foto: Publicitātes
5 visbiežāk pieļautās kļūdas, iegādājoties ledusskapi
Bizness un ekonomika
2020. gada 14. janvāris, 10:01

5 visbiežāk pieļautās kļūdas, iegādājoties ledusskapi

Karlīna Timofejeva

Ledusskapja iegāde ir liels izaicinājums. Ja pieņemsiet nepareizo lēmumu, ar to būs jāsadzīvo gadiem, radot sev papildu neērtības. Taču neuztraucieties! Lai atvieglotu izvēles procesu un nodrošinātu, ka iegādājaties sev piemērotāko un labāko ierīci, apkopojām top 5 kļūdas, ko cilvēki mēdz pieļaut, iegādājoties ledusskapi.

  • Nepiemērots stils

Pastāv dažādu formu, izmēru un dizainu ledusskapji. Katram ir savas priekšrocības un arī trūkumi. Lūk, divas iespējas, kas noteikti jāapdomā, pirms iegādājaties ledusskapi:

  • Augšējā saldētava

Augšējās saldētavas modelis nav aprīkots ar modernām funkcijām, kā ūdens automāts vai automātiskais ledus ražotājs. Taču, skatoties no otras puses, šāda veida ledusskapis ir pieejamāks un kompaktāks, nekā citi modeļi.

Iegādājieties šādu modeli, ja vēlaties ietaupīt naudu, Jums nav nepieciešamas modernas funkcijas, un Jums ir neliela virtuve.

Neiegādājieties, ja vēlaties elegantu stilu, lielu glabāšanas vietu un modernas funkcijas.

  • Apakšējā saldētava

Apakšējās saldētavas stila modelis ir nedaudz lielāks nekā augšējās saldētavas modelis. Lai gan šajā gadījumā piekļuve ledusskapim ir ērtāka, saldēta pārtika ir grūtāk sasniedzama – katru reizi jāpieliecas, dziļuma dēļ pirms tam var nākties izņemt pārējos produktus.

Iegādājieties šo modeli, ja vēlaties vairāk vietas saldētai pārtikai un vieglāku piekļuvi svaigām precēm.

Neiegādājieties, ja nevēlaties piepūlēties katru reizi, kad nepieciešams piekļūt saldētai pārtikai.

  • Nepiemērots lielums

Neatkarīgi no tā, kādu ledusskapja stilu izvēlaties, viena no rupjākajām kļūdām ir nepārbaudīt tā lielumu. Vienmēr pārliecinieties, vai izvēlētā ierīce ietilpst tai paredzētajā vietā! To var izdarīt, izmērot jauno ledusskapi un salīdzinot mērus ar vietu, kur to novietosiet. Tas ir īpaši svarīgi tad, ja ledusskapi paredzēts iebūvēt vai novietot padziļinātā telpā.

  • Nepiemērota uzglabāšanas vieta

Katra pircēja vēlmes un vajadzības ir individuālas, tādēļ izvēlieties ledusskapi, kas atbilst tieši Jums! Vai Jūs gatavojat krājumus ziemai un Jums būs nepieciešama liela saldētava, lai tos uzglabātu? Noteikti izvēlieties ierīci ar lielu saldētavas nodalījumu.

220.lv interneta veikals piedāvā saldētavas ar dažādām funkcijām, stiliem, lielumiem, dizainiem, utt. Apskatiet un Jūs noteikti spēsiet izvēlēties savām vēlmēm un vajadzībām piemērotāko!

  • Nepiemērots dizains un neparedzams gala rezultāts

Tā kā pircējiem tiek piedāvāti dažādu dizainu ledusskapji,  arī šis faktors ir svarīgs. Ledusskapja izskats tiešā veidā ietekmē kopējā interjera kompozīciju. Izvēloties nepiemērotu dizainu, ierīce var nepareizi kontrastēt un piešķirt apkārtējam interjeram ne pārāk glītu, pat pārblīvētu noskaņu.

Ledusskapim ir kādā veidā jāatbilst citu tuvējo ierīču dizainam. Varat izvēlēties arī ledusskapi, kam ir pieskaņota krāsa, taču uzkrītošāka tekstūra. Kamēr pārējā telpas daļa ir neitrāla, atšķirīgā ierīce var kalpot kā oriģināls akcents.

  • Detaļu un sīkumu neprecizitāte

Vēl viens slazds, kurā iekrīt liela daļa pircēju, iegādājoties jaunu ledusskapi - neapsver citus, mazāk svarīgus faktorus. Piemēram, netiek pievērsta uzmanība ledusskapja iekšienei, netiek izpētītas nodaļas, atvilktnes, u.c. svarīgas sastāvdaļas. Īpaši jāizpēta saldētavas nodaļas, jo tieši tās visbiežāk izrādās citādākas, nekā sākotnēji paredzēts.

Cik viegli ir atvērt un aizvērt ierīces nodalījumus un durvis? Vai tam ir asi stūri, vai durvis veras uz pareizo pusi? Pirms iegādes rūpīgi jāapdomā ikviens aspekts un jāuzdod sev dažādi, šķietami nenozīmīgi jautājumi. Tikai tā varat būt pārliecināts, ka tas ir ilgtermiņa pirkums!

Jauna ledusskapja iegāde var būt sarežģīts process, taču ņemiet vērā šīs kļūdas un Jums pavisam noteikti izdosies! Arī ledusskapjus iespējams iegādāties šeit.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar 220.lv

Tēmas