 litru hibrīds ar 218 zirgspēkiem. Patēriņš ir kā dīzelim - 5 - 6 litri.

Normunds Avotiņš: "Un cena ir pats labākais. Tādu Toyota Camry var dabūt tikai par 33 000 eiro."

Toyota Camry ir atradums konservatīviem pircējiem. Nav tajā nedz lielu televizoru, nedz virtuālu displeju, viss ir tā omulīgi un pa vecam. Toties mašīna ir ļoti droša, jo Toyota papildinājusi vadītāja asistentu bagāžu. Un vēl tai ir droša 5 gadu garantija.

Secinājumi. Ļoti omulīgs un gaitā nomierinošs limuzīns. Ļoti bagātīgi aprīkots tas ir nopērkams par saprātīgiem cipariem.